5 км за 30 мин. – линейка с болно дете блокирана от коли на "Тракия"

Медиците бързат към "Пирогов", но аварийната лента е запушена
63

Пореден абсурд на пътя заради желанието да стигнеш по-бързо. Линейка с тежко болно дете на година и половина пропътува разстоянието от 5 километра за повече от 30 минути.

Причината- неправилно спрели в аварийната лента на магистрала "Тракия" шофьори, съобщи Bulgaria ON AIR.

Две катастрофи са образували километрично задръстване. Екип на детската реанимация към "Пирогов" пътува от Бургас за София с дете в тежко състояние с вирусно заболяване.

Въпреки категоричната забрана, десетки шофьори са спрели в аварийната лента и правят пътя на линейката невъзможен. Пътните полицаи, които регулират движението, вместо да пропуснат линейката, я спират.

Защо максимата да минеш метър пред другите може да коства живота на нашите деца – разказва Виктор Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това е *** наричаща себе си народ!Тя всякога е права,никога не бърка,никой няма право да я критикува!Въпрос-кой е народ?
7
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
номерата на колите на простаците се виждат, очаквам тези дни да ни покажат актовете с четирицифрени суми сложени върху номерата им!
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ивани като напишат глоби,кой ги плаща?...........прибираш му номерата,втория път - направо колата !
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
работа за 10 минути ! полицаите,вместо да спират линейката да минат малко разстояние пеш - няма да отслабнат - и на място да оберат табелките с номерата на тарикатите !
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато милиционерите предпочитат да изкарат 20 лева вместо да напишат 20 глоби по 100 лв ще е така. Всички се чувстват безнаказани. Закони има - приложение няма. Сложете глоби по видеорегистратор и така всички ще станат примерни.Дайте 1% от глобите като бонус на катаджиите и нещата ще се променят коренно. Ще има актове като за световно.Трябва да направим доброволен фонд - бонус на катаджия. Всеки написан от него акт - получава 5 лева от дарителски пари. Днес 10 акта - 50 лв, 20 акта - 100.
3
2
 
26
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Задължителни глоби, а ние да се замислим следващия път, като минаваме метър.
2
1
 
43
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Глобата не е достатъчна. Отнемане на свидетелствата за управление (хем 100% ще изкочи и някой без такова по поначало) и после дори при най-малко нарушение - отнемане на МПС-то за срок от минимум 6 месеца. При трето нарушение - условна или ефективна присъда. Трябват крумови закони за такива *** като нас. Друго няма да ни оправи.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези които бяха в аварийната лента по 1000 лв глоба