Задържаха мъж за убийството на Вероника

Илиян Здравков е осъждан многократно, в ареста е за 72 часа
Обновена: 6 мар 2015 15:08 | 6 мар 2015 14:05,
318
Задържаха мъж за убийството на Вероника
Снимка: архив, Булфото

Има обвиняем за зверското убийство на 23-годишната студентка Вероника Здравкова, която беше открита мъртва на 3 март във водите на река Янтра.

Още по темата
Окръжната прокуратура във Велико Търново е привлякла 40-годишния Илиян Здравков като обвиняем за грабеж, придружен с убийство, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Здравков е многократно осъждан и понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание "лишаване от свобода". Той е бил издирван за изтърпяване на наказанието, се посочва в съобщението.

Престъплението е разкрито, след като са получени данни за опит на обвиняемия да използва дебитна карта на жертвата.

Здравков е задържан за 72 часа, като в момента се води разпитът му с участие на служебен защитник.

Студентката от Великотърновския университет, която е родом от Никопол изчезна на 28 февруари около 19 часа, когато си тръгнала от магазин на мебелна верига, в който работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
8
 
! Отговори
loso.... преди 9 години
horata sa ozvereli brat na brata zavijda v bg a ve v belgiq sisto e pilno s cernilki ne ce nqma prestpnost no mai ikonomikata mu e maikata
65
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от Сидни Ав$$тралияЛОГИКА И ЧУДО! Ти би ли купил банкоматна карта, която (най-вероятно) може би е празна с нула лева по нея. Как се купува такава карта? Много странна логика имаш. Адвокат си и защитаваш бандитите или?
64
3
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Нямам...вяра на соросоидният съд.Ку Клукс Клан да се създаде от будни граждани по места.Линч1 за тези...нагли престъпници,иначе няма да се спрат.
63
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е за тва трябва да се върне смъртната присъда и доживотен без замяна ,дето нашите политици сметнаха за твърде жестоко наказание и го отмениха миналата година.Затворите трябва да се превърнат в трудови лагери и да се работи ,не да се излежават като на курорт(говоря за осъдените за тежки престъпления).
62
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 58"Мислете логично, за какво му е да я убива, като може да и удари един шамар и да и вземе чантата и никой да не си мръдне пръста , да го търси."А ТИ ПЪК помисли още по-логично, ако е хукнала да бяга в страха си, какво му е оставало, освен да я халоса с теслата? И откъде си сигурен, че я нападнал заради чантата, а не е опитал да я изнасили? На което тя едва ли е щяла да се съгласи с някакъв си ром. Ти да не си негов съучастник та знаеш, че заради чантата е убил?
61
1
 
30
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Аз лично очаквах да ни лансират версията ,че безстопанствено магаре е ритнало девойката няколко пъти и после и отмъкнало чантата.
60
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някак си удобно са прескочили в новината, че тоя *** е ***.Сигурно от БХК да не се сърдят.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TAKAV NE TREBVA DA IZLIZA NIKOGA OT ZATVORA. NEMA MESTO SRED OBCHTESTVOTO. ZA KAKVO SE RODIL , DA UBIVA.
58
1
 
19
 
! Отговори
РБ преди 9 години
Задържаха,ама де е момичето?След дъжд качулка!
57
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той е бил многократно задържан, дори е с активна присъда, а и на свобода? Или статията е некадърно написана, или аз не мога да го разбера, или май пише Терминал 2? Как така ефективна присъда и на свобода? Избягал е от съда ли какво? Или държавицата ни го е пуснала? Май аз съм ***. Терминал 2 ми е решението.
56
0
 
37
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Бил издирван значи? Тоест ако бяха го намерили, сега можеше девойчето да е живо и здраво... Веднага уволнение за отговорните!
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 33"... Намерил карта пробвал да тегли,някой я е захвърлил и какво?..."Интересен теологичен въпрос, но все пак от една карта можеш да пробваш да теглиш не повече от два от пъти, ако не знаеш кода, на 3-ия погрешен банкоматът ти я прибира и толкоз.Давай следващата версия, но нека да е без повече банкомати и захвърляния.
54
3
 
9
 
! Отговори
bandit преди 9 години
bandita si e bandit nisto obsto s rasa religiq
53
0
 
28
 
! Отговори
ддд преди 9 години
Питам - докога политиците ще ги хрантутят, за да имат купени гласове на изборите ли ? Докога ще се подиграват с нас ? Отиде си едно красиво, добро и младо момиче, което никога повече няма да се върне в къщи . А онези в парламента не си мърдат пръста ? Същата е работата с набезите по селата на възрастни хора. ДОКОГА???
52
4
 
1
 
! Отговори
57 mi преди 9 години
mnogo si zle idi pri moskov da ti izpisi hapove PAPAGAL
51
2
 
16
 
! Отговори
Byzantine преди 9 години
" Полиция издирва вещите на Вероника Здравкова във водите на Янтра край Първомайци. Там убиецът е посочил, че е изхвърлил торба, в която било и оръжието на престъплението, пише "24 часа" - Oще ли се съмнявате , че не е този ?
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 33Веществени доказателства с отпечатъци от пръстите на убиеца не се захвърлят току така! Ти бандитите ли се опитваш да защитаваш? Самият ти ли си такъв и проявяваш колегиална солидарност? Или си бонак? Кой е тоя убиец, който ще захвърли дебитната карта, че да го открият и заловят по-лесно?
49
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мислете логично, за какво му е да я убива, като може да и удари един шамар и да и вземе чантата и никой да не си ръдне пръста , да го търси.
48
1
 
43
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
В.Търново се *** и ислямизира !Загубим ли старата столица - загубили сме България !Иначе браво на полицията. Свърши си бързо работата.Няма никакви съмнения, че този *** е убиецът на прекрасното българско дете.Докога ще търпим тази *** да се гаври с нас в собствената ни държава ????
47
0
 
2
 
! Отговори
voivodooo преди 9 години
nikoga ne e kisno tova da se promeni zavisi ot takiva kato teb bezmozicni kolko ste vi tirpim