Мнение: Светът бавно се самоубива заради този вирус

Тръмп спасил животи с решението си да затвори границата с Китай
Обновена: 24 апр 2020 23:05 | 24 апр 2020 23:05, Веселина Йорданова
74

Залага ли президентският си пост Доналд Тръмп в борбата си срещу Китай? Според журналиста Огнян Дъскарев американският президент е спасил много човешки животи с решението си да затвори границата с Китай в началото на тази година.

"400 млн. долара са били платени миналата година от Съединените щати за СЗО, Китай е платил около 10 пъти по-малко. Независимо от това, на 14 януари тази година Световната здравна организация повтори безумното твърдение на китайските власти, че вирусът не се предава от човек на човек. Това беше една много ярка лъжа.

На 21 януари тази година беше открит първият болен в Съединените щати, сега са 900 000. На 31 януари Тръмп затвори границата с Китай и по този начин спаси безброй човешки животи", коментира Дъскарев за Bulgaria ON AIR.

По думите му в началото на декември се е считало, че вирусът е прескочил от прилеп на човек, но по неофициална информация, свързана с разследване на Американските тайни служби, епидемията е започнала от института по вирусология в Ухан.

Светът бавно се самоубива заради този вирус. България бавно се самоубива, Съединените щати също, икономиката се самоубива, подчерта журналистът.

"Благодарение на Тръмп беше спасен Ню Йорк. Град Ню Йорк и щатът, защото той осигури 1900 болнични легла за един център. Освен това изпрати един военен кораб в болница с още 1000 легла и станаха 2900. И той осигури над 10 000 вентилатора за щата Ню Йорк. От тях много не бяха използвани", заяви още Дъскарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия ще ни помогне!
11
9
 
19
 
! Отговори
Ядосан преди 4 години
Казах и преди на всичките умници юнаци, че светът реагира като болен организъм, оверреактва на този вирус и така унищожава собстяеното си тяло, точно както имунната система на болните хора ставащи жертви на вируса.... СПРЕТЕ С ТЕЗИ *** КАРАНТИНИ, и представяне на безмисленни числа, има много по-интелигентни начини за справяне с проблема
10
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега се водят задкулисни договорки между Щатите и Русия за неутралитет на Рф при военен конфликт в южнокитайско море ( що така го наричат един Бог знае), но ако има сделка по нова Ялта с жълтите е свършено! То и с част от Европата е свършено понеже в руската сфера безпаричието си е перманентен вирус, но поне сигурност ще има! Така че вадете старите учебници по руски и опреснявайте:))))
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес посолството на САЩ в Киев потвърди новината на украинската опозиция за наличието на 15 (???!!!!)биологични лаборатории на територията на Украйна, след поредица от инциденти с рязко разпостранение на редки болести в няколко окръга на страната. Според американската страна целта на лабораториите била да се разработят механизми и технологии, които да усилят "защитните способности" на страната срещу епидемии....
8
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента Тръмп е номер 1.Премиера Борисофф е номер 2.Това е факт!Да слушаме ЩАБА и след 2-3 месеца може и да се разхлабят мерките и у нас.
7
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай трябва да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството и територията и да се подели между всички страни заразени с коронавируса
6
7
 
23
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Тоя пък кой е,дъскарев то и името му е дървено,егати глупостите несериозна работа.
5
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жълта конспирация е китайската пропаганда и лъжите на " СЗО", бомби за китай това е решението
4
20
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Мнение :Според Мен, Китайците Пуснаха Вируса ,Те са 1,5 милиарда - колкото и да измрат - На 100% - 1 Милиард ще си Останат,Но, ще съсипят - Почти Всички Останали,И След Вируса - Ще са - Набър Уан ,ХА-ХА-ХА-ХААААААААААИ Китайските Съюзници са така - Турция сега е 83 милиона, След Вируса - Ако са 73 - Милиона - Още По Добре за Турската Здравна и Пенсионна СистемаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
3
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние българите вече сме в икономическа реанимация хаха
2
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
The Washington Post: Сенатът доказа безпрецедентна намеса на Русия в президентските избори в САЩЧети Огнянчо, чети...
1
10
 
30
 
! Отговори
Бау преди 4 години
"журналиста" Огнян Дъскарев е пълна конспиративна откачалка пишещ за жълта медия. Защо го каните по телевизията е въпроса ...