Фирмата, чийто боклук се запали под АМ "Струма", складира за Ндрангета

Компанията се сдобила с разрешително от РИОСВ за горене на боклука
Обновена: 2 яну 2020 18:26 | 2 яну 2020 18:15,
116
Фирмата, чийто боклук се запали под АМ "Струма", складира за Ндрангета
Снимка: BulFoto архив

Фирмата, стопанисваща сметището, което запали мост на магистрала "Струма", складирала боклука на калабрийската мафия Ндрангета в Плевен, съобщава NOVA.

Още по темата

Въпросната компания се е сдобила с разрешително от РИОСВ за горене на боклука от Италия, въпреки че не е имала капацитет да извърши подобна дейност. Проверява се дали разрешителното е фалшиво. Отпадъците били съхранявани в склад в Плевен, който в момента е запечатан от властите.

По първоначална информация става въпрос за над 8 000 тона боклук.

„По случая е образувано досъдебно производство. Разследването тече от близо два дни. През това време са извършени всички неотложни действия – оглед на местопроизшествие и разпити на хора”, заяви на брифинг окръжният прокурор на Плевен Ваня Савова.

Тя поясни, че разследването е свързано с длъжностни лица, които евентуално не са изпълнили задълженията си във връзка с вноса и съхранението на отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ---НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ , НЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ , ПО НАЗНАЧЕНИЕ НА СВОИ СИМПАТИЗАНТИ НА ВЪЗЛОВИ И СИНЕКУРНИ ДЛЪЖНОСТИ.СИСТЕМАТА ОБАЧЕ Е НАСЛЕДЕНА ОТ БКП/ДС-С ПРОЗВИЩЕТЕТО "..."НАШЕТО МОМЧЕ"!ОСНОВЕН УЧЕРЕЖДЕНСКИ ПРИНЦИП В... "КОМУНИСТИЧЕСКА И ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ"!НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!ПРОСТО СА НЕОБХОДИМИ "КОНКУРСИ" ЗА ДАДЕНА РЪКОВОДНА ДЛЪЖНОСТ!...КАКТО НАПРИМЕР И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААААА..ТОВА МУ ВИКАТ..."ПРОФЕСИОНАЛЕН ЦЕНЗ"!
64
2
 
7
 
! Отговори
Хан Атилкесе Маджар преди 4 години
В тази дива БГ пустош няма закони,ред и дисциплина.
63
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 4 години
Италянската мафия се е сдушила с мафията на Боко. ЕС е с красива външност, но с прогнила същност.
62
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Италия мафията се занимава с *** ,а в България ,мафията управлява . Връзва се !
61
4
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
МНОГО Е ЕЛЕМЕНТАРНО:Повечето от чиновниците по Министерствата са назначени по принципа на шуро-баджанашкия начин и са кадри на БКП/БСП.Речеш ли да ги уволниш-реват , като магарета и се правят на "репресирани"!Пожчти не работят , а всъщност слухтят от къде ше падне РУШВЕТЕЦ!ПАДНЕШ ЛИ ИМ--ТРЕБВА ДА СИ ШАРИШ , ИНАЧЕ НЕМА БИЗНЕС И РАЗРЕШИТЕЛНО!ТА -ТАКА СЕ ИЗДАВАТ РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ -ЗА ВСИЧКО!РАБОТИЛ СЪМ В ПОДОБНА СИСТЕМА И ЗНАМ , ЧЕ И ДНЕС СЕ РАБОТИ ТАКА!ХЕИ, НАП, БАБАХ--ИЗЦЯЛО РАБОТЯТ ПО ТАКА
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 60 Корупцията е демократична ценност .Заложена е в демокрацията Затова ЕС е прояден като сирене . И от корупция ,и от лицемерие,демагогия ,наркомания ,ксенофобия към автохонното население ,свирепстващо антихристиянство .. На кисело грозде и Китай може да е виновен ......по изключение . Как не си се досетил?
59
2
 
21
 
! Отговори
ССС преди 4 години
Призовавам всички българи да съберем *** от парламента и в ТЕЦ -Ковачки !!!
58
1
 
13
 
! Отговори
До 53 преди 4 години
Верно и мафията си има държава,това защо го забрави?
57
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали бяхте много смели, нали Истанбул щяхте да превземате а, какво стана тръпнахте потите те се студено нали ???
56
4
 
15
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Щом компанията се е сдобила с разрешително то тя е на герб.Много ме кефи тази мафиотска структура начело с най простия комунист
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Над 500 фирми внасят отпадъци за унищожаване или рециклиране в България.Вноса на битови отпадъци всяка година се увеличава като и за 2018г имаме рекорд а за 2019 вече сме внесли над 100 000 тона. Поне по документи е толкова. Реално може би е повече.
54
2
 
12
 
! Отговори
Италия преди 4 години
Поздрави от Трамин. И тука пушат комините, но въздухът се диша. Чао рибите.
53
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото трольо - пак си е останало саминко на амбразурата и отнемай-къде се уповава на най-устатото трольо-шампион в паралелната олигархо-комуноидна обител - Грипен Ветов.В "Живите мъртви" главните роли се изпълняват от наш Грипен, *** Крушовска и Трольо Скудоумников - родни ***, и без Ндрангета си имаме пРезидентче, БКП-нце и олигархичните й метастази. Хайде, дерзайте - забавно е!
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И децата в Плевен знаят, а пък внуците на генераоа живеят в чужбина. Чудя се защо...
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Основният проблем не България е българщината, а тя няма раформи, затова пък има робско търпение.
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам как властимащите се правят на ударени май ще има още паднали по стълбите. Май се правят на ощипани стари моми!!!
49
3
 
46
 
! Отговори
мак преди 4 години
Превръщат България в сметище, вътре са и с двата крака, и нено, и вожда. Не може да не знаят за този ***. После- рев, такси и глоби за коли и комини, щото замърсяват. Долнопр.обни тъ.паци.
48
5
 
31
 
! Отговори
Батман преди 4 години
Делян Пеевски е уредил сделката да вземем тайно *** срещу 5 милиона за него в швейцарска банка. България до обед е слуга на Русия, а следобед на САЩ. Конграчулейшънс!
47
4
 
11
 
! Отговори
Лизгаров преди 4 години
Основноият проблем е административната система. Трябва да се рефромира административната система. Реформи, реформи, реформи!
46
2
 
22
 
! Отговори
- преди 4 години
Яко се трие!А просто попитах - кой е по-виновен - крадящия ром или тровещия българин?