Пациент след срещата с COVID-19: Лекарите са герои, вирусът не е шега

Искра Ангелова спазва всички мерки, но въпреки това се заразява
7 ное 2020 15:46, Анисия Иванова
68

Лекарите са герои, а коронавирусът не е шега. Това разказа журналистът Искра Ангелова, която все още се възстановява след срещата си с COVID-19.

Макар че спазва всички мерки още от началото на епидемията, коронавирусът не подминава Искра. Срещата на журналистката с вируса започва преди около 3 седмици с едва доловими симптоми.

Решава да направи кръвен тест, който е отрицателен. Въпреки това симптомите не отшумяват, започва терапия с антибиотик по препоръка на личния лекар.

Признава, че счита себе си за късметлийка, защото кара вируса сравнително леко и е попаднала на добър личен лекар. Според нея коронавирусът е изкарал на светло всички пропуски в здравната ни система.

Тя смята, че е крайно време държавата да помогне на хората най-малкото с финансиране на PCR тестовете. На 18-ия ден след болестта Искра все още се възстановява и съветва хората да не подценяват вируса.

Вижте още в репортажа на Михаела Карабельова по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
13
 
! Отговори
:) преди 3 години
Нема лоша реклама!
10
6
 
16
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Офффф, значи кръвния бил отрицателен, обаче тя го изкарала леко, нищо че не бил шега работа. Май май бившата на оня фъфльо Дилов е решила с тоя ковид да напомни за себе си, да изтупа нафталина, та белкем някой се сети за нея и я покани водеща в кабеларка. Тоя трик с И аз съм болен - вижте ме вече много се изтърка.
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нали тестът е отрицателен, как реши, че има ковид? Може нещо друго да е изкарала. И аз изкарах някакъв вирус преди две седмици, не всичко е ковид.
8
0
 
7
 
! Отговори
Брюксел Прес преди 3 години
а тука всички 150 000 служители на ЕС с минимална заплана от 10 000 на месец народни пари, са живи и здрави, няма един умрял от началото на Смъртоносната Пандемия и то не само от Вируса от каквото и да е - всички живи и здрави!!
7
11
 
12
 
! Отговори
XIKS преди 3 години
АКО НЕ СЕ СЪБУДИ СТАДОТО -СВЕТОВНАТА ИЗМАМА - КОРОНА ВИРУСА ЩЕ ПОБЕДИ... И ТОГАВА ЗАПОЧВА РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ
6
9
 
12
 
! Отговори
Лекарите преди 3 години
Наистина са герои. С тази психоза която се нагнетява всички психично лабилни, хипохондрици, обсесивно комулативни, обикновени здравнонеосигурени без личен лекар, скръндзи дето не им се дават пари за тест, възрастни зарязани от децата си, които се пазят да не контактуват, за да работят...и накрая наистина болни със симптоми са им на ръцете
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина още си мисли, че това е грип.
4
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой вирус?
3
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същото ще кажа и за ветеринарните лекари, дето се грижат за моите заразени танзанийски кози.
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
с Мангъров срещала ли се е?
1
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на лекарите, не е лесно да спасяваш хора от смъртоносен вирус за който дори не е открито лекарство все още. Новата нормалност ще я преборим само заедно със лекарите.