Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега

Ако изборите бяха днес четири партии влизаха в НС
193
Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Т.нар. Партия на негласуващите отново обединява най-големия брой гласоподаватели.

Ако изборите бяха днес до урните не биха отишли цели 41, 9% от имащите право на глас, показват данните от проучване на "Барометър България",  проведено в периода 1 – 13 януари.

Още по темата
Според социолозите електоралните нагласи на анкетираните не търпят значителни промени спрямо последното проучване през декември.

В парламента със сигурност попадат четири формации, показа изследването от януари.

Водещата политическа сила отново е ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%.

Третата позиция е оспорвана от ДПС и "Обединени патриоти" с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а

Демократична България може да разчита на 3,2%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Място на бсп е на бунището
143
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без социалисти в парламента винаги е по добре
142
8
 
5
 
! Отговори
Празнува ми се преди 4 години
Абе, кога ще я закриват БСП, че да го обявим за Национален празник!?
141
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално аз не познавам човек, който да не гласува за ГЕРБ. Другите избори пак ГЕРБ ще победят защото народа вижда доброто, което ГЕРБ прави за България.Но само в този сайт руските *** ще ***.. измама, мафия. Но никой нормален Българин не ви чете "мозъчните пръдни"..
140
10
 
5
 
! Отговори
Умялата Партия преди 4 години
По време на социализма битовите убийства са били 2-3 повече от сегашните, но беше държавна тайна. Сега всяко убийство го предават по една седмица на живо по телевизията. Да не ми разправят комyндeлите, как по време на социализма било ред и законност. Друга "нормална" практика беше мъжът ако му иде отвътре да си бие жената и децата без никакви последствия, никога. Учителите също биеха деца в училище безнаказано.Режима се налижи с бой и с бой се крепеше. Изобщо биячите бяха на почит!
139
9
 
7
 
! Отговори
БСП жалка... преди 4 години
Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...
138
10
 
11
 
! Отговори
хахо преди 4 години
наи голямата и фатална грешка на българите беше 4е не забраниха бкп - бсп .фактат 4ете още са в политиката и им се даде шанс да управлявват още 1 - 2 пъти и да фалират държавата . това те го умеят наи добре, е единствената при4ина да сме на това дередже. колкото до *** - за мъртвите политици или добро или нищо . в тоя слу4аи добро няма.
137
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 151Бай Тодор бил направил концлагер. Я питай бащата на момичето от Галиче дали е свободен сега като не е в концлагер?
136
3
 
10
 
! Отговори
тралала преди 4 години
Ако си спомняте 60 годишният Борисов беше избран и за футболист на годината!хахаха
135
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия са супер фалшиви ,публично правят ми не ти за парите на Боко-кризата!
134
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 145бай ти тодор направи концлагер пирамида - вноска за кола, вноска за панелка.Ти на тва държава ли му викаше?Чист концлагер.
133
3
 
15
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Стигате престанете ! Стига сте заблуждавали, и без това, заблудения, Български нород !
132
7
 
4
 
! Отговори
Левски преди 4 години
Да смените Борисов с Нинова е все едно да смените султана с цар. Истинска република ни трябва на нас а не монарси-олигарси.
131
13
 
11
 
! Отговори
БСП СИ ОТИВА... преди 4 години
СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ...
130
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, удобна на ли е Нинова на Бойко? Не!Дай Боже всекиму такава беззъба опозиция! Ако искате и 300 депутати съберете, власт при Нинова няма да видите. На БСП начело трябва да има градивен човек с ново мислене и да е в същото време отворен към старият ешелон.
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не гласвуваш значи ти е все едно какво става, ако гласуваш за някой от досегашните партии значи си доволен от досегашното положение. Извода е че за промяна са по малко от 5% от хората, т.е сме си ок отвсякъде.
128
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако това е истина населението си е заслужило да бъде пом.ийната яма на европатия пеяни руснаци защо им е трябвало да ни освобождаватбай тодор им направи държава - те я превърнаха в латиноколония че и по злеправ беше чичовото за супата - голяма духане ще падне
127
8
 
14
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 139: Не ни баламосвай. Ясно е, че имате опорна точка да пишете г'лупости срещу Корнелия Нинова. А фактите говорят сами за себе си. В предният парламент БСП имаше 38 депутати. Сега има 80. В предните местни избори нямаше един кмет в окръжен град. Сега има, а общо кметовете на БСП са два пъти повече. Е, удобна на ли е на Бойко? Май не. С пиар за държавна сметка и рязане на ленти пак се измъкна от загуба. Да видим докога.
126
10
 
10
 
! Отговори
Калфин-цитат преди 4 години
Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...
125
3
 
13
 
! Отговори
БИРОМЕТЪР преди 4 години
ПАК ВИ ИЗЛЪГАХМЕ ....