503 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас

През деня са доказани още 5 нови случая
Обновена: 4 апр 2020 17:46 | 4 апр 2020 17:20, Веселина Йорданова
140
503 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

503 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб. Броят на починалите е 17.

През деня са доказани още 5 нови случая, като 3 от тях са в София, 1 в Стара Загора и 1 в Бургас. Лабораториите продължават да работят, съобщиха от МЗ.

Още по темата
192-ма души с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 26 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.

Към 4 април 287 от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са на мъже и 216 на жени. Средната възраст на лицата, при които е доказана коронавирусна инфекция, е 47 години.

Регистрираните случаи по административни области са както следва: Благоевград – 15; Бургас – 24; Варна – 24; Велико Търново – 4; Видин – 2; Враца – 1; Габрово – 2; Добрич – 11; Кърджали – 8; Кюстендил – 7; Ловеч – 2; Монтана – 18; Пазарджик – 10; Перник – 6; Плевен – 9; Пловдив – 29; Русе – 1; Силистра – 2; Сливен – 6; Смолян – 13; София – 298; Стара Загора – 5; Хасково – 2; Шумен – 4.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 при медицински служители е 23 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки да си запише час при доктор Менгелъров за стаден имунитет.
23
3
 
23
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Откак разбрах, че правят само по около 300 теста на ден, спрях да следя измислените брифинги на измисления щаб, който да ми съобщава измислени данни.... Измислени, защото на всеки е ясно, че заразените са в пъти повече! Колко никой не знае включително и тези от щабчето!
22
2
 
4
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
Изчезвай е платен.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Котки до Анонимен 13 - страх ме е за позоцията миИ какво страшно има? Или си създал зависимост у "вождовете" към теб, или си пропилял времето си напразно там и си заел място на човек, който е щял да ги прави да си говорят сами.Стегни се! Нека те да са отдолу!
20
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодарете се,че Борисов ви управляваше през 2008 при световната финансова криза и ви извади,благидарете се и сега! Не робувайте на предрасъдаци и бъдете по-разчупени! Този човек носи отговорност за 6.8 милиона български живота и с право е затегнал мерките.България е бедна държава,с два фалита за 20 години,не може да даде на всеки! Не я сравнявайте с Германия,Франция,защото те са градят съвременна икономика над 70 години вече.Щабът прави всичко възможно и то е успешно!Погледнете в света как е!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Каква - богатия и добре живеещ българинизобщо не се интересува от посредствената нищета, която го заобикаля...
18
4
 
7
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
зАРАДИ ТОЛКОВА МАЛКО ...не се въвежда карантина ...и стига сте публикували само за този вирус и как правилно "партията на ГЕРБ с другаря ББорисов приеха правилни решения след дълги дебати в пленарната зала "
17
3
 
7
 
! Отговори
Котки до Анонимен 13 преди 4 години
Не съм казал да закриваме. Аз работя в сравнително голяма фирма и да, страх ме е за позоцията ми въпреки квалификацията, опита и натрупаните умения. Защото не ми се започва от нулата в друга фирма след години наред катерене нагоре и увеличения на заплатата и прочее...
16
2
 
11
 
! Отговори
Каква преди 4 години
пародия праят по 50 теста на ден и ми съобщават по 15 човека заразени!!! Интересно богатия и добре живеещ българин и това ли не му прави впечатление, че ни взимат за калинки. А забравих така обичаме иначе знаеме да се оплакваме постонно, но ако трябва да направим нещо за да го променим неможем, защото сме преклонена главица!!! Вайкате се оставате без пари сами си го правим!!!! Да ви видя сега
15
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШашиАко утре проведат избори, то ГЕРБ ще са с размазващо мнозинство. Недейте да говорите по принцип, гледайте фактите. Таксиджиите, охранителите и дребните търгаши далеч не са мнозинство.
14
6
 
7
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
До 3: Б.Б. затова е избран. Да прави тестове, да е здрав и да работи. Всички се тестват, да няма заразени. Друг е въпроса, дали сме съгласни с това, което правят. И поради това има избори. Ние ги избираме да управляват добре и им плащаме. На избори си даваме оценката.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоткиИ като ги тестват, то какво?Дай да ги закриваме? Работник на такава позиция последно се бои за мястото си. Там приказката "незаменими хора няма" твърдо не важи. Един такъв работник се обучава много години, често е лицензионен персонал, има опит и умения...Измисляте си всякакви схеми, които са свързани с оцеляване на ненужните...
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен4Хе-хе баце на момента е забравил че е казал, че ако има по-малко болни ще разтури седянката той не може да помни толкова дълго какво е казал преди два дни..
11
3
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Направете някаква томбола за болните или оздравелите. Нека на кръгло число да има някаква награда. Примерно номер 500 или 1000 заразен или оздравял да получат някаква награда за страданието си. Да не са напълво капо хората.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да кажат в кои квартали на София колко заразени има.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въобще да не тестват така три дни няма да има нови случаи и извънт=редното положение ще падне.
8
4
 
30
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Добре, аз се чудя не може ли поне да тестват работещите големи фирми и предприятия с по над 200 души работници? От опит знам, че работника киха, кашля, с температура не ходи на лекар, даже работи извънредно да не му изстине мястото. Даже и за такова нещо ли тестовете са кът?
7
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ТИРАНИНА, ОТГОВОРЕН ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!КРИЗА, ГЛАД, МИЗЕРИЯ, НИЩЕТА!
6
2
 
8
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 5 Има и ЗАЗдравели , ама можело да ги повтори.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де нали уж има и заздравели .