СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада

Певицата призна за заплахи и лични обиди в социалните медии
23 юни 2021 07:16, Ния Христова
190
СДС застана зад Милена Славова след поста й за гей парада
Снимка: БГНЕС
"Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата й." Това посочват от СДС в официална позиция, а повод за нея е блокирането на профила й във Фейсбук, след неин пост за гей парада.
 
"Обидите, блокирането на профила й във фейсбук, соченето с пръст, още повече доказват нашето убеждение, че неолибералните течения налагат обратна дискриминация у нас. Милена Славова е блокирана, защото не подкрепя гей-парада и нарича нещата с истинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди, заплахи, и не се посвениха да използват език на омразата?! Когато те обиждат – няма проблем. Когато някой, който не ги подкрепя, изрази мнението си, веднага е подложен на публичен линч", казват още от СДС. 
 
Според синята партия Милена Славова е от поколението творци, които са допринесли за победата на демокрацията в България и са го правили от сърце и по убеждение. 
 
Според СДС тези хора трябва да бъдат уважавани и ценени.
 
"И когато изразяват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани! Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките ценности и нормалността трябва да бъдат обща кауза на всички здравомислещи българи. В битката срещу налагането на „нова нормалност“ не трябва да се правят компромиси!", завършват от СДС.
Още по темата
 
Пред в. "Монитор" Милена обясни, че възмущението й в социалните мрежи е било провокирано от направено сравнение, публикувано отново във Фейсбук, в което се виждало изображение на знаменосец от едно време и представител на гей парад, който бил със свалени панталони, а знамето се показвало от задните му части. 
 
“Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци. И не се извинявам за думите си" - това гласи последвалият пост на Славова, който провокира остра реакция от LGBT общността и доведе до блокирането на профила й.
 
След като изрази позицията си пред Нова телевизия по-рано днес, акаунта на певицата във Фейсбук отново бил блокиран. Нейни приятели и почитатели обаче й изпращали скрийншотове с обидните коментари, които противниците на тезата й пишели по неин адрес. Изпълнителката на "Истина" вече е разговаряла с адвокат. 
 
"Сега обмисляме какво да направим. Със сигурност ще има реакция. Аз не съм нагрубила никого лично, да кажа - този е еди-какъв си. А мен ме нападат с лични обиди, което по нашето законодателство е абсолютно наказуемо. Имаме събрани сигурно 50 изказвания, които са абсолютно отвратителни", обясни още Славова пред "Монитор". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знамето на гея се показвало, ама важното е че кола на знамето е бил вътре
95
11
 
5
 
! Отговори
До 110 преди 2 години
По принцип Радев е в президентството. Ама, сега сигурно закусва в Бояна. Та можеш да отскочиш до там и да го запознаеш с терзанията си. Ако не ти се разкарва сипи си една ракия, набий жена си и скочи през терасата. В знак на несъгласие.
94
42
 
9
 
! Отговори
Жена преди 2 години
И ние не харесваме застаряващи комплексирани дебелани с коса на клоун.Изобщо не ме интересува сексуалната ориентация на който и да било, щом не насилва никого, а само си доставя лично удоволствие. Няма нищо по-секси за една жена от двама мъже, които се оправят.Много известни личности са били гейове или бисексуални и са дали толкова много на света. Ако искат да афишират връзките си, ако искат да не ги. За мен е по-важно какви са били като личности и какво са оставили след себе си.
93
40
 
6
 
! Отговори
Анониен преди 2 години
Смисълът на гей-парада е, че българинът трябва да разбере, че всеки има свобода на изразяване. Основен принцип на човешките права.Милена се опитва да изрази мерак за ограничаване на това право и с нейните камъни по нейната глава.Когато нямаш как да решиш собствените си проблеми, търсиш себеизразяване другаде.
92
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам по какво Милена Славова се различава от чалга-силиконките, освен по натежалото ЕГН? Като стил и поведение си е 1:1
91
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СДС???? Моля, какво е това? Някаква архаична абревиатура от отдавна отминали времена. сдс умря още 90- те. Някакви старчоци в момента инфантилно се вживяват в ролята на лидери на една шепа хора, които ако не е ГЕРБ ще гледат парламента от телевизора в старческия дом.
90
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доживях "борци за права и свобода" да забраняват на хората да упражнят правото си на свободно изразяване на мнение! Ха сега, коя е новата диктатура и в кои цветове е знамето й?
89
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 111, не знах че мнението на хората зависи от външният им вид! А жената е майка на 2 деца, говорещи по-добър български от теб, нищо че са родени в Лондон. Какво, да смятаме всяка българска майка за ид*от, само защото защитава правото на децата си да живеят в нормален свят, без *** възпитание в клас, без общи съблекални по физическо ? Искаш да кажеш, че всички български майки и бащи са гнусари, само защото не приличат на чалгарки силиконки, а мъжете на Азис?
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея мкого говорят, като се се накупчили, като мазни пчели . Като го хванеш за вратъ на живот и почва да тече страх от всякъде:)) Ще настъпят мотиката накрая май...
87
3
 
18
 
! Отговори
До Алекс преди 2 години
П.е.дерунгел-Милена като всеки човек има право на мнение. Кой си ти да казваш какво ще говори и на каква тема?П.е.дерите сте новите марксисти.
86
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я да въведат закон как да мислим какво да харесваме и как да се изразяваме и да се свършва с тая трагедия.
85
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бих предпочел Милена, пред всеки друг мъжки за*дник. А ти? -----/////----- Благодаря за отговора, обади и се и и го кажи на нея :))) Аз какво предпочитам, няма значение. Просто и засвидетелствай отношението си - кажи "лельо Милено, предпочитам те пред всеки друг мъжки за*дник" :))))
84
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милена беше доста извратена като млада. И много, много объркано същество. И си мислеше ,че е велика певица. Сблъсъкът с действителността беше твърде болезнен....Остаряваме бързо...
83
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 106 не си падам *** и по бабета, преди 15г-20г. бих, след 20-тина - също.
82
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Радеф, що не реве срещу мутрата Зукърбърк! Къде е законът магнитски да му спре кранчето? Къде е Янко да обяснява каква каша е в България и един месец няма да в достатъчен да спре фейсбук? Защо Рашков не каже, как фейсбук се ползва за незаконно следене и подслушване и че е инструмент на злото? По-лоши от п.далите са само комунистите-ченгета!
81
21
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Каква беше Милена навремето, а в какво се превърна. Кисела, застаряваща лелка. Все едно някой я кара насила да ходи на парада. Да си стои у тях и да си готви боб, кой я пита за мнението й.
80
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доколкото разбирам, не одобрявате сех с еднополови, но нямате против сех с 55-годишна дебелас виня, натокана със синджири и кожено яке и с 5 кг грим по нея?
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 103 Бих предпочел Милена, пред всеки друг мъжки за*дник. А ти? Мъжки за*дник ли предпочиташ?
78
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво искате, да изглежда като някой намацан с 2кг грим *** ли? Ама като нямате доводи, са хващате за външния вид, който и не може да осмислите, защото голяма част от вас не харесват жени -------//////------- Тя е намацана с 5 кг грим. И значи ти я харесваш като жена и би правил сех с нея?
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 101, когато същите тия психиатри си свършат работата, никой няма да говори за г*йове. Просто всички психиатрични клиники ще са боядисани в цветовете на дъгата.