Краят на една епоха: Цветанов напуска ръководните постове в ГЕРБ

Оставката идва след разговор с лидера Борисов
Обновена: 30 май 2019 15:16 | 30 май 2019 10:32, Веселина Йорданова
368
Краят на една епоха: Цветанов напуска ръководните постове в ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Цветан Цветанов подава оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

Това става след разговор между председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и Цветанов.

Още по темата
Оставката вече е депозирана и приета от Борисов.

Лидерът на ГЕРБ благодари на Цветан Цветанов за свършената работа през годините.

Досега Цветанов беше "дясната ръка" на Борисов в партията, както и несменяем шеф на предизборния щаб.

Той напусна парламента преди два месеца като шеф на депутатите от ГЕРБ заради скандала "Апартаментгейт", но запази ръководните си постове в партията. Наскоро стана ясно, че се завръща в НС като нещатен сътрудник.

Цветанов смяташе, че евроизборите ще бъдат най-успешните за ГЕРБ, но окончателните данни от ЦИК и разпределението на мандатите не потвърдиха това.

"Очакванията ни са за 7, а защо не и 8 представители в Европарламента", коментира той преди време.

Партията обаче остава с шестима евродепутати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак пък "епоха"... Време за забогатяване на гърба на българите! Но всъщност - "за мъртвите или добро или нищо", така че - нищо!
238
1
 
30
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 4 години
СЕГА АКО СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ЦВЪКИ ДА СИ ИЗЛЕЖИ 4-ТЕ ГОДИНИ ЗАТВОР, ДА ГО СЪДЯТ ЗА БЕЗКРАЙНИТЕ МУ ДАЛАВЕРИ ДОПЪЛНИТЕЛНО И ДА МУ ОТНЕМАТ ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ, ЗАЩОТО СА ПРИДОБИТИ С КРАДЕНИ ПАРИ !!!
237
0
 
12
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
шах с пешката
236
13
 
3
 
! Отговори
Шукри преди 4 години
Цецо-президент
235
4
 
36
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕТЕ СЕ преди 4 години
ЗАЩО СЕ ВЪЗМУЩАВАТЕ, ЧЕ ГЕРБ СА КРАДЦИ, ЧЕ СЪСИПВАТ ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАТ, ЧЕ ДОКАРАХА 90 % ОТ НАРОДА ДО ОТЧАЙВАЩА БЕДНОСТ, ЧЕ ОПРОСТАЧИХА МЛАДИТЕ ХОРА, ЧЕ МАЧКАТ БИЗНЕСИ, ЧЕ СМАЧКАХА СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ И ЧЕ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРОСТО ОТВРАТИТЕЛНИ И ПОТЪВАТ ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО В ЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ ПАРИТЕ НА БОКО И ГЕРБ И Т.Н.,НО НЕ ИЗЛЕЗНАХТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ. ТАКА ЧЕ,ХАЙДЕ ДА СМЕ ЧЕСТНИ. ТОЯ ЕПИСТОЛАРЕН БУНТ НЕ ГО РАЗБИРАМ,МУТРАТА Е РЕШИЛ ДА БИЕ РЕКОРДА НА ТАТО,ДОКАТО ЗАТРИЕ БЪЛГАРИЯ
234
3
 
38
 
! Отговори
122 преди 4 години
Проектът ГЕРБ приключи по същество ! Останалото е агония !
233
1
 
18
 
! Отговори
СССР 2 преди 4 години
СЕКТАТА /дКЕВР/ да бъде закрита веднага и СЪДЕНИ !!!!!!!!казаха 30-те процента гласували за ГЕРБ !!!
232
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТо"... значи разфасоването на герб е започнало..."---Те, и СДС-то, и НДСВ-то така започнаха ... :) Да им пожелаем "На добър път" докато не остане само "човекът-партия" ... :) :)
231
2
 
27
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Те затова крадат като за световно - щото идва ден, когато вече няма да са на власт и каквото са придобили това им остава.
230
2
 
24
 
! Отговори
3 дни фиеста,, преди 4 години
3 дни национален празник, ядене и пиене на корем, хип хип ураааагоспод е българин
229
2
 
23
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
щом отстраниха "матора и душата на герп",според израза на бориссоф,значи разфасоването на герб е започнало..С това темпо догодина ще остане само "купето"-Бойко М. Бориссофф...
228
2
 
17
 
! Отговори
НЯМА ДЕЦА преди 4 години
Родени за човешки майки жени и девойки не могат да имат деца - НЯМАТ ПАРИ ЗА раждане и ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА БЪлгаро говорящи.НАЙ НИска раждаемост в СВЕТА> Престъпниците на ВЛАСТ НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА РАЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДЕЦА>МИНАХМЕ ВЕЧЕ В КРИТИЧНАТА ЗОНА.ОТ пари за деца,заплати и пенсии бандите около БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НЕ МОГАТ Д А ОТКРаДНАТ И ЛЕВ
227
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЛИквидират БЪлгаритеЗа това ли не можеш да се разминеш от коли и всички в чужбина ходят постоянно. Кръчмите пълни.... Ай сиктир!
226
3
 
25
 
! Отговори
ЛИквидират БЪлгарите преди 4 години
Експерти от ООН доказаха че в България над 2 900 000 човека нямат доходи.НАд 5 700 000 нямат доходи за оцеляване в страна членка на Европейския съюз.Като исключим заплатите на бюрокрацията и на партиино подставените компании участващи в корупционното ограбване на БЪлгария останалите нямат пари .Най ниски пенсии най ниски заплати в Европа.
225
0
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Абе каде е Болен? От Кремъл го търсят да го бият! Трябва да връща рублите, с тези 20906 гласа = 1.07 % нещо не направи :))))))))))))))))))))))))))))))))))
224
3
 
17
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 4 години
Подставения начело на ГЕРБ БОрисов участник в ограбването на БЪлгария след 10.11.1989 година реже смело рекламно лентички на НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ НЕНОСЕЩИ ДОХОДИ НА НАрода и продажната Бюрокрация.ПОлзва се тн СТЪКМИСТИКА.Внушава се, че от бедния оставен без работа и доходи народ годишно се ограбват над 22 000 000 000 лева и толкова трябва да се похарчат.Останахме най бедни в света..
223
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С подставянето на Станишев на власт и създаването на Доказано престъпната вече групировка маскирана като партия ГЕРБ се слага началото на ограбване на БЪлгарския народ през НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ ПО Оперативни програми на доказано престъпни министерства и ведомства.Средногодишно се перат по тези обекти над 10 000 000 000 ограбени от народа живи левове.
222
1
 
23
 
! Отговори
Бесилки за крадците преди 4 години
След блокиране на износа с въвеждане на НЕЗАКОННО ДДС април 1994 година следва разграбване на всички заводи и комбинати повечето са нарязани на скраб.Ликвидирани са милиони работни места и индустрия печелеща за народ аи бюрокрацията десетки милиарди $ годишно.През 1996 - 1997 година показно са ограбени спестяванията на гражданите чрез хиперинфлация.
221
0
 
19
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 4 години
НАгли престъпници от бившата БКП вместо да бъдат показно растреляни на 10.11.1989 година за кражби и злоупотреби на милиарди ограбени от народа завземат власта с измама на 9.11.1989 година.Чрез създават бързо доказано престъпни вече групировки маскирани като партии вкл БСП<СДС и ДПС и започват да ликвидират ударно народното имущество. Ликвидирани са милиони крави овце,птици и стотици хиляди работни места в селата./ликвидация на ТКЗС/Подарени са десетки хиляди скъпи заводи фабрики
220
3
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Има още мнооого за почистване! Цялата съвкупна политическа класа е прогнила! Цветанов далеч не е най-големият злодей!