Арестуваха садиста от Мъглиж, измъчвал кученце

Животното е предадено на природозащитници
68

Задържаха мъжът, подложил малко куче на брутално насилие. Случката се разиграва в град Мъглиж, а кадрите от жестокото отношение спрямо животното взривиха социалните мрежи.

Още по темата
Организирана беше петиция с искане за налагането на максимална присъда на мъжа. Той е задържан. След разпит в полицията 32-годишният насилник е признал какво е сторил на кучето.

Животното е предадено на природозащитниците, като за щастие то няма физически травми.

Роднините на мъжа са изненадани от поведението му, тъй като според тях той се е грижил добре за кучето.

Според природозащитници обаче мъжът имал и други клипове, на които насилва животни, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: кучеМъглижBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
11
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
А така, джафкайте се за глупости, а в това време ГЕРБ-аджиите разпределят милионите от поредната "държавна поръчка" или еврофонд.
5
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако куче ухапе човек, проблем няма, но ако човек бие един шут на куче проблема е колосален - в много сбъркано общество живеем! Агресивните секта кучкари са готови да убиват, но иначе този ром бил опасен социопат.
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съм за крумовите закони.Рязане на едната ръка.При повторно спипване - другата.
3
7
 
17
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Добър-лош такива хора има.Това е психическо отклонение.Като бях на шест години,наивно хлапе, един "Голям",12 годишен,Красьо вика ела ела,да видиш какво ще направим-взе едно коте,върза му камък на шията и го пусна в язовира-но на толкова плитко, че животинчето се мъчи десетина минути, докато се удави.Както и да е,след това нашите се намесиха и тоя не го видях...вече като тийнейджър разбрах,че се е застрелял в казармата...По-добре сега да помогнат на тоя, преди да е късно ... пълно куку!
2
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно нищо няма да му направят той е от гласоподавателите на ГЕРБ. Всички вие имате вина, сега ромите ще станат още по нагли, арогантни и свирепи. Геноцида над Българина продължава.
1
4
 
39
 
! Отговори
Гост преди 4 години
А кога ще напишете петиция за всички възрастни хора по селата , които са тормозени от едни тъмнокожи? Кога тези тъмнокожи ще влязат в затвора? Нямам нищо против животните, но все си мисля, че един човешки живот е по-скъп, но явно греша!

Спонсорирани публикации