160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 28 Младеж, че Дългия и малките деца вече знаят, че се е сдобрил с Тиквата. к'ва провокация чакаш от тази покана? Овцете( като тия дето се подписват сега в тази петиция) е ясно че не виждат никаква провокация, понеже са си овце. к'во неясно има?
29
20
 
9
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Който иска да ни води. Само да не е Орешарски, че изтегли милиарди и Бойко още не може да оправи проблемите създадени от Орешарски.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов е шоумен. Там му е работата, хлябът, там той е полезен за обществото. Политиката е кална история, само дебелокожи същества с качества на ***, плъхове и кърлежи оцеляват в подобна среда. Какво би накарало един човек да стане от работното си място и да се бута в съвсем друга бира, това е интересен въпрос. Слави ако е умен човек, няма да се съгласи на подобен облог.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А без тия. Да си имаме свинските уважения.И той е от котилото, което превърна държавата ни в своя бащиния. Други хора са ни нужни, с друг манталитет и поведение. Няма ли. Има. Искайте и ще ви се даде. Не се захласвайте по празни хора.
26
0
 
9
 
! Отговори
СТАРАТА ПОГОВОРКА преди 6 години
ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА НЕ ХОДЯТ ПО - ГОРАТА , А ХОДЯТ КЪДЕ ?ПО ХОРАТА , РАЗБИРАСЕ . ЗА ЖАЛОСТ ХОРАТА НЕ ОЦЕНЯВАТ ПО ДЕЛАТА ИМ А САМО ПО ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ.
25
0
 
9
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
младеж, а да те питам..мьркащия му гальовен глас и стоенето в поза партер, интервюирайки Цветанов кьм кого беше провокация :-):-):-):-):-)нямат свършване ба'лъците в тая държава
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 25 Нещо не ме разбра. Може да е всякакъв тоя, но енергията да водиш предаване по телевизия всяка вечер толкова години вече е не само въпрос на трудолюбие.
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
23 Младеж, сега да ти обясня- това с шапката е жесток провокаторски номер от страна на екипа на Дългия. Както си беше с шапката един му подаде шапка с надпис България, Дългия си свали тази шапка сложи си другата и тази с надпис USA му я подаде и му каза Заповядай!
22
2
 
6
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
ти да си чувал за мързелив л'акей ??!!??такива умора нямат,а ти си тръгнал за някакви смешни 17 години да говориш ..офшорни сметки с мързел не се пълнят
21
5
 
9
 
! Отговори
:-) преди 6 години
вижте го големият бунтар-патриот с шапка USA :-):-):-):-):-)прозрачен :-):-)
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21 Всичко омръзва за 2-3 години, камо ли за 17. Признай му го че в това отношение е работохолик Дългия.
19
0
 
10
 
! Отговори
:-) преди 6 години
ама как няма да има енергия: това да изпълняваш партийни поръчки срещу заплащане омръзва ли
18
2
 
12
 
! Отговори
номер2 преди 6 години
Преброяване на чалгаджийте!
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има още ***, които искат да бъдат водени.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво Сиромахов как имитира тоя мутрагенски селянин Марешки не е истинаЗдравейти ва, батки!
15
6
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Слави ще бъде...добър държавник,защото е добър...шоумен.Като няма...ляб,да има...зрелища;Слави ще ни ги даде.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
със скъпата си кола, наливаш си бензин и се махаш от тук, а ние си оставаме тук в тази бензиностанция..дали не ни е писнало и на нас за тоя дето духа?
13
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възхищавам се на енергията която има този човек- 17 години всеки ден да правиш предаване и да си водещ и да те гледат стотици хиляди...Разправя " Влизам преди 2-3 години в една бензиностанция и казвам на служителката зад касата...Ей, така ми е писнало от всичко, че ми иде да си бия камшика. И тя ме пита: А ние с мъжа ми? Аз: А, вие с мъжа ти сте вие с мъжа ти, не ме намесвайте. Тя: А, не е така, понеже ти като решиш да направиш концерт ние идваме да го гледаме и сега ти идваш със скъпата си
12
0
 
18
 
! Отговори
:-) преди 6 години
Славчо е като каталога на Пайнер-плащаш и ползваш:-)
11
1
 
9
 
! Отговори
да преди 6 години
со'росоиди, уволнени сте !!!вън от България и да не си забравите гологлавото недоразумение