Оператор вдигна адреналина: Пусна порно на детски канал

За 3 минути Cartoon Network се превърна в XY Plus
6 ное 2019 22:45,
44
Оператор вдигна адреналина: Пусна порно на детски канал
Снимка: Delko Dzhavgarski FB

Сигналът на Cartoon Network за цяла България за кратко беше прекъснат от канала за възрастни XY Plus. Това се случи вторник вечер в 22:59 ч. по средата на епизод на „Анджело е върхът“. Анимацията бе прекъсната от цветна таблица за секунда преди да започне да се излъчва порнографско видео от друг канал. За щастие проблемът беше разрешен бързо и в 23:02 ч. излъчването на Cartoon Network беше върнато, съобщават сайта на Cartoon Network фенове.

Още по темата

Проблемът не е останал незабелязан, защото зрители веднага са сигнализирли за случилото се в социалните мрежи.

Причината обаче не идва от Cartoon Network, а най-вероятно от българския оператор Булсатком, който разпространява сигнала на анимационния канал за всички български оператори. Проблеми с българския сигнал на CN не са нещо ново. Многократно се е случвало излъчването да бъде прекъснато от цветна таблица, като е имало случаи, в които това да трае в продължение на часове.

Подобен проблем като днешния имаше през 2016, когато сигналът на Cartoon Network за България беше заменен в рамките на секунди от канала BiT.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
1
 
! Отговори
-- преди 4 години
Никъф Анджело не виждам на тая снимка обаче... Нямат си Анджело момите и си мечтаят за него.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един бащ решил да говори с сина си за секс и му казва сине искам да говорим за секс тези неща ти не ги знаеш.синът отговаря на баща си тате какво не ти е ясно аз ще ти обесня
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Картон"-ът е много вървежен сред 25-30-годишните деца, дет родителите им правят всичко възможно за да ги изритат и им разкодират само детските канали
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЖенаЖено прoста, няма как "детето да грабне дистанционното", защото тези канали са и винаги са били фабрично заключени с парола. Ако ти си ги отключила - това си е твой проблем. И да - интересно ми е в 11 вечерта (както се вижда от снимката) кое дете точно гледа cartoon network
38
7
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
хахаха спрели порното по картона и го сменили с друго порно за цели 3 минути в 23 часа когато всички нормални деца спят! Какъв ви е проблема? Аааа да, по времето когато нормалните хора спят защото утре са на работа или училище вие заедно с отрочетата си гледате глупости по картона. И с какво това порно се различава от извращенията които сега пускат на децата?
37
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек да падне от смях - фенове на Cartoon Network веднага алармирали в рамките на 3 минути!!! В тия часове да се възмущаваш, че са ти прекъснали детското филмче - не, това вече е без конкуренция.
36
3
 
13
 
! Отговори
до Онзи преди 4 години
Кой е този Генетали?
35
4
 
9
 
! Отговори
Онзи преди 4 години
Това не е порно канал, това еротичен канал. В него не се виждат генетали, супер скучен е.
34
4
 
33
 
! Отговори
D преди 4 години
Чудя се кои деца стоят до 11ч. вечерта и не са заспали. Родителите... замислете се малко.
33
3
 
10
 
! Отговори
Хахахах преди 4 години
Много смешна компания. Нивото на професионализъм от много време на сам кърти, но няма как да стане, когато всички ти "специалисти" са роднини и братовчеди, които не могат да си намерят работа никъде другаде...
32
3
 
9
 
! Отговори
Basta преди 4 години
И сега малката ми дъщеря пита що тези лелички били голи. То ясно че се излъчва порнография целодневно, но поне са облечени.На всичко отгоре заключеането на канала спрямо рейтинга 18+ не сработва.Навред само матриал-98,9%матриал.
31
6
 
12
 
! Отговори
Сънчо преди 4 години
По бул*итком - нищо ново.
30
2
 
38
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Че те ромките и ромчетата на 10-11г вече правят първото ромче :)))
29
5
 
15
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
До Жена<< Ами то си има една опция,казва се РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ бе другарко,въпреки,че те ДЕЦАТА са по информирани от родителите,дааааа
28
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Пловдивската Библиотека едно време имаше Видеотека,и най-гледаният филм беше ,,Калин Орелът'' защото по средата имаше половин час порно.Кой как влезе в Видеотеката питаше все за ,,Калин Орелът 'Целият град го изгледа в продължение на седмици.
27
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама кои са тия които гледат детски филмчета в 23.00 часа, е тва ми е интересно.
26
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде е КРС? Колко парички от нашия джоб изтичат за тази комисия? А какъв е резултата от нейната "работа"?
25
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Иванчо и Марийка да си знаят,да са учат децата ще им трябва!
24
6
 
21
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Булсат откакто са на пазара си пускат порно и то не е кодирано. Вие чак сега разбрахте? Преди бяха по 3-4 канала. Детето грабва дистанционното и хоп , вместо детско попада на игри за възрастни.
23
5
 
12
 
! Отговори
Да се чудиш преди 4 години
Кое е по зле за децата.