След Сотиря: Каракачанов пак иска Концепцията за ромите

Най-строго наказание за убиеца, поиска вицепремиерът
17 авг 2019 13:03, Красимир Ангелов
91
След Сотиря: Каракачанов пак иска Концепцията за ромите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, трябва да бъде приета, написа във Facebook лидерът на ВМРО, министър на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Още по темата
"Знам, че някои колеги се боят от Европа, но за мен сигурността на българските граждани е по-важна от намръщените физиономии на чиновниците в Брюксел. Бог да прости загиналото дете! И най-строго наказание за виновния", пише Каракачанов по повод на трагичния случай в сливенското село Сотиря, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

В качеството си на вицепремиер преди повече от половин година Каракачанов предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на ромския етнос в България и мерките за реализацията им, се посочва в прессъобщението.

Документът беше обсъждан на редица кръгли маси, както и изпратен до ресорните министерства за съгласуване.

Сега предстои Концепцията да бъде разгледана на заседание на Министерския съвет, за да може да започне прилагането на мерките, записани в текста й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Московски нищо не каза и не казва Караибрахимов. Не може да се приема закон за отделен етнос в България. Нарушава коституцията на България. От такива пишман патриоти загубихме 60 хиляди квадратни километра територия през 20-ти век.
27
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази работа с имотите на армията които ударно под килима са тръгнали да продавст по морето, май не е партенка, Сидеров са го отрязали и разсмърдя нещата....
26
0
 
52
 
! Отговори
Napalmdeath преди 4 години
За "ромите" не е необходима концепция, а по скоро контрацепция. А пък като не се получава с интеграция, може да се пробва с дезинтеграция примерно.
25
0
 
44
 
! Отговори
Няма държава преди 4 години
Ами, каракачанино просто е. Полицията и армията трябва да са най-струпани там където има нужда от тях. В малките населени места където хората страдат от ромска престъпност, няма даже полицейско управление. В парковете и крайните квартали и градинките, а даже и в училищата е пълно с наркомански групи които оставят купища спринцовки след себе си, а полиция там няма. По заведенията за бързо хранене пипат банкнотите и храната на хората с едни и същи ръце, а ХЕИ липсва. Очевадни неща са. Къде спите
24
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Каракачанов защо не обвърза убийството с жалкото държавно управление? И с нещастното си министерстване...
23
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това добре но искаме и концепция за спиране на вашата ЛАКОМИЯ !
22
0
 
52
 
! Отговори
Идват избори преди 4 години
Каракачака пак подкара старата песен на нов глас! Това ви го казах преди 3 месеца! Най лошото е че има хора които му се връзват. До сега нищо не е нсправил,само брои комисионни и се радва на добра доларова сметка. Тези патриоти трябва да бъдат изхвърлени от парламента,само за себе си мислят!
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кого пише щото ние присъди не раздаваме им си оргaни за тая цел, да каже кой изгони Волен да не им пречи при сделката със Ф-16.
20
0
 
41
 
! Отговори
боец преди 4 години
Не, г-н Каракачанов , коцепция за българите е нужна , не за ромите ! Защото те нямат проблеми , проблемите са наши -не техни ! И е супер важно как ние ще си решаваме именно тези наши пролеми ! Затова мисля , че концепцията Ви е обратно насочена - дрйпнете ушите на съветниците си !
19
0
 
46
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Последни напъни на Шкембо да вдигне рейтинг айдуко му с айдук ...
18
1
 
38
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПОМНИТЕ ЛЕ ПУСНАХА УБИЕЦА НА ДАМАТА ОТ ВИДИН И ДРУГИ МНОГО СА НО ИМА БОГ
17
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.......и между другото какво става с военните имоти на явен търг ли ще се разпродават или с томбола на свои там около Варна и Бургас по морето, апетитни хапки, кой ли ще ги лапне......
16
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама те вече даже и го осъдиха, а той нямал повдигнато обвинение още.
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами така пише и в паспорта му - Мартин Трифонов, българин, село Сотиря.И името му българско и гражданството.При това без да си го е купувал от Каракачан Воеводата - македонецОТ от РусИЬЕ.
14
2
 
37
 
! Отговори
ГАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
РОМЬТ МАРТИН В ЗАТВОРА ЩЕ БЬДЕ МАРТА
13
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Които не знаят да се завъртят покрай някой офис на патриотите и да гледат кои етноси се мотаят там.
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** колко странно, че не се казва Амед и е чистобело булгарче.... А дано и другите от форума скоро по бързата процедура за реч на омраза в пандела та. Да си правите компания с тва българè...
11
5
 
40
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
КОСОВ ПРИВАТИЗИРА РОДИНАТА НИ ЗА 1 ЛЕВ ВСИЧКО ОТИДЕ НА СКРАП КУНЕВА ПО НАРЕЖДАНЕ НА Е С ЗАТВОРИ 1 2 3 4 БЛОК НА АЕЦ ЦАРЯ С КОЛКО ДНИ ИЗЛЬГА ЧЕ ЩЯЛ ДА ОПРАВИ БЬЛГАРИЯ ГРЕШКА НЕ КОСОВ А ИВАН КОСТОВ
10
2
 
47
 
! Отговори
Чичак преди 4 години
Мартинчо не е рoм,ама хич. Само майка му и баба му са от боята... Да почива в мир детенцето ! А за тоя keрпич не ми се мисли, как ще му мине първата брачна нощ !
9
0
 
52
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Късно е Каракачанов за китка никой вече не ти вЕрва и между другото какво става с военните имоти на явен търг ли ще се разпродават или с томбола на свои хора.

Спонсорирани публикации