Майката на гимнастичката: Това е тренировъчен процес!

Няма никакъв проблем за мен, категорична е тя
Обновена: 13 ное 2016 08:38 | 12 ное 2016 21:02, Анисия Иванова
204
Майката на гимнастичката: Това е тренировъчен процес!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Преди ден видео от тренировка в бургаската спортна зала "Младост" взриви социалните мрежи заради поведението на треньорката Елена Симеонова спрямо нейна възпитаничка.

На видеото се вижда как Симеонова дърпа за ушите дете от ансамбъла и му крещи.

Институциите извършват проверка по случая, а кореспондентите на Bulgaria ON AIR разговаряха с майката на момичето:

"Няма никакъв проблем за мен. Това е нормален тренировъчен процес", заяви тя.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мазохизма не прощава! Садомазохисти са майката и бащата на момиченцето! Язьк за хубавата момина сьлза!
34
3
 
5
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Разбрах. То и преди като ги караха да коленичат на въглища също беше тренировъчен процес.
33
6
 
4
 
! Отговори
Дим преди 7 години
За тези които ми написаха минуси на коментар 57 искам да кажа че и да пишете минуси такива са законите и хората ги прилагат.Затова всеки иска там да живее.И понеже много разбирате и слагате минуси да ви напомня че вие правите нашата държава толкова успешна та чак афганистанци и сомалийци които нямат избор не искат да са тук даже за ден.А сега се сетете какво мислят вашите деца и как ще гледат на вас след време .Защото родитела създава условията на живот на детето си а не обратното което е тук
32
7
 
16
 
! Отговори
на Запад преди 7 години
Понеже аз живея на запад, искам да ви светна, че тук на запад при цивилизацията където аз живея такова нещо не може да се случи - още същия ден ще дойде полиция и ще отнемат детето от родителите и ще го настанят в детски дом където ще живее нормално и ще се грижат за него докато не го осинови някое нормално семейство. Само в България може да стават такива извращения да дърпат ушите на детето и родителите да одобряват.
31
1
 
0
 
! Отговори
WC преди 7 години
vav kvartal komluka li se sluchva tazi tragedia
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И на треньорката и на майкЯта да им се вземат правата до краят на живота им. МайкЯта ще каже че има проблем когато треньорката скъса някое ухо или нерв. На такава майкЯ съм и *** майкята!
29
6
 
16
 
! Отговори
Дим преди 7 години
До АнонименВ държави като Швеция например, едно такова изказване е достатъчно компетентните органи да заключат че детето се намира в опасност........Не само в Швеция приятел ана всякъде в цивилизования свят.В германия отнемат родителски права и настаняват децата в социален дом,ако семейството има по малък от необходимя за членовете.Когато родителите намерят нормален връшат децата.А тук една комплексарка му крещи в лицето опъва му ушите,родителите ни виждат проблем.И социални се оправдават
28
10
 
2
 
! Отговори
До Аман! преди 7 години
Ти гледай теб да не хванат да дърпаш уши на нечие невръстно дете, за да не ти се наложи да си събираш зъбите от земята.
27
4
 
14
 
! Отговори
Страшно е преди 7 години
Тези треньорки ни натрапват балконинг от 6-ти етаж и дърпане на уши преди години имаше проблеми и с Робева!Не ми го побира акъла!Какво искаме грации или робини на прегрели треньори!А държавата мълчи!От Защита на децата вдигат рамене!Или просто живеем Мутризъм от юго-изтока без права и достойнство!
26
9
 
16
 
! Отговори
yufds преди 7 години
вие сериозно ли?! дърпала и ушите... голяяяяма работа станала
25
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокуратурата и агенцията за закрила на детето трябва да решат дали има "проблем", а не майката, бащата или Илияна Раева. Стига с тези изявления на махленски ниво.В държави като Швеция например, едно такова изказване е достатъчно компетентните органи да заключат че детето се намира в опасност, макар и непряка. Следва светкавична реакция от тяхна страна.
24
6
 
11
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Тъй ли ? Аз предлагам социалните да се самосезират да проверят какво става в това семейство.
23
7
 
13
 
! Отговори
Ксанакс преди 7 години
Хапчетата госпожо хапчетата!
22
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво всъщност ще се случи с треньорката и с майката и бащата. Треньорката трябва да бъде настанена в психиатрично лечебно заведение, а родителските права трябва да бъдат отнети от майката и бащата. Това повелява закона. Пак тази шуробаджанашка България!!! Докога бе хора? Не ви ли е мъчно за собственото ви бъдеще и за бъдещето на децата ви. Ако това се бе случило в Англия, закона би се намесил на секундата! Защо в България не се получава? Ами заради просташкият манталитет на Герб и Бойко!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до зз: мазохистка ли си?
20
4
 
13
 
! Отговори
Язе, тизе и онизе. преди 7 години
До ВрабчеИ като биха шамари едно време и какво стана?Държава населени предимно с прос-та-ци.От прехваления макаренковски метод ето какво излезе- *** до отпадъка.Човек, който твърди че шамарите за назидание и че боят облагородява са нормални методи за "от време на време" са абсолютно болни мозъци и са концлагер в Сев. Корея. Там да ги шамарат "от време на време".
19
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Язьк за момиченцето!майката и бащата на момиченцето ги гони садомазохизама!
18
4
 
9
 
! Отговори
NWAQ преди 7 години
На 31 съм.Абе,па таа ч*** ако така пра'й с дъщеря ми,па нали че изметем залата с нея! Т'ва е дете, не мисли ли какви травми може да му нанесе??? 'Ората с ръководни постове тре'а знаа'т,че има граници в отношенията с тези,които обучават еле са зависими от ним! И родителите трябва да имат ценности! Я като миничък за'апа един фас,бащу ми като ми шибна един шамар,напра'о ми открти главата! Я повече цигара не съм пушил !
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 26 врабче! Ама ти сериозно ли?
16
2
 
10
 
! Отговори
а преди 7 години
Представяте ли си, ако това не беше треньорка, а учителка в училище по време на урок, какъв вой щяха да наддадат тези чалгопитеци?! Сигурно щеше да има и саморазправа.