Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните

Премиерът иска външни наблюдатели за вота, а от министрите - да работят
162
Борисов зове да спазваме мерките и да се грижим за възрастните
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в пандемията трябва да насочим вниманието си към възрастните и към хората със съпътстващи заболявания.

Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като спазваме противоепидемичните мерки, призова Борисов в профила си в социалната мрежа.

Още по темата
Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните коментари, а да работят и да следват целите, които сме си поставили. От тях искам много работа и да полагат грижи за всеки един българин, заявява той във връзка с днешното заседание на правителството.

С агресията си нашите противници отново ще уплашат хората. Вече лъсва истинската им същност. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдатели. Сигурен съм, че хората пак ще изберат стабилността, защото виждат какво правим, коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плакал е като бебе на рамото на Туск, че народа не го харесва.
33
1
 
11
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Борисов кой беше с американците президентът или ти .все други са ти виновни с ти хрисимия никога .Не бива да си нагъл толкова ,хората вижфат и помнят
32
5
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Червеният ПУЧ не успя:):):)Аз ви казах преди няколко месеца,че протест със воден от некви трима анимационни герои,спонсориран от Божков и с патрон Фигуранта на Решетников е обречен предварително на провал:):):)Са си играйте на война с яйца по центъра,никой вече не ви обръща внимание:):):)Март идват избори и тогава ше се преброиме:):):)
31
6
 
4
 
! Отговори
РУСОФИЛИ ЛИ! преди 3 години
Абсолютно неправилно е да наричаме русофили почитателите на кремълските тирани . Русофил, означава човек, който обича руския народ и руската култура, българските комунисти не обичат руския народ и култура, те обичат путинизма /феодалния капитализъм/, значи те са путинофили или путинисти, а не русофили.
30
9
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ , ГОСПОДИН БОРИСОВ ! НАЙ-УСПЕШНИЯТ ПОЛИТИК В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ, БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ И 100%-ОВ МАНДАТ БОРИСОВ 4 ПРЕЗ МАРТ, НАЙ-ЛЕСНИЯТ ОТ ВСИЧКИ ДОСЕГА ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дезинфекцира ли чекмеджето Баце ?
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най интересното е че комунистите и социалистите са най големите неверници. Тогава защо вместо да коментират не отидат да помогнат на болниците. Личен пример имате ГерговПоследвайте го
27
4
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
За "Оставката"питам ше се борите ли още бе въстаници мамини?:):):)Борисов,че и Гешев:):):)Европа гледала и тя:):):):)
26
2
 
7
 
! Отговори
Бандита зове преди 3 години
Режима на Борисов носи пълна отговорност за всеки заболял и починал ваш близък. Пълно безхаберие и безотговорност на бандита .
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За възрастните се грижим непрекъснато с 200 лв. пенсия, затворихме им болниците, нямат дори аптеки. Все още мърдащите сме ги оставили на чакалите да ги мародерстват. Но важното е да не ги фане короната
24
2
 
5
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ТОЯ ЦЯЛ ДЕН ОПЯВА. ТОЙ ОТ КОЙТО ДЕСЕТКИ СА ВЪВ КАРАНТИНА А МОЖЕ БИ ИМА И ЗАРАЗЕНИ ДАВА АКЪЛ. КРОТУВАЙ БЕ НАГЛЕЦ...
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин премиер, Вие знаете ли че икономиката, това са хората! Разболяхте хората, и ето че "счупихте" иконовиката. Угодихте на шепа ресторантьори. Младите разбраха, че вируса не е толкова страшен за тях и го удариха на живот. Забележете, не на работа, а на живот. Ето го резултата - 2500 на ден. Какво правим сега - младите са болни, а по-старите даже умират. Кой е виновен. Защо беше тази слободия, като насреща няма ни ваксина, ни лекарство.
22
1
 
6
 
! Отговори
Забележете преди 3 години
какво съвпадение Тонката, който е написал градовете с герберски кметове там се намира вируса. Всички пър--д--я--т в една кратуна.
21
3
 
5
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
Покажете ми един грамотен гербер, моля - защо всички имат речник на партизани с позиции в провинциална администрация по времето на ранните години на БКП?
20
2
 
4
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 3 години
АКО СТЕ възрастните и със съпътстващи заболяванияСКОРО ТОЯ *** ЧЕ ВИ ЗАТВОРИ, ПАЗАРУВАЙТЕ КАТО ЗА ПОСЛЕДНОСТО ПРОЦЕНТА ЩЕ СЕ СЛУЧИЗА ДА МОЖЕ ДА ПУСНЕ БАРДАЦИТЕАМА ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя измамник и крадец се прави на болен! Няма вече кой да му вярва!
18
3
 
8
 
! Отговори
Окупаторите вън! преди 3 години
Бившият премиер на България няма думата вече!
17
3
 
5
 
! Отговори
Не ма да има преди 3 години
избори не ви искаме измамници.
16
6
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Кво стана с"неизбежната оставка"бе катунари?:):):)Са на протеста 100 човека метат яйца:):):)А ГЕРБ има кметове от Софето до Морето:):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Хасково,Габрово,Казанлък,Враца,Монтана,Кюстендил,Силистра,Ловеч,Велико Търново и Крушовица:):):)
15
1
 
12
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Баце е на възраст, с високо кръвно и наднормено тегло - демек, трябва да се грижим за него.