Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя

Граждани искат КАТ да му я отнеме
Обновена: 8 сеп 2020 11:15 | 8 сеп 2020 11:09, Петя Славова
88
Поискаха книжката на Тити Папазов след поредния гаф на пътя
Снимка: БГНЕС

Граждани излязоха пред столичната Пътна полиция, за да поискат да бъде отнета шофьорската книжка на баскетболния треньор и ръководител на футболния "Левски" Константин Папазов. Причина за искането стана поредното му пътно нарушение, видеодокументирано от друг водач на пътя, предаде БГНЕС.

Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин каза, че е решил да организира събитието, след като за пореден път Папазов е направил неразрешен ляв завой и е преминал на червено, както и преди два месеца. Младият мъж изрази и съмнение по отношение на твърдението, че ръководителят на „Левски“ не е бил зад волана, тъй като нарушението е характерно за него и му се струва странно и друг да подхожда по същия начин на пътя като Папазов. Дудин не смята за редно и да се предприемат действия само по видео, предоставено от друг водач.

Още по темата

"За мен беше много странно да науча, че позицията на "Пътната полиция" се базира само и единствено на това и няма никаква друга оценка, не е бил проследен този автомобил. Съответно е подписана декларация от Папазов и друго лице, което в никоя медия не е посочено. Случаят е приключен с глоба от 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. Наказанието за такъв вид нарушение, такова завиване на червено е подигравателно", заяви той.

Според Дудин искането им за отнемане на книжката на Папазов е оправдано, защото той е публична личност и с действията си дава лош пример на обществото.

Организаторът призна, че очакванията са му били да се съберат поне 100 души от заявилите над 4000 присъствие, в създаденото от него събитие в социалната мрежа. "Очаквах да се съберем 300-400 души и да питаме как точно е проверена ситуацията и как е установено, че Папазов не е шофирал автомобила и дали всичко не е базирано само на една декларация и на това видео, което сме гледали по медиите", обясни той и добави, че единственото нещо, с което са щели да изразят недоволството си е като стоят в двора на "Пътна полиция".

На 4 септември джипът на Папазов бе заснет как прережда колона за ляв светофар на Румънското посолство, след което взима завоя на червен светофар. Нарушението се случва в близост до зала “Универсиада”, където Папазов тренира баскетболния "Левски" и на метри от Първо Районно полицейско управление.

Само преди два месеца Папазов влезе в новините, след като премина на червен светофар с висока скорост на бул. "Черни Връх", след което заплати своята глоба и обеща, че ще бъде по-внимателен по отношение на спазването на правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: КАТТити Папазов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
3
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Пеевски ще му плати глобата и ще му купи нов джип. После ще го мине с 200 ...кила..... отзад.
69
2
 
1
 
! Отговори
Крум преди 3 години
Недейте му взема книжката,че пак ще започне да плаче....какво ще го правим тогава!!!!!!
68
1
 
9
 
! Отговори
Томба преди 3 години
Този лигав *** за Властелинът на пътищата ли се мисли?
67
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боли го шпека пара има ще си вземе шофьор и толкоз!
66
1
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Малко затвор и обществено полезен труд няма да му навреди на тоя нагъл рецидивист. Без книжка доживот и да си търси шофьор.
65
3
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До dmx 75 Я поясни как се отнема публично книжка , че първи път чувам такова нещо.
64
4
 
27
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Подигравка с правовия ред. Да му се отнеме публично книжката! А катаджиите, вместо те да инициират отнемането, измислят някакви схеми да го прикрият. Затова ОСТАВКА и на шефчетата от КАТ
63
10
 
4
 
! Отговори
Голем прасссс преди 3 години
Все му е там. Ще си кара без книжка. Та това е Тити, бре.
62
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 3 години
Че някой учудва ли се? Докато има наши и ваши хора все ще е така. Всичко опира до съвест, елементарна култура и толерантност на пътя. Но явно не за нашите географски ширини. Не сме дорасли още. Не се учудвайте защо още ни имат на запад като АБОРИГЕНИ и като страна от 3тия свят.
61
9
 
1
 
! Отговори
Toti преди 3 години
Това видео е монтаж от ловчанлии. Долна измама.
60
1
 
7
 
! Отговори
2222 преди 3 години
До Живоооот!!!
59
2
 
18
 
! Отговори
Деца вю... преди 3 години
Айде бе тоз сега ще обикОли цена България да ореве орталъка !!!
58
1
 
12
 
! Отговори
Има камери преди 3 години
На кръстовището, може да се разбере много лесно кой е бил
57
2
 
20
 
! Отговори
Ако бех левскар... преди 3 години
щех да се срамувам от този Ревлю!
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То накрая ТИР-а ш'а го оправи.
55
2
 
25
 
! Отговори
Човек преди 3 години
Изглежда, че този човек не е достоен и не е честен. Явно не е свикнал за спазва правилата, както и голяма част от народа, за съжаление...:( Дано компетентнити органи разследват случая, а не да го заметат с метлата под килима.
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре това нормален човек може ли да го направи? Очевидно има някакви отклонения и изобщо не трябва да има книжка. Следващият път може да се случи нещо. Той не спазва никакви правила за движение, не трябва да му се позволява да кара!
53
1
 
29
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Ама то преди КАТ май психиатъра трябва да му отнеме книжката на Тити.Като му слушах обясненията за нарушенията на пътя,този човек не ми изглеждаше напълно редовен.
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му вземат книжката ми че той е една от опо...рките на властта как да стане ще си прави каквото си иска ами на вас дето му искате отговорност да не ви вземат книжките щото посягате на богоизбраните
51
1
 
25
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
За подаване на фалшива декларация и двамата шофьори на подсъдимата скамейка. Ееее ако имаше държава.