Краят на една епоха: Цветанов напуска ръководните постове в ГЕРБ

Оставката идва след разговор с лидера Борисов
Обновена: 30 май 2019 15:16 | 30 май 2019 10:32, Веселина Йорданова
368
Краят на една епоха: Цветанов напуска ръководните постове в ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Това става след разговор между председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Цветанов.

Още по темата
Оставката вече е депозирана и приета от Борисов.

Лидерът на ГЕРБ благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

Досега Цветанов беше "дясната ръка" на Борисов в партията, както и несменяем шеф на предизборния щаб.

Той напусна парламента преди два месеца като шеф на депутатите от ГЕРБ заради скандала "Апартаментгейт", но запази ръководните си постове в партията. Наскоро стана ясно, че се завръща в НС като нещатен сътрудник.

Цветанов смяташе, че евроизборите ще бъдат най-успешните за ГЕРБ, но окончателните данни от ЦИК и разпределението на мандатите не потвърдиха това.

"Очакванията ни са за 7, а защо не и 8 представители в Европарламента", коментира той преди време.

Партията обаче остава с шестима евродепутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
епохата на некадърника физкултурник... кво направи тоя освен да се облажи?.. и заради него глобиха България, заради некадърността му?...
278
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
важното е, че пинокио има апартаменти, асансьори... а наказанието?... оставкааа, вместо затвор
277
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък една епохааа!Епоха на копаене на дъното по всички параграфи
276
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Дясната ръка разбрахме кой е,нещо за левия крак нямате ли данни в картотеката,или това е строго секретно?
275
1
 
23
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Дреме му на вифаджията. награби се достатъчно. Сега има време да напише един наръчни: "Как се правят милиони само на една заплата"
274
1
 
13
 
! Отговори
Прах в очитe преди 4 години
До мдаТо дето няма да ги пипнат е гаранция, но поне да го скрият тоя отвратняк,че заради него хората намразиха всичко което е във властта.Вожда добре я беше подкарал, преди 10 г,но се обгради с *** на другите партии, а те освен проблеми , друго не могат да създадат..Истината е,че е крайно време да се направи ново велико НС, да се избере ЕДНА партия, която да е на експертна основа и да се спаси държавата..Нацвъкаха 101 партийки, сбрали куцо и сакато, но гладно и с тези идидоти няма шанс
273
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко Борисов поиска оставката на Цветан Цветанов, за да спаси себе си, ГЕРБ и властта си. Не са дават лесно 15 оставки на висши държавници по линия на ГЕРБ, като повод за това бе самият Цветанов и неговите далавери.
272
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цоци се наяде и си тръгва. Тиквун да си вземе бележка, понеже плъховете първи усещат как кораба потъва. Да не се помайва скъпият ни Тиквун, а да събира багажа и той преди да е станало твърде късно
271
1
 
22
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Бойко индиректно призна че неговите авери са се уляли в краденето и затуй е чистката.Ако съда и прокуратурата не ги тикнат, цялата шайка за поне за 20 години зад решетките, Бойко на есен си заминава.Инче какво - ще си харчат откраднатото на спокойствие ли?
270
7
 
6
 
! Отговори
8:0 преди 4 години
Идвайте си в Ловеч, иначе пак ви чака от онова същото 8:0. Преди малко минах покрай позитано 20, мирише на насрано, ужас!
269
1
 
20
 
! Отговори
мда преди 4 години
Отново почва да ми се повръща от тоя! Закъсняла стъпка на Боко, ако ЦЦ не стане клиент на прокуратурата заедно с другите си съпартийци, с ГЕРБ е свършено наесен! Затова е и спадът в евроизборите. Пушилката и пиар акциите вече носят негативи. Няма нито един влязъл в затвора за 10 годишното управление!
268
9
 
3
 
! Отговори
Край преди 4 години
Не харесвам този човек ОБАЧЕ мога да кажа и нещо добро за него.Когато стана вътрешен министър ОПИТА да спре маркирането на застрахованите коли. Демек да спре рекета с каското. Никой не го подкрепи. И сега даряваме за ловния сокол, на червения кръст или бла бла за да ни залепат лепенка че сме си платили рекета.Забранете каското за кражба - това не е бедствие - това е РЕКЕТ.
267
1
 
20
 
! Отговори
момчето преди 4 години
бяга за да спаси краденото
266
27
 
2
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Не се радвайте!Цецо пак ще ви разкаже играта на изборите.Цецо е Цар в тия схеми.СЕГА ДАЖЕ ЩЕ МУ Е ПО-ЛЕСНО, ЗАЩОТО Е САМО РЕДОВИ ЧЛЕН НА ГЕРБ!!ОБРЕЧЕНИ СТЕ ***!ДПС, ЩЕ Е ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА!
265
4
 
15
 
! Отговори
НИКОГА ГЕРБ НИКОГА преди 4 години
ЦЕЦО ГОСПОД ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ТВОЙТЕ ДЪЩЕРИ МНОГО ЗА ДА РАЗБЕРАТ КАК СТРАДА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАРАДИ ТВОЯ КРАДЕЦ ЦЕЦО АПАРТАМЕНТА ?
264
0
 
15
 
! Отговори
Зойн преди 4 години
Той слага чадър на кражбите в тооплофикация ?Как се краде там какви ремонти се правят като ОЦ Земляне на работи лятото и как се пишат ремонти ?
263
14
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Партията ГЕРБ остана без двигател. След перфектно свършена работа в продължение на 10г. Цветанов се оттегли от политиката.
262
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ЕПОХА" ?! Абе вие чувате ли се? Епохата на какво? НА "Тъпоъгълният камък с големите уши и малките гуменки" ли ?
261
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия титани на продажностабивш комунист от банкя и служител от службите за сигурностоще по татово време са се борили против комунизма и затова сега имат право да обират българския народактивните борци ряпа да ядът- тия днешните с по-малко от 7 апартамента не се съгласяват- и все в името на народа
260
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не лъжетеепохата на крадливите ур.од.и въобще не е свършила намираме се в процес на излъскване на имиджа с познатите похвати - оставкище свърши когато върнат всичко което са откраднали на народада даде господ по-скоро