Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
359
3
 
4
 
! Отговори
Ивана преди 5 години
Тия двамата *** грозни майка и син да им се отнемат българските паспорти. Тогава да ги видим как ще живеят в Европа и ще излагат непрекъснато държавата ни, представяйки се за българи. Долни и отвратителни ***.
358
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка и син роми само това могат...да псуват и да обиждат.Манталитет и злоба защото са се родили роми и каквото и да правят няма как да промят този факт.Където и да живеят навсякъде си показват рогата.Затова и никъде не ги понасят.Ако сте попадали на предаване по тв.TLC за ромски сватби в САЩ-абсолютно същите са.Ругатни, побойща,женят се 13/14 годишни, с абсурдно кичозни рокли,бягат от дома си, не работят, живеят на социални, раждат мн.деца-прокълнат етнос.
357
2
 
1
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Братя Гиаури.Това са поредните антихристияни, подтикващи мюмюните към плячкосване на Европа.
356
0
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Кво им обръщате внимание на същества които господ ги е убил още преди да се родят !!!Те нямат родина, нямат корен ,нямат нищо.Подмятат се 5 за 4 по целия свят .Подигравани са на всякъде.Няма страна която да ги уважава .Гена им и такъв просто !!!
355
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перата не продаваше ли дрога на български деца?! Динко ги побийваше пласьорите но като цяло е простичък колкто сегашните вождове. Нещо което е важно! През началото на 90те години мутрите изнасилиха много момичета които от срам и страх не подадоха жалби, ами на кой да се оплачат след като полицията им беше в джобовете. Много момичета, вече жени никога не са го споделяли с никой от срам! Знам го от братовчед ми който беше полицай на времето и след това се махна от България.
354
1
 
20
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Не м чул българин да е изнасилил заклал или ограбил някоя *** бабичка,тия "роми" стават все по нагли и по нагли .И ако не се намеси прокуратурата егати и държавата
353
3
 
12
 
! Отговори
К’во ти пука преди 5 години
Вместо да си чешате езиците...ОПС клавиатурата, излезте навън и помиришете пролетта. Коментирате някакви глупости. Всички знаем какви са те и какви сме ние. Загуба на време. Гледах точно 20 секунди. Загубих си 20 секунди от живота и още минута да напиша това...ОПС, няма да довърша, че почвам втора минута
352
1
 
20
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
От 617 коментара (под статията) само 363 се виждат. Браво бе ***...и комунистите биха ви завидяли на цензурата..
351
13
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Ми права е..
350
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не им харесва тук да се откажат от българско гражданство и да отидат в чужбина. Никой не ги държи насила. А и сякаш ромите не бият и не псуват българите.
349
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не им харесва тук да се откажат от българско гражданство и да отидат в чужбина. Никой не ги държи насила. А и сякаш *** не бият и не псуват българите.👿👿
348
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 358Ако имаше държава българите щяхме да живеем добре и респектовно ромите. Но нямаме държава и това се вижда от космоса
347
2
 
17
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Е,има ли какво да се коментира.Даже не съм учудена. Цинична инеграмотна.
346
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да върят при родата си Путин бил голямо *** в русия
345
3
 
48
 
! Отговори
ай сиктер преди 5 години
Гилбърт Стефанов и майка му като мразят българите,да се откажат от българското гражданство и да си живеят щастливо където им харесва в чужбина.Не разбирам какъв им е проблема.Ромски общности има в цяла Европа,в САЩ.Като тук не им харесва да се изнасят.Никой не ги задържа насила.
344
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би да ви пита някой дали искате ромите от Войводино да бъдат пуснати под гаранция? ""Ние, българите избираме Дилбер и майка му да нямат право да влизат повече в България, за наше добро, страх ни е от тях, не ги искаме.""Пишете афоризми и си вярвате. Браво "деца"!
343
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 353Ние българите не можем да си държим гащите вдигнати камо ли да изберем нещо полезно. Никой не ни пита и така ще бъде докато не си изчистим страната от "държавата".Можем да скачаме на поу-нормалния Гилберт и майка му но не дай си "боже" да се наложи да скочим на истински изверг - пълним *** до пъп!
342
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние, българите избираме Дилбер и майка му да нямат право да влизат повече в България, за наше добро, страх ни е от тях, не ги искаме.
341
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Иван 353Като ни 'трепаха' и псуваха мутрите мълчахте като миди, а сега станахте докачливи от една проста ромка. Добре ви кове, клякате и се презкачате от яд че сте пържельоци.
340
5
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Има праево да се изказва госпожата, все пак това е западната демокрация, всеки има права с изключение на белия хетеросексуален човек, който си плаща данъците , той има само задължения ;) !!!