160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!

Сайт събира подписи с призив шоуменът да влезе активно в политиката
299
160 000 подписа в петиция: Слави, поведи ни!
Снимка: Булфото

Специална петиция, която призовава шоумена Слави Трифонов да се яви на избори и да влезе в Народното събрание, се разпространява в родното интернет пространство, съобщава "Труд".

Подписката се събира на специално създаден за целта сайт zaslavi.com и към този момент е подкрепена от близо 160 000 души. Според организаторите целта е подписите в петицията да станат 200 000, след което документацията ще бъде предадена на водещия.

Още по темата
"На 24 юни всички подкрепящи Слави, ненавиждащи системата и искащи промяна, да се организираме и съберем на среща в София. Слави, очакваме те! Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти! ИМА ТАКЪВ НАРОД и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел!", се чете на сайта, където се събира подкрепата.

Организаторите се представят за част от хората, които са "за" предложенията от референдума на Инициативния комитет на Трифонов. Само че добавят и още едно желание - "през есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти!

"Нямаме общо с тази петиция. Често се появяват такива. Ако има нещо от наша страна, ще бъде на официалния сайт на предаването", коментираха пред изданието от "Шоуто на Слави".

Както Dnes.bg съобщи, на 30 май Върховният административен съд реши, че референдумът за промяна в изборното законодателство не е задължителен за парламента. Делото бе заведено след жалба на Слави Трифонов и екипа му, с която той поиска решението на ЦИК с резултатите от допитването да бъде отменено заради серия нарушения. Съдът обаче не се произнесе в полза на референдума.

"Съдът взе едно странно и неморално решение", коментира шоуменът в писмо до медиите след това и допълни: "От една страна потвърди присъдата на предишната инстанция, която признава, че ЦИК са опорочили крайния резултат на референдума. От друга страна не провери фактите докрай".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да разбирам ли, че тия 160 000 искат неистово ГЕРБ да има абсолютната власт в държавата? Помним до какво доведе първото самостоятелно управление на ГЕРБ със сивия кардинал Дянков - 15% шоково поскъпване на тока и масови бунтове на ОБИКНОВЕНИТЕ хора из цялата страна. Само че едно повторение на тая ситуация вече камъните ще хвърчат не само по енергото, но и по голата тиква на чалгаря от бтв!
169
5
 
12
 
! Отговори
ШопЪТ преди 6 години
другарЕ вижте сега, има референдум, на който близо 3/4 от избирателите подкрепиха определени искания, всякакви Ваши шикалкавения са безсмислени, ако не Ви харесва мажоритарния вот, можете дсъберете подписка за оставане на пропорционалната система, това е Ваше право, но докато не го направите, трябва да въведете 100 % мажоритарен вот, това е, и ако не го направите со кротце, ще го направите со кьотек
168
5
 
5
 
! Отговори
ДЕДО ПОП преди 6 години
Момче, откажи се от тази работа-ти закъсня,когато небето над тебе се отвори! Пък и вече си-позастарял и няма кой да тръгне след тебе-освен някои от твоя балет.
167
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още преди 10 години съм казал че и господ да слезне от небето няма да може да ви оправи! Как си го представяте това оправяне щото аз хич не го виждам!? При унищожена икономика само с някаква мижава търговия от която печалбата не влиза в хазната а отива в чужди държави туризъм от който печалбата влиза в гушките на мутрите мислите ли че ще дръпнете напред? Погледнете Китай където държавата командва всичко. Дръпнаха светлинни години само за 20 години. Но там няма мутри и икономиката е държавна!
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
170,със сигурност си близък на Крисия щом реагираш толкова емоционално,но това също означава,че нямаш поглед на нещата отстрани и си пристрастен.Всеки се главозамайва от славата,забележи,че дори възрастни,интелигентни и изградени личности също,какво остана за едно дете,което всеки ден получава комплименти и суперлативи.Виждам,че си позволяваш да обиждаш вербално,много възпитана и културна личност трябва да си!
165
1
 
3
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 6 години
Аз съм един от подписалите се. Да не стане като с Бареков само.
164
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако Крисия не е "даровито дете" проверете си слуха;до 164- ами по тая логика дай да тънем в калта заради страха че от високо като паднеш най боли :) едва ли се чувства ощетена Крисия а това че може да се сгромоляса някога никой не ти дава гаранции при всеки един случай
163
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз помня много добре денят, в който Слави обяви началото на кампанията за рефендума - беше в денят, в който депутатите отхрълиха предложението за задължително гласуване и аз също бях бесен. Точно тогава очаквах от Слави да се концентрира точно върху задължителното гласуване, което ще изкара обръчите на Доган и Местан завинаги от властта. Но уви - някой от неговата масонска ложа му е подшушнал да използва момента, за да вкара простотията с мажоритарния вот, което допълнително бетонира обръчите!
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 169Черноглед озлобен и завиждащ ***!Толкова за теб!
161
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То Слави 1000 пъти Ви каза че няма да влиза в политиката, ама тролейбусите на шиши продължават едно и също да плескат, има референдум, има резултат 72 % ЗА, трябва дасе спази резултата, иначе ще има кьотек
160
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 169 Има много личности, които са тръгнали от малки по пътя на славата и пшродължават и на 50 години да са по този път. Защо с тоя негативизъм бе човече..това искам да те питам? *** ли си ,бе? защо още преди нещо евентуално се случи ти да го казваш? Ми ние един ден ще умрем... и ти ще умреш. Нали се сещаш? Хубава ли е прогнозата?
159
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да ги видя тия 200 000 овце какво ще изблеят като видят в парламента 200 Ценко Чоковци от ГЕРБ, 25 Герговци от БСП, 10 бат Салита от ДПС/ДОСТ + един Слави Трифонов и един двама от сценаристите му? Кой ще ги поведе тогава?
158
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 164 Расте със самочувствието на световна звезда Крисия? Та това е най-скромното дете което е облякано в слава в България. Тъппак! И то не се натоварва вече защото е почти на 13 години и се е кмалило отдавна да пее пред публика...вече 4 години. За какво използване говориш, ***?
157
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 164 разсъждаваш като типичен българин. Какво би станало след време с Крисия.... какво има да става...? Важното е сега какво прави човек в момента! А ако стане и занапред..още по-добре. не те ли радва Крисия, чев спечели на Евровизия? не те ли радва че изуми България с таланта си едва 9-годишна на кастинга при слави? Заради моментите живеем, а не заради очакванията в бъдещето.
156
2
 
7
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Не разбирате ли! Куц е човека - не може да ходи, камо ли да Ви "ПОВЕДЕ"!
155
2
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Шоповете птотестират лятото ама рехаво. На морето вадим пари в сезон нямаме време за *** простести и изобщо не на интересуват ваще подписи
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дар Божи сме получили в лицето на Крисия,а аз да не зная!Крисия е продукт,който е добре пласиран, от това печелят и Слави и близките й.Това дете е ощетено от алчността на възрастните,но не го знае...Расте със самочувствието на световна звезда,но животът знае как да обръща палачинката и ако ставайки на 20г кариерата й залезе,ще изпадне в много дълбока депресия...Кой гарантира,че дете научено да гледа на света от високо няма да бъде сгромолясано в калта?Жал ми е за това дете,което е използвано
153
1
 
5
 
! Отговори
Анна преди 6 години
Ха ха ха ...автогол си вкара Слави!!!
152
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 159 Тодор Колев не канеше малки деца да се изявяват в предаването му под вид на конкурс. Ако Крисия беше толкова малка по времето на Шоуто на Най-Великият Тодор Колев, то тя нямаше да бъде забелязана понеже концепцията на "Как Ще ги стигнем" не включваше музикални формати.
151
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно накъде ще ги поведе Слави тези 160 000 ? Забелязал съм, че в България паметта на хората е много къса. Изглежда забравиха, че лично Слави и неговия екип на предните избори агитираха за Меглена Кунева. Това е достатъчно по темата.