Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си

Родитeлката не иска да вижда мъжа, посегнал на д-р Гагова
Обновена: 5 юли 2017 10:01 | 5 юли 2017 08:58, Елка Василева
82
Бебето на бияча от "Шейново" няма да носи името на баща си
Снимка: БТА

Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир Стоянов така и не получи, е силно разстроена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи всеотдайно от събота, без да позволи инцидентът да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила син със секцио, извършено от д-р Гагова. Веднага след операцията бащата е започнал настоятелно да иска да получи плацентата, твърдейки, че директорът на болницата доц. Румен Велев му е обещал. "Абсолютна лъжа", коментира д-р Велев.

Още по темата

Той дори не питаше за състоянието на бебето, разказва шокирана колежка на д-р Гагова от съботната смяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ съдейства да вземе лични вещи и необходимите за бебето неща от дома им, пише "24 часа".

Тя вече е била там, придружена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, докато Стоянов бе в ареста, така че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, посегнал на лекарката. Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа нагло в съда, смя се и дори обвини докторката в лъжа. Това стана във вторник в Софийския районен съд, където прокуратурата поиска постоянен арест за насилника, ударил в лицето д-р Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В съдебната зала Стоянов се провикна, докато прокурор Стела Карабова обясняваше за предишните му осъждания, по които е реабилитиран. Те са за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната. Мъжът има 2 висящи дела - за отмъкнат от ученик сребърен синджир и неволен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му обясни, че ще му даде думата, но Владимир отново се обади и заяви, че няма никакви доказателства срещу него.

"Искам записи от камери и свидетели", каза той. Едва след претенциите му прокурор Карабова успя да каже, че още на 1 юли полицаи са се обадили по телефона на Стоянов, но след като е разбрал кои са, веднага е затворил.

Тя потвърди и информацията, че след като е ударил лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, каза Карабова, но въпреки това д-р Гагова не се объркала, а посочила именно него.

Стоянов дори си позволи да хвърли вината за боя над д-р Гагова: “Аз вчера цял ден по телевизията гледам, че пострадалата не помни какво се е случило. Има травма на главата. Сега уж нещо си спомняла, след като някой, който не е пряк свидетел, казал, че нещо се случило. Несправедливо са прехвърлили вината на невинно лице. В случая аз”, заяви мъжът.

Макар да няма преки очевидци или камери, към момента категорично е ясно, че Стоянов е ударил лекарката, която получила сътресение, счупени кости в носа, рана на горната устна и синини, обясни магистратът. Заради висящите му дела, “бруталното и грубо” посегателство срещу лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не му е кило сирене и да казва дай ми го.
29
4
 
12
 
! Отговори
До Лилето Павлова преди 6 години
Ти пък що си мислиш, че си родила /от/ нещо по-добро???? Или ти самата си родена от някви ''по-добри"???? Никой не е виновен за това какви са родителите му! набий си го в гениалната глава(или където ти е по-кеф)
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямат сключен граждански брак. Следователно детето носи нейното име. Дава си лицето от мъжки пол нотариално заверено съгласие и детето се записва на негово име. И как да му дадат плацентата, като ще припозная детето, ама по късно, а сега си ми я дайте. А нещо някой да пита майката
27
3
 
28
 
! Отговори
nina преди 6 години
Не искам а коментирам това подобие човешко. Постъпката му е далече от човешкия разум. Но какво ще кажете за онези ЛЕКАРИ, които подписват епикризи с фалшиви диагнози на престъпници? Тях някой дали ще ги осъди, че са отървали от справедлива присъда виновника?
26
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жената, която е решила да му роди син, се отрича от връзката си с него, а тук пак има хора, които го защитаваттой бил имал право да вземе плацентата за лечение - абе ланкоу отвори сайта на една кръвна банка (давам ти Future health само пример) и виж какви лаборатории и бази имат, какви хора работят там и тнтова не ти е краставица за разсад
25
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е ясен, като бял ден, да му дават ефективна присъда и да ходи да търка нара. Какви кухи *** има да се хващат с такива изтрещялки, че и деца да им раждат - ужас!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На внуците ви внуците и за тях ще има нови серии на дързост и красота бъдете спокойни. А дядо Рич ще се снима в сериала до ***. Даже и след това щото ще носи памперс.
23
3
 
18
 
! Отговори
Молба преди 6 години
Мили дами, смирено ви моля да спрете да правите секс с уродливи психопати като този *** "генетика". Има милиони красиви (или поне симпатични) нормални мъже. Ако пък толкова сте го закъсали, правете секс с грозниците, но не раждайте изчадията им. Помислете за бъдещето.
22
4
 
16
 
! Отговори
Студент преди 6 години
Тая плацента не може да си я държиш в хладилника. Трябва да представиш договор с определена (лицензирана в България) стволова банка, за да ти я дадат, тъй като се води биологичен ***.
21
0
 
11
 
! Отговори
... преди 6 години
Здравейте госпожи и господа от Днес.бгСлед като използвахте снимката от вчерашния инцидент с акушерка в град Русе защо поне не написахте няколко думи и за него? Не е професионална това!А за публикацията на тази снимка в Днес.бг имате ли уредени авторски права?
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен18Отивам да ме оперират и казвам: Докторе аз съм генетик туй което изрежеш дай ми го.Докторите веднага ще ме пратят в психиатрия.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекарите капитализма ги озвери, забравиха хипократовата клетва - гледа дали ти е "изпъкнал" джоба. За бой са си лекарите, ама вината не е в тях - в Системата, която те кара да живееш, за да работиш, а не да работиш, за да живееш. Сбъркан , алчен, озверял свят, в който вече няма нищо рационално, а всичко става все по- ирационално и все по- имагинерно!
18
7
 
18
 
! Отговори
19 преди 6 години
За този само по снимка мога да ти кажа, че е ***. "Горката жена", най-вероятно е от същото качество. Досега не съм виждал качествена жена да роди дете на ***.Търкулнало се гърненцето и....
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е искал да има дете за да може да експериментира с него.
16
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена. Запознала се е уж с нормален чеовек, интелигентен, с виско образование, а се е оказал социопат.
15
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Именно затова записала сина им със своето име - все едно бащата е неизвестен...направила го е коп*еле и без наследство - много *** ход!мъжът е в правото си да иска плацентата - там е спасението да детето в бъдеще, при възникване на нужда, но не е трябвало да удря докторката.не може обаче да не дават плацентата, щом родителите я искат.
14
6
 
22
 
! Отговори
Лилето Павлова преди 6 години
Тази жена , родилката, не го ли е опознала преди да забременее от него? Сега семката му ще вирее на воля, пък че нямало да носи неговото име, голяма работа, нали носи именно гените му! Жени, внимавайте от кого забременявате, после да не ревете, че сте родили чудовища в човешки образ!
13
9
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Видяхте ли ? Разбихте едно здраво капиталистическо семейство ! Не ви е срам !
12
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе,тоя бияч много добре и дойде на властта - нептен отклони вниманието от скандала и надигане на народа в Асеновград!Засенчи и един етнически проблем и сега вече всичко се прехвърли в върху "един пестъпник българин" - демек,раята сами са си виновни.Хептен изчезна и масовият медиен вой срещу двте български момичета,едва ли не водили етническо-религиозна война срещу зам.главния мюфтия и семейството му,ОСОБЕНО,СЛЕД ПРОУЧВАНЕТО НА "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"!!!
11
2
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Коментарът ти е нелеп ...да не кажа тъпДори и в България ,никой съдия няма да отсъди попечителството на такъв *** .....който е с половин крак в затвора ....не пиши глупости ,на кой било детето