Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон

40 пътници с билети не са се качили в самолета, нямало места
Обновена: 31 авг 2017 08:52 | 31 авг 2017 08:45,
81
Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон
Снимка: архив, Reuters

За трети пореден ден пътници на авиокомпанията "Wizz Air" са блокирани на Летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им.

Още по темата

Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят, разказва bTV.

Във вторник в последния момент 23-ма души бяха свалени от самолет на авиокомпанията от София за Лондон.

Те били избрани на случаен принцип и им било казано, че ще ги настанят в следващ полет за британската столица.

От "Wizz Air" уточняват, че продаването на повече билети от наличните места е практика, защото рядко се явяват всички пътници за един полет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: ЛондонWizz Air
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До IvoДо Аз-ът, вероятнмо са пътували двама и затова са получили 800 евро обезщетение от Уиз ер. Аз лично бих се молил да попадна в такава ситуация и за няколко часа закъснение да получа 400 евро :)----били са.. трима... той и останалирте му две самоличности.Айде вече и счетоводителите от Уиз Еър ги включиха да бранят амбразурата, зер ще си изгубят местенцето. Не слушайте и не вярвайте на феновете на УизЕър. Имаш 3 обезщетения: 250,400,600 мисля това бяха. 800 със сигурност няма. спрете!
26
2
 
7
 
! Отговори
полет W64305 преди 6 години
за Лондон на 30.08. вместо в обявения час за излитане 20,30 ч. ИЗЛЕТЯ В 23,00 Ч. Пътниците бяха блокирани от 19,30 на летище София / отведени след проверките / БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!!!!
25
1
 
11
 
! Отговори
Диана преди 6 години
Това да не е между селски автобус, бе? Да продадат 3-4 билета в повече за резерва на липсващи пътници, това както и да е, бива. Обаче 20 и повече овърбукнати това вече е пълен абсурд и подигравка.
24
3
 
5
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
До Аз-ът, вероятнмо са пътували двама и затова са получили 800 евро обезщетение от Уиз ер. Аз лично бих се молил да попадна в такава ситуация и за няколко часа закъснение да получа 400 евро :)
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До олеле, вероятно е комбинация от овърбукинг и проблем с някоя машина А321. Ако са заменили А321 с А320 и без овърбукинг е нормално да не могат да качат част от пътниците.
22
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С всичко вече е така,не само със с нискобюджетните! Вижте примерно мебели от едно време...масивен орех,дърворезба и т.н Качество! Храната беше качествена,истинска! Колкото по масово,толкова повече занижени стандарти... във всяка сфера е така!
21
6
 
21
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
Попаднах в същата ситуация преди няколко месеца. Същият превозвач разликата бе тази,че пътувах от Лутън към София - нощен полет. Относно предоставената информация - пълно затъмнение. Натовариха ни по таксита и в хотели . На следващият ден сутринта излетяхме. Няма драма ! След ден си кандидатствах за полагащото ми се обезщетение (на мейла обявен в сайта им). След още седмица ми преведоха сумата от ?800 . Коректно и чисто . Нямам претенции...сумата ме устройва ,за няколкото часа закъснение.
20
4
 
10
 
! Отговори
John снежния преди 6 години
Половината от Вас не са излизали от село, но в коментарите сте силни.. защо трябва да плюете по всяко нещо?
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овер-Овер .....,колко да е овербукинг )))?Скоро ще сте съберат за още един самолет !)))
18
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като станат утре 100 чакащите, Бойко ще ги метне с Фалкона. Нема се плашите.
17
13
 
17
 
! Отговори
Марийка преди 6 години
Това да цифрите трябва да е знака за паунд , но не излиза . .... че да се върнем на темата ... големи европейци станахте всички ... ядете консерви и не излизате никъде на "острова" ... а пък като се приберете в Бг се правите на големите бизнесмени . Избирали си били компаниите и не ползвали нискотарифни .... оооооо Боже ... а пък като видите в магазина нещо намалено ще се изтрепите да бягате , нищо че срока му изтича примерно днес !
16
1
 
38
 
! Отговори
олеле преди 6 години
То бива бива овърбукинг, ама 40 човека е егати номера. Алчността на тия палячовци от Wizz Air ще им изяде главата.
15
1
 
10
 
! Отговори
темерут преди 6 години
До ГошуТова е проблема, че претупват огледа на самолета... Но на кола са качваш?
14
9
 
16
 
! Отговори
икономист преди 6 години
Всичко тръгва от криворазбраното икономическо развитие и идеятяа че едва ли не полетите трябва да са много евтини за да може всеки да фърка дето му скимне. Преди години нямаше лоу кост компании и всичко беше нормално. Сега не само че полетите станаха отвратителни и сравни с пътуване с автобус като комфорт и качество, ами и по летищата настана мизерия и ***, и то дотолкова че понякога предпочитам да пътувам с автомобила си вместо автобусен полет, разбира се ако е възможно и имам време.
13
5
 
20
 
! Отговори
Марийка преди 6 години
Ей това е българина , готов винаги да оплюе някой ! Чудо ... !!! Дали си си купил билет за 40£ или за 400£ всички са пълноправни пътници . Влезте в сайта на wizzair и вижте цената на билета за следващата една седмица! На мен ми се налагаше да пътувам и се пораЗрових - ами 369£ е без багаж , така че на мен не ми се струва много нискотарифна ! Не си мислете , че под наименованието нискотарифна , че всички билети са по 30-40-50£ . Оххх как харесвам да чета такива като вас ... чули недочули
12
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овърбукинг е практика следвана от абсолютно всички авиокомпании. Спомняте ли си скоро, как силите за сигурнос с бой свалиха един пътник от полета на Юнайтед ерланйнс в САЩ!Тази практика просто трябва да се забрани със закона за да няма проблеми, но това ще направи малко по скъпи самолетните билети!
11
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като чуя "лоу кост" компания и бягам далеч.
10
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Eвтиното" винаги излиза по-скъпо.Да знаете.
9
3
 
19
 
! Отговори
Аз преди 6 години
И за да е лек самолетът летят с резерв от гориво само за 30-40 минути, което е санитарния минимум в авиацията. Смятайте каква паника настава при отложено разрешение за кацане или при лоши атмосферни условия на даденото летище.
8
21
 
22
 
! Отговори
гастербайтер от клас преди 6 години
НИщо толкова не е станало, и на мен ми се е случвало при полет да няма достатъчно места, но не правя драма от това, защото все пак това са евтини полети. Оставал съм и аз един път като доброволец, в Лондон, но ме настаниха в хотел и ме компенсираха, излезе им по-скъпо от билета ми, а и нямах бърза работа. Така че не всичко е лошо, просто като си много бързащ не ползваш евтинии, а после да се оплакваш и вайкаш, все едно си купил билет от нормално тарифна компания.