Депутатът Хасан Адемов е с положителна проба за вируса

Всички народни представители ще бъдат тествани от утре
Обновена: 1 апр 2020 08:24 | 31 мар 2020 23:33, Веселина Йорданова
372
Депутатът Хасан Адемов е с положителна проба за вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Има депутат с установен случай на коронавирус - д-р Хасан Адемов от ДПС. Това обяви шефката на парламента Цвета Караянчева на извънреден брифинг.

Още по темата
Тя посочи, че обявява това с негово съгласие, но няма да отговаря на въпроси за здравословното му състояние.

От Щаба са препоръчали всички депутати да преминат такива тестове и това ще се случи още утре в две здравни заведения. После ще бъдат тествани и служителите в Народното събрание.

След като резултатите излязат, ще се вземе решение дали парламентът да бъде поставен под карантина.

Утре заседание на бюджетната комисия няма да има. По-рано днес беше обявено, че депутатите ще се съберат извънредно на 2 април, за да гласуват актуализацията на бюджета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още по темата: ДПСХасан Адемов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
14
 
8
 
! Отговори
в момента преди 4 години
тече пресконференцията на Тръмп - САЩ очакват 200 000 трупа в най-добрият случай и над 2 Милиона трупа в най-лошият. Какво мислите на *** в Пекин ще им се случи, след като САЩ се справи с епидемията до финишира с такава цифра Жертви - дали ще срещнат Американският Атом в Пекин?!
121
7
 
14
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
До 182Не съм арабин, афеиканец или азиатец с дръпнати очи. Висок съм 190 см. Кестеняв със сини очи. Културно също съм европеец. Не съм религиозен прекалено, уважавам семейството и съпругата си. Нямам мустаци, брада... Бял съм даже не хващам тен на слънце а ставам червен като рак но съм турчин. Обожавам рок музиката, електрическа китара и бас китара. Свиря на Уд като аматьор у дома.
120
1
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
до СпецРазбира се, че Мангъров ще излезе прав. Само той е експерт по вирусите. Другите са лаици.Той обаче е неудобен на Шайката, защото казва неща, които не ги устройват.
119
2
 
28
 
! Отговори
Спец преди 4 години
Мангъров излезе прав. Маските служат колкото решетките на прозорец против комари. Скоро ще се разбере и за стадия имунитет...За съжаление никой не слуша специалистите.
118
7
 
15
 
! Отговори
ББ преди 4 години
пожелавам му бързо оздравяване,български гражданин е,баща,син..убеден съм,че ще се справи с тъпият грип,пазете хората които обичате и ви обичат
117
4
 
16
 
! Отговори
Видов ден преди 4 години
Незабавна 28 дневна карантина на всички контактни лица.Добрата новина е че сега няма как да гласуват грабежа за 10млрд, а също така и евентуалното удължаване на извънредното положение. Короната удари хунтата.Иде Видов ден за всички, ваксина за това което им предстои няма.
116
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Китай ще бъде потърсена сметка след пандемията от цялата световна общност. Крият ужасно много информация за този вирус. Да не говорим че данните които дават за заразени и починали са смехотворни. Знаели са за вируса от средата на 2019 вероятно и са правили опити с него. Истината ще излезе наяве рано или късно.
115
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нулевият пациент е Тиквата.Тъй като е *** и не знае езици, компенсира с много целувки и прегръдки.Цяла Европа му се присмива.
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай е уникален,наистина уникален и красив,гледайте снимки и видео от Ухан!https://thebulgariantimes/%d0%92%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-%d0%a3%d1%85%d0%b0%d0%bd/Невероятно!Красота!
113
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 166 Те маските не помагат и иначе , да не можеш да го вдишаш през носа и остата , но очите са ти открити , ако някой дори диша само пред тебе , миже да се заразиш с очите. Затова има очила също . Маските са полезни само да предпазят околните от теб. Интересно ми е ако депутатите започнат да им трябват апарати , дали няма да започнат да изключват апарати
112
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Букмейкърите започнаха да приемат залагания кой депутат пръв ще ритне камбаната
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма страшно ,ЕС изпрати пари за лечение има София Токуда болници ще се оправи,нашите милИ управници които докараха икономиката в РАЗЦВЕТ,заплати,магистрали,стадиони,болници и т.н.Пей сърце нах-добрите били българите сега ЕС ще започне да гледа примера на ГЕРБ как се справя.
110
14
 
10
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Китайската комунистическа партия носи отговорност за пандемията. Комунистите винаги лъжат. Както при чернобил така и днес. Бързите им тестове с 20% точност. Испания и Турция бяга излъгани жестоко с тези китайски тестове. Европейците не трябва да вярваме на китайските комунисти. Криха болестта до последно. Сзо също.
109
6
 
11
 
! Отговори
ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР преди 4 години
Хасан Адемов беше на посещение в Турция преди няколко Дни - Той е замесесения в Контрабандата с Маски в Турция .
108
2
 
16
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
Искам само да вметна че Топлофикация са не щастни ци и два дни ни държат на студено в Младост 1, София. После като се разболеем ходи обяснявай корона ли е, вирус ли е.
107
5
 
21
 
! Отговори
Последни Новини преди 4 години
не знам дали чухте, но вече почна да се размирисва - Тайван са подали Сигнал за Заразата в Китай почти 1 месец преди Китай да каже на СЗО, но СЗО като послушни слуги на Китай са скрили. Зам. Шефа на СЗО попитан по Скайп от Хонконгска Журналистка за Тайван и СЗО, прекъсна разговора - същият в момента Изчезна от сайта на СЗО и може би Беличкият Тедрос го е уволнил за да си спасява кожата, т.е. на някой ще бъде лепнятя вината, то вече изглежда повече от факт, че СЗО са Главен Герой за Кризата!!
106
4
 
23
 
! Отговори
НААКАЛИ СА СЕ преди 4 години
Както виждаме от снимката Хасан Адемов е носил редовно с маска.И пак се е заразил !Значи маските нищо не предпазват, както им каза проф. Мангъров.
105
2
 
9
 
! Отговори
Инфо!! преди 4 години
до #155Този Генералчето сето лиже та6аците на Бойко *** ли ????Заради него умряха бабата и дядото !!!
104
1
 
9
 
! Отговори
Инфо!! преди 4 години
Депутати крият бройката на заразени !!!
103
4
 
8
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Дано да ги изпозарази всичките! Сигурно е бил в Турция. Там вируса "избухна" преди дни. Но смъртността не е висока като в Италия и Испания. Единствено медицинска сестра на 33 с астма загуби живота си за съжаление. Останалите са над 70 години.