Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?

Подобна реч на омраза трябва да задейства институциите
636
Майка и син псуват българи и България, сипят закани... Къде е държавата?
Кадър: Facebook

Майка и син роми си навлякоха гнева на хиляди българи с нецензурни обиди и псувни. Първи се изказа сина, чието видео няма как да бъде пуснато заради псувните във всяко изречение. Той бе разпознат като Гилбърт Стефанов.

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин. Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано", изля се Гилбърт в едни от малкото изречения без псувни.

Такава реч на омраза би трябвало да задейства институции и организации, още повече, че клипът бе пуснат и в някои медии.

Динко Вълев, станал известен като Ловеца на мигранти, пък реши да раздава "правосъдие" и се похвали през уикенда, че му скъсал обецата и го накарал да я изяде.

Със свое клипче се изяви и майката на Гилбърт, която също на няколко пъти натъртва, че мрази българите. Тя застана зад сина си и обяви, че заради българите Гилбърт имал "паника" атаки.

Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната. Живеели в чужбина, защото в България никой не им осигурявал работа, нямало и социални.

Тя също използва нецензурен език, сипе закани и на свой ред обижда.

Нейната изява предизвика стотици гневни коментари.

"Къде е държавата? Службите? ДАНС къде е?Кога ще има закони за такива индивиди да има много години затвор и отнемане на българско гражданство и паспорт?", питат в един от коментарите.

"Докато говорите против българите с толкова омраза, няма как да очаквате добро отношение. България е от най-толерантните държави към малцинствата си, затова й се качихте на главата", коментира друг.

Не липсват и контра закани.

Dnes.bg предупреждава, че видеото, пуснато във Facebook страницата Междувременно в България, съдържа нецензурни изрази.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


636
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
даааа мразите я България...че и кой се е надявал да я обичате,тя не е ваша страна,държава и много точно го каза ..само сме родени без да го искаме,нооо с български паспорти сте отишли на запад,да си бяхте изгорили паспортите па ходете там...след тези псувни хелзинският комитет ще подгони българите че са расисти
258
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да излезе на тука улицата да псува и след 5 минути ще си събира зъбките.Да, бе, да. Най-много да го снимат.
257
5
 
25
 
! Отговори
Бай Цоньо преди 5 години
Да отиват в Пенджаб като не харесват тука.
256
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност, при все нецензурната реч, тя е права. Никой не си избира къде и какъв да се роди. Естествена реакция, насилието поражда насилие.
255
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тя обяснява как се родили в България, но не го искали. И мразят страната."Така е и ако повече никога не долазите обратно в страната, всичко ще е точно.
254
1
 
8
 
! Отговори
:( преди 5 години
Започнаха да трият безпринципно.Освен това се усеща присъствието на роми, решили да защитават общността си дори в този случай.Предизборно са се развилнели и червени ***.Затова предпочитам да използвам остатъка от обедната си почивка за нещо друго. Спирам да пиша тук.
253
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 262Но си имаме депутати които са много по голям проблем от ромите. Тах кога?
252
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 262Улицата ли те оправлява? Като гледам едно 90 процента от българите на средна възраст са без зъби, не от уличните магове с картофени глави а от "благополучие".
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези клипчета от кои рубрики са на посочената като медиа социална мрежа по начини на общуване от познатите-между познати,приятели,избери приятели,групи по общуване общо на свободни,произволни теми или специализирани по квалификации и професии и други познания като обръщения едни към други,онлаин или пряко включване обръщание към някои които в тоз момент са се включили да чуят и видят някои изображения с любопитство от предложените изказвания с преживявания,качени,прикачени клипчета срежу валути.
250
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
........защото е намерила държава, даваща по-щедри соц. помощи в сравнение с България?.....Ами който търси си намира. Който е клекнал улучва само дупката.
249
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смелчага, псува скатан на сигурно в чужбина. Да излезе на тука улицата да псува и след 5 минути ще си събира зъбките.
248
0
 
6
 
! Отговори
КЬОВЕШИ преди 5 години
ХА СЕГА ДА ПОПИТАМ!!!!КОЙ ИЗСПУСНА ЯЗОВИРИТЕ И ИЗДАВИ И БЪЛГАРИ И РОМИ И ИМ СЪБОРИ КЪЩИТЕ?КОЙ,КОЙ,КОЙ?
247
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ СА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАНДИТИ
246
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дано не се върнат. 251Тя няма да се върне със сигурност в нашата "родина" защото от поне 70 години не е наша а родина на депутати. Ако си от тях е разбираемо.
245
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ще е да ни информират тази нещастница дали работи в чужбина или е отишла там, защото е намерила държава, даваща по-щедри соц. помощи в сравнение с България?И ако те информират, та какво, ще се върнат милиардите от КТБ, или Цецо ще върне апартаментите? С какво точно би ти помогнала тази информация?
244
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 256Тази "игла в копа сено" възлиза на няколко милиарда годишно. Това не са малко пари и са отделени от бюджета точно за социално подпомагане. Но поради калпавите ни закони предимство имат здрави млади хора, на които не им се работи или непълнолетни мърли, решили да живеят с мъж на семейни начала, вместо да ходят на училище. Това трябва да се преустанови.Злоупотребите на овластени личности са друг проблем, не него коментираме тук.
243
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 249"Именно ромите източват социалните фондове и не остават средства, за да бъдат подпомагани истински нуждаещите се болни старци и безработни, ако са етнически българи."Няма за българите защото оправляващите "българи" си купуват апартаменти по 180 квадрата с намаление, което излиза директно от българския джоб. Има още стотици примери за депутатски кражби с милиони. Ромските помощи са игла в купа сено!
242
4
 
14
 
! Отговори
Как да няма работа? преди 5 години
Работа има, но тази персона вероятно не е доволна от заплащането. Сред отказващите предложената им работа са най-много онези, които нямат образование, но заявяват, че за 600 лева няма да работят! Също и тези, които открито казват, че предпочитат да са на помощи, а ако започнат работа, ще изгубят помощите. На михлюза се дава правото да избира дали да работи или да живее на гърба на трудещите се!Затова законът трябва да се промени!
241
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не им осигурявал работа?! И на мен никой не ми осигурява работа. Просто потърсих и си намерих работа.
240
3
 
23
 
! Отговори
дано не се върнат. преди 5 години
Такива прости същества е хубаво че напускат нашата родина.Тази мома дори не може да говори на Български а е тук родена и отраснала.Във видеото и има само псувни и изискване за социални и работа,сякаш някой и е длъжен със нещо.Горката жена сигурно не и е лесно да е толкова проста и да трябва да живее. А за синът и какво да коментирам тя крушата не пада по далеч от дървото,не можем да очакваме да е някакъв интелектуален капацитет като виждаме родителят му какъв е.