Бивши кметове напускат ГЕРБ, отиват при Цветанов

Ще има ли промяна на политическата сцена?
Обновена: 11 сеп 2020 21:53 | 11 сеп 2020 21:52, Веселина Йорданова
87

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от формацията на Цветан Цветанов.

Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев вече са членове на новия политически проект "Републиканци за България", предаде Bulgaria ON AIR.

Югозападната политическа сцена размести пластовете си, след като бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско напуснаха управляващата партия, за да станат част от проекта на Цветан Цветанов.

"Доскорошната дясна ръка на Борисов и ГЕРБ не вижда предателство нито в своите действия, нито в тези на останалите напуснали членове", заяви Цветан Цветанов.  

Разрушаването на лостовете в региона няма да успее да събори партията, смятат нейните членове.
 
"Прави опити като всички в държавата. Той си има собствен политически проект, нормално да възложи надежди на някои от ГЕРБ, които са разочаровани или недостатъчно удовлетворени от това, което се случва. Явно има хора, които по някакъв начин се свързват с него. Голяма партия сме, пожелавам му успех", коментира депутатът Валентин Радев.

А успехът на управляващата партия настоящи и бивши виждат различно.

"Мисля, че нашата партия е в кондиция. Виждате протести, опитваме се сполучливо да премерим пулса, младите хора да видим. Ако нещо има да поправим ще поправим", обяви още Валентин Радев.

Цветанов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
27
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Цвъки е толкова антипатичен и така нагазил в тинята, че мога само да го съжалявам.
52
3
 
32
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Политическата проституция продължава !
51
3
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
майтапи!!!..БЕЗСКРУПУЛНИТЕ ИНТЕРЕСЧИИ,които до вчера цаливаха задните части на Тиквата за да получат СВОЯ ДЯЛ от баницата,днес са презряли "благодетеля" си и напинат към НОВАТА ДАЛАВЕРА,рожба на Цвъки Ухото.....е,"тенекето бакър не става"..
50
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха а истината е че когато Цветанов напусна се бяха разбрали с Б.Б. че превид все по лошия рейтинг на боко трябва да се подготви почвата за новия герб и сега просто боко ще си тръгне а на негово място ще поеме уж "изгонения" Цвятко и новата герб с старите ***. И
49
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега не видяхме Цецо на протестите, след като ги подкрепя. Не видяхме дали може да направи дарение към детска болница/ градина с парите от Апартаментгейт и да се поне малко да се разкае, вместо да говори за Евроатлантика. По делата им ще ги познаеш...
48
2
 
14
 
! Отговори
цитат от 10.06.2020г преди 3 години
"В момента държавата сменя стари с нови олигарси. Премиерът Бойко Борисов имиджово ще пострада много тежко от битката с хазартния бос Васил Божков. От алчност политиците ще ни доведат до нова тежка национална катастрофа. Нищо чудно България да бъде разпарчетосана.Това каза пред Фрог нюз бившият служител на НСБОП и юрист Симеон Иванов."Внимавайте в картинката,не е важно кой е патагонец,комунист,евроатлантик и друг,а кой защитава интереса на България
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТРАНДЖАТАКакви "комунисти",бе Странджа,ти нали уж беше за ГЕРБ?И за какви "комунисти" говориш,като и зад Цецо стоят и хора от ДС,парите не миришат?
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ЩЕ БЛИЖЕ НА ЦВЕТАНОВ НАЙ-ДЪЛГОТО
45
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Домузчиев ще си направи също партия "Домузи за България"...
44
2
 
19
 
! Отговори
Бай Киро преди 3 години
ЦЕЦО ХУБО ТИ БЕШЕ КАТО БЛИЗА *** НА БОРИСОВ 15 ГОДИНИ ЯДЕ И ПИ И СИ КУПИ 5 АПАРТАМЕНТА. А СЕГА БОЖА КРАВИЧКА ЩЕ СЕ ИЗКАРА НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ. И ТИ СЕ ПРИЧИСЛЯВАШ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ НА ПРЕХОДА ВРЕМЕТО ТИ ОТДАВНА Е СВЪРШИЛО В ПОЛИТИКАТА. ХОРАТА ИСКАТ НОВИ МЛАДИ ЛИЦА ДА ПОВЕДАТ ДЪРЖАВАТА
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък едни кметове! Мушмороци. Качват се на куц кон.
42
4
 
7
 
! Отговори
Hещо като РЗС преди 3 години
Ама сега ще се казва РЗБ. И този ще уволняват Борисов и после ще му седне на коленцата. Борисов ги издигна, той ги свали и той ще ги смачка. Това са партии еднодневки, в повечето случаи разчитат на протестен вот, използват яростни лозунги, после стават патерици на властта и накрая умират.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките бивши кметове да отивати от БСП, ДПС,всички богаташи, богаташи на всяка цена с мизерни еснафски хоризонти.,, Хепиенд,, за Бойко Борисов.
40
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като свалим шайката от власт, хората на Цвък трябва да бъдат тричани заедно с гербавите. За мен не е от особено значение дали един човек убива с тояга или е удушвач.Убиецът си е убиец!
39
1
 
18
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Лузъри от всички цветове и миризми - обединявайте се!
38
9
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Господин Цветанов, изключително ми е приятно да видя как бесуват комунистите дърти срещу вас.... но, не смятам че това ще им помогне.. а впрочем на вас също..
37
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мишките напускат кораба, защото вече няма далаверка. Слогана на новата партия е "парите не миришат".
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
явно молитвените закуски не са се състояли само от молитви хаха
35
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам чувството,че някой заблуждава Цветанов,че ГЕРБ е само през последните месеци мразена партия,ГЕРБ е мразена партия още от първото си управление,не случайно Доган още през 2009 година е предупреждавал,че това ще бъде силово правителство и управление,не случаен е бил и протеста през 2013 година,не случайо бяха спрени и парите за правителството на Орешарски!Сега половината от хората на протеста ,са хора управлявали с ГЕРБ и не виждам с какви очи излизат на площада,само АБВ се отказа от ГЕРБ,пр
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно се чудех, като изгоним тлъстата, алчна и проста мутра от СИК, как ще му намерим достоен заместник?Например слaбoyмнo милиционерче, отличник на помощното училище във Вършец, което е крупен собственик на недвижимости, дарени му от тъщата.