Радев обеща: С общите усилия ще направим България достойна

Свободата струва скъпо, каза той на приема за 3 март
3 мар 2017 21:00, Петя Славова
112
 Радев обеща: С общите усилия ще направим България достойна
Снимка: БТА

С общите усилия, с таланта на цялата нация ще направим бъдна България достойна за славната история, чиито наследници сме ние. Това заяви президентът Румен Радев в словото си на традиционния държавен прием по случай Националния празник - 3 март.

В приветствието си към дипломатическите представители, акредитирани в България, политици и общественици, държавният глава заяви, че свободата винаги струва скъпо, а на тази дата българите с благодарност си спомнят за своите герои, за войските на император Александър Втори - Царя Освободител.

"На тази дата почитаме паметта на хилядите руснаци, румънци, финландци, украинци, белоруси, сърби, черногорци, поляци, литовци и други герои, загинали за свободата на нашата родина. В онези времена цяла Европа, от Петербург до Дъблин съчувства на българите.

На Трети март си спомняме и за Гладстон, Макгахан и Виктор Юго, които подкрепиха българската кауза", заяви държавният глава и благодари на всички, които полагат усилия България да живее в мир и приятелство и да просперира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От доста години ние народа правим усилия. Само че, резултата от тези усилия е че вие политиците просперирате. Да се продължава с лозунгите да правим общи усилия е безумие. Явно нещо трябва да се промени, примерно вие политиците да правите усилия за да ние народа да просперираме. Защото иначе ние бедния народ може да изметем вас проспериращите политици.
62
0
 
0
 
! Отговори
Chudo mir.fr преди 7 години
Daje i sled 139 godini sankciite kam Bulgariata sa vse oste mnogo aktualni...ah, Krim....Ah, Damask...
61
1
 
9
 
! Отговори
ИСКАНЕ преди 7 години
Ако сте достоен българин отменете Наредба 208 за побългаряване на бежанци.
60
0
 
9
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
За достойна България са нужни достойни ръководители
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като видя 1000 корумпирани и крадливи политици там където им е мястото в наи тъмното ъгалче на затвора тогава България може да тръгне по нов път и да се оправи иначе другото е празни дрънканици и отляво и отдясно
58
0
 
5
 
! Отговори
хм.. преди 7 години
Достойният човек назовава нещата с истинските им имена.За какво достойнство ще говорим след като делата са под диктовка. Къде е българското съзнание и достойнство след като сме още роби на този или онзи ? Свободни ? Не, без свобода и достойнство сме, предадени от свои за дребни парици.
57
0
 
6
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Стига сме делили на Москва-Вашингтон, леви-десни, турци-българи! Държавата загива-време е за обединение!
56
1
 
1
 
! Отговори
Bankovski преди 7 години
Ts ts...Radev nema pari za topla dreha na jena si...Pusnal ia po nostnica na studa...i bez feredje...
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България винаги е била достойна с богатата си хилядолетна история.Не могат да я направят правят подостойна хора,които се кълнат във вярност на чужди страни.
54
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този...каквото и да ми говори...все едно от Москва е дошло.Ами, направете я достойна, бе? Направете я.Откакто си станал президент само за свалянето на руските санкции говориш.Не сме чули нищо, което да се отнася за България.Първото нещо- санкциите срещу Русия.Нали, нещо в Румъния щеше да ходиш...уж техния модел за борба срещу копупцията???
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАЛИ ? АМА НАДАЛИ ......
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А достойно ли е да назначиш Ирина Костова за министър? Тя погуби Пирин навръх 3-ти март. Мафиотски ***.....
51
0
 
2
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До 59. А бе ..... и ти не позна. Деж а ву, деж а ву, нали така говорехте и през 2013. Какво стана после и сам можеш да си отговориш.
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 59. Тогава да си трае и да не ОБЕЩАВА това, което не може да изпълни - защото матр'яла е различен от този в другите страни.
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КоцеДобре казано, само че адресата трябва да се казва Бойко! Вярно е пътник и след по-малко от месец ще му дадем квитанцията.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе,прецакания,какво искаш от президента?Да ти напълни хладилника,а ти да си пиеш ракията в кръчмата,така ли?Я се поразходи в някоя друга държава за да видиш как хората работят по 14 часа на ден,а не мързелуват,както много мислещи като теб.А аз ще ти цитирам думите на Джон Кенеди към американския народ:"Не мислете какво държавата може да ви даде,а какво вие може да дадете на държавата".Така че,първо дай,а после искай.
47
5
 
6
 
! Отговори
Прецакан пак преди 7 години
Ами хайде прави я какво чакаш още ...2 месеца НИЩО ! И ти ни излъга май .....
46
6
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
И как ги виждаш тези общи усилия, бе Радефф? То обществото ни е толкова разединено, такава злоба и омраза, кал по всеки, който се появи някъде по върха (ами само четете тук какво се лее, а и във всички форуми), лидерите не могат да си говорят и да се понасят. А ти, Радефф, освен че нищо не можеш да промениш, наливаш масло в огъня с чистките, които подкрепяш.
45
4
 
12
 
! Отговори
бай Тошо преди 7 години
Тези пожелателни думи много приличат на думите на Мадридския тарикат. резултатите ги знаем.
44
6
 
11
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
Той, другарят Радев, много го бива с обещанията! Преди да го изберат обещаваше на пенсионерите, че ще им увеличи пенсиите, на безработните - че ще им намери работа, на майките - че ще увеличи раждаемостта и какво ли още не...

Спонсорирани публикации