Показаха кадри с полицейско насилие на протестите пред МС

Материалите са от 10 юли миналата година
13 авг 2021 18:20,
334

Кадри с полицейско насилие бяха показани на извънредното открито заседание на Комисията за разследване на полицейското насилие и подслушванията на протестиращи граждани.

Те са запечатани от камери за видеонаблюдение под колоните на Министерския съвет.

Видеоматериалите са заснети на 10 юли миналата година по време на антиправителствения протест.  На тях се вижда как служители на реда удрят с ритници, юмруци и палки протестиращи граждани.

"Видеоматериалите, укривани от властите в продължение на повече от 1 година, включително от 2 съдебни състава, показват действия на прекомерно полицейско насилие срещу протестиращи граждани", обясниха от Отровното трио.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Нищожесва! А ако и цивилнити бяха с бухалки, дали нямаше да е по- различно? Комлексарски ***!!!!!🤬😡🤬😡
269
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не са полицаи, а полицайчета - прости момченца и момиченца, некадърни за друга професия, допълнително комплексирани от мижавата заплатка...
268
0
 
6
 
! Отговори
Андонов преди 2 години
Тези,, полицай '' са диви песове и трябва да получат отношение като на такива!!!!!
267
1
 
0
 
! Отговори
@44 преди 2 години
До @44Исках да кажа русата п__ка
266
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
IZRОДИ. Задълженията им са да сложат белезници и да ги приберат. Те обаче бият и ритат, получавайки душевен оргазъм. Трябва да бъдат наказани и пребити от тълпата! Един по един.
265
1
 
4
 
! Отговори
Интересно... преди 2 години
...ми е Гешев как ще успее да прекрати наказателната процедура и по тези видео кадри. Е те първа ще се види. На мен ми оставя да си взема пуканки и да се наслаждавам на "шоуто". Всеки случай няма да е скучно следващите месеци... много гяонсурат хора напоследък се навъдиха.
264
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на селски мач повече бой отнасят агитките.тея сламени геройчета са направо смешни.
263
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То има и татуирани полицаи ,сега куцу и сакату назначават ,нищо няма да се измени ,и да,се стигне до обвинения ,единия съд че осъди ,другата инстанция че ги освободи
262
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С очите си видях,как полицаите допуснаха татуирани мутри покрай тях, които после хвърляха по тях разни неща. Въобще не ги закачаха. Сред полицаите имаше брадати и татуирани. Какви бяха тези. Защо министрите не са арестувани
261
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма оправдание за тези из.роди. Ако някой тях ги е нападал арест и съд. Да биеш обаче вързан човек. Наистина трябва да си из.род. Затова съд за тези,които са им давали заповеди и каскета най,-вече
260
11
 
6
 
! Отговори
Христос преди 2 години
Алах. Ама какво има да показват, ние такива кадри сме виждали. Както и грозните действия на протестиращите. А за гласовете на ГЕРБ не се безпокой, ще бъдат повече.
259
13
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
А за грозните нападения на протестиращите срещу полицаите кога ще покажете кадри и ще търсите сметка?
258
6
 
6
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Пинокио се опитва да си спаси кожата с измислени проблеми)))))))))))))))))
257
11
 
8
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Наглите напушени купени "протестиращи" от Не България заработили парите си:)))))))))))))) Чудо голямо.А тоновете храна, която изсипаха?
256
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
нека извадят и клипове с издевателствата на протестиращите срещу полицаите, а мятането на яйца и развалената риба дето изсипаха ония *** забравяте ли... Депутати отровни и некадърни!
255
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във връзка с. двата тежки побои над протестиращите: спецпрокурорите и гл.прокурор си затраяха, а съдиите замазаха издевателствата над протестиращите. Премиерът и вицепремиерът на Силовия блок Кр.Каракачанов също си замълчаха.
254
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мин.Рашков, бихте ли се разбрали със сутрешните и вечерните новинарски TV екипи да пускат този клип в продължение на 1 седмица. Да видят хората как действа родната столична полиция под ръководството на ексмин.ММаринов, Терзийски и най-вече Хаджиев. Първите двама сега са депутати от ГЕРБ, М.Маринов беше първият в листата на София област. А след юлските събития последва още по-голям побой вечерта на 2 септември.
253
11
 
6
 
! Отговори
Ок преди 2 години
Сега да дадат и протестиращите с бомбички и палещи слама. А най - добре и хвърлящите павета. Накрая всички упражнили насилие да си получат заслуженото в съда, както протестиращите, така и полицаите, иначе това ще се повтори.
252
3
 
13
 
! Отговори
факт преди 2 години
дайте имената на полицаите!
251
2
 
7
 
! Отговори
Хакер преди 2 години
Имаме много добри специалисти по монтажни работи