Който бламира бюджета, не ни подкрепя, настоя Горанов

Ако обществото поиска, ще има промяна в МВР, рече министърът
12 ное 2015 20:29, Надежда Бочева
39
Който бламира бюджета, не ни подкрепя, настоя Горанов
Владислав Горанов. Снимка: архив, БулФото

Подкрепата за държавния бюджет е подкрепа за правителството. Неприемането му означава бламирането на всяко едно правителство. Това каза пред журналисти финансовият министър Владислав Горанов, след като парламентарните икономическа и бюджетна комисия гласуваха бюджета.

Още по темата
Той очаква на първо гласуване в пленарна зала да бъде получена необходимата подкрепа.

Запитан за решението на правителството да оттегли предвиденото намаляване на привилегии за МВР заради последвалите протести, той каза, че темите за преструктуриране на МВР и отбраната ще се обсъждат в диалог между народните представители, правителството и синдикатите от двете сфери.

"Добрата новина е, че промяна ще има. За следващата година за двата сектора са осигурени над 300 млн. лв. повече. Но вероятността да се окажем неудовлетворени от ефективността на тези разходи и работата на тези системи в следващите години е висока", каза той.

На въпрос за уличните протести на служители на МВР той каза, че промяна ще има, ако обществото поиска такава.

Още новини за бюджета четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 8 години
Ми не ви подкрепяме, което си е вярно вярно е! Не се лъжете от изборите за кмет, след преяжденето идва главоболието и някои други неприятни неща! Време ви е да си ходите преядохте с власт, чака ви участта на НДСВ!
22
1
 
4
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Няма страшно, Горанов ефенди - вдигай данъцит !!Светът стана много малък. Днес си тук, утре я на Аруба, я на Уолстрийт !Възможно е, господин Президентът да те направи и конституционен съдия ..Защо ли всичките финансови министри на Подмяната получават одобрително потупване по рамото от чичо САМ ? Чудна работа ....... Неведоми са пътищата ти, Господи !
21
1
 
0
 
! Отговори
MIMA преди 8 години
PARITE GI OTKRADNAHTE S OINIQ CHERNIQ PRESTAPNIK S OBRASNATATA KRATUNA MUTRATA I SEGA SE CUDITE OTKADE DA SVARJETE DVATA KRAQ ZASHTOTO NARODA SE USESHTA I MNOGO SKORO S MUTRAKA SHTE QDETE HU.IQ GADNI MUTRI POJARNIKARSKI GERBESKI ***
20
1
 
4
 
! Отговори
Бай Миле преди 8 години
"На въпрос за уличните протести на служители на МВР той каза, че промяна ще има, ако обществото поиска такава." Дали не е видно, че обществото иска бе, Горане?! Кога ще отрежеш тези бонуси, обезщетения при напускане/пенсиониране, за храна...хората за храна си плащат от заплатата...или викаш ако обществото си трае и вие ще си затраете и ще орежете пак други отрасли, както и инвалидите за да дадете на ЗАПЛАТАДЖИИТЕ?!
19
0
 
6
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Време ви е да подадете оставка преди да сте до съсипали държавата
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния пудел на Бойко, който се мисли за велик. След година две Бойко ще го изхвърли от всички възможни постове и Горанов ще бъде новия виновник
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естествено, че обществото подкрепя промени в сектор Сигурност, та нали МВР остана единственото НЕреформирано министерство още от преди 89-та...да не говорим, че тези привилегии, които те ги имат ги няма никъде!!!!!!!!!!!!!!!!!
16
0
 
21
 
! Отговори
горьо преди 8 години
Г-н горанов като се прави на най-големия икономист в републиката, да обясни как така при ръст на икономиката, се свиват всикчки бюджетни разходи и се търсят начини за увеличанане на такси, данъци и други. Мая розовото не е толкова розово.
15
0
 
21
 
! Отговори
kan4o преди 8 години
Само годишната винетка поскъпва с над 40%.То небяха зимни гуми,летни такива,данъци , акцизи ,патенти , лицензи ,налози и куп още плащания.То бива,бива музика,ама кокошките спряха да носят!
14
1
 
27
 
! Отговори
тити преди 8 години
Никой ли не забеляза изказването на този ,че няма от къде да се вземат пари,защото не останали активи за раздържавяване?Явно не и чувал за екзотичните думи "производство" и "конкуренция".
13
5
 
15
 
! Отговори
ехоооо преди 8 години
Я прочети по форумите да видиш,че почти всички искат спешни реформи в полицията и армията,г-н Министре! Май имаш воля, но Б.Б ще ти дърпа ушите... То е ясно какво ще стане! При толкова на брой синдикати в МВР няма как да не засмукате въздух...
12
0
 
7
 
! Отговори
Сержант преди 8 години
Реформи да, но качественни. Пак ще има наши и ваши.
11
3
 
10
 
! Отговори
Сержант преди 8 години
Какеато и реформа да правят първо трябва да изринат дядовците, които са си вкарали сялата рода в ведомството където продулжават да работят и да дърпат конците. На тях не им е изгодна реформата и ще драпат с зъби и нокти. Дано не се подведат полицаите от улицата. Тяхните заплати не трябва да се пипат
10
1
 
30
 
! Отговори
избирател преди 8 години
ИЗБОРИТЕ МИНАХА, ОБЛАГАМЕ КАЗАНИТЕ, ПОСКЪПИ ВИНЕГКИ, ЦИГАРИ И ОЩЕ КОЛКО ДРУГИ ТЕГОБИ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ДО КОГА?
9
3
 
7
 
! Отговори
пешо преди 8 години
иска го обществото, не е ли очевидно?
8
0
 
3
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Който иска няма пари който не иска няма пари и това означава няма пари а няма пари за бюждет!? Като няма пари как прави бюджет който не иска пари? М?!
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А режима на тока кога да го чакамече в петък имам работа и ще ми трябва
6
2
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Като гледам прогнозата за времето до нова година, в равнините ще е без сняг, а в ски курортите с минимален сняг. Както се казва природата ще компрометира реколтата и ски сезона а в следствие и бюджета.
5
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много сте кекави, така реформи не се правят. Вземете прочетете какво е направила Маргарет Тачър и с удивление ще забележите, че има по-големи то*ки от вас и за това тя ще остане в историята.
4
3
 
14
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Заслужаваме си го.