Ловецът на автографи – историята на Тодор Петров

Kак се събират над 5000 автографа от световни знаменитости?
11 фев 2017 12:58, Елка Василева
15
Ловецът на автографи – историята на Тодор Петров
Кадър: Bulgaria ON AIR

Запознайте се с един истински ловец - на автографи. Той беше и един от тримата, които успяха да посрещнат тенисиста Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер на летище София, докато те хитро избегнаха срещата с медиите.

5537 автографа и хиляди снимки!

Това е личната колекция на Тодор Петров. Вече 18 години той събира автографи от известни личности – актьори, музиканти, спортисти. Така постепенно Тодор е превърнал хобито си в истинска професия, разказва Bulgaria ON AIR в репортаж.

Първият му автограф е от Лоренцо Ламас, звездата от сериала "Ренегат", споделя с радост Тодор. Има специално писмо от английската кралица – с автограф и покана за лична среща.

Освен това се е снимал с Лейди Гага, Самюел Джансън, Том Джоунс, Новак Джокович и много други.

Повечето известни личности са любезни, споделя ловецът на автографи. Но има и доста груби звезди. При опит да се снима с актьора Джейсън Стейтъм Тодор получава две пукнати ребра от охраната му.

Самият Тодор е участвал в няколко филма като статист, най-известният от които е "Хитмен".

Когато не е ловец на автографи, Тодор е учител по география. Обича да пътува. Обиколил е 35 държави, но вече го прави само заради звездите.

След броени дни заминава за седмицата на модата в Милано, където се надява да се снима с певицата Кейти Пери, както и с дизайнерката Донатела Версаче.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е пълен откачалник. Не спира да досажда на звездите дори като се е снимал 10 пъти и е взел 20 автографа. Тотално психо, което трябва сериозно да се лекува....
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този ловец на автографи срещу СТЕВЧО АВТОГРАФА ОТ ПЛОВДИВ да бяга пак не може да го стигне факт неоспорим не искам да влизам в подробности няма смисъл тези които го пзнават знаят за какво говоря
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
no-lifer
5
3
 
22
 
! Отговори
Desi преди 7 години
Жалка история. Да досаждаш на хора съзнателно, дори когато знаеш и е очевадно на снимките, колко им е неприятно. Това си е психо отклонение. Смесица между ексхибиционизъм и самозадоволяване. Веднъж през живота си взех автограф след концерт. С отегчената физиономия на изпълнителя, прозрях колко е жалко. Моето оправдание е, че бях дете, но за този не знам. Едно е да харесваш артист и изявите му, както и той аплодисментите на публиката, но другото е липса на личен живот, уважение и самоуважение.
4
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко си е нахален, но пък човека си има страст която преселдва, а и е видял доста свят така като гледам. На българина в днешно време страстта му е да седи във фейсбук и новинарски сайтове и да плюе по цял ден. На спорт ходим само като бием, на концерти само ако са известни(чужди) и плюем по цял ден без да се мръднем да променин животите си.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво прави този плешив ритард на първа страница?!
2
0
 
15
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 7 години
А къде го Стефчо -автографат от Пловдив бе,да не сай пенционирал вече,някъде из халважийските му тефтери и мен *** има на едно място ама къде е и той сигурно го не знай,те неговите тетрадки ни страница имат за всеки,ни нищо -ей тъй туриш си парафа на някое свободно място и кой на кого е ич са не знай
1
7
 
28
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Откачен таван. Безмислено хоби и усилия.Прави си духовна ***.