Поредна катастрофа в Кресненското дефиле, има пострадали

Инцидентът е станал около 14.20 часа
26 авг 2021 15:52,
8
Поредна катастрофа в Кресненското дефиле, има пострадали
Снимка: БГНЕС

Поредна катастрофа в Кресненското дефиле. По първоначална информация са се ударили камион и лек автомобил. Инцидентът е станал около 14.20 часа днес.

При пътното произшествие са пострадали жена и 15-годишно дете, които са пътували в колата.

Още по темата
Те са транспортирани за извършване на медицински преглед в МБАЛ-Благоевград.

Движението в района се осъществява в едната  пътна лента, като автомобилите се пропускат периодично от полицейските служители на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
в дефилето преди 2 години
Има си много проблемни места, но има и места за изпреварване. Има и малки отбивки, но когато някой не минава често оттам не ги знае. Преди 4 години в късна есен, 22 ч.,но сухо, бях карал вече над 400 км и се връщам в София и минавам там с 60-65 км ч, като пускам аварийни или десен мигач, та зад мен да разбере, че ще му дам път, но беше товарен камион и станахме 5, 6 коли. Ако имаше табелка, че след примерно 100 м. има отбивка, щях да отбия без проблем, но като не знам кога има отбивка я подминав
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карам си след камиона/рейса или квото бавнодвижесто се мпс е пред мен в дефилето и това е.След и преди това е магистрала там е за изпреварване.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има разделители по един метър с 35 ст. копче. Струват по 100лева, имотът да се монтират на опасните участъци , за да не се изпреварва.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Tuквyний е бързал за среща със симпатизанти към някое незнайно село!
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелените изнудвачи от Дее Бъъ харесват това!
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов не пожела да направи тунел там,защото българска фирма неможе да го изпълни,няма такава къртица.Чужденците имат,ама няма да му дадат 70% от парите както е свикнал да пълни шкафчето.Затова заяви:''Аз съм до тук!Следващият след мене да го прави!''
2
3
 
19
 
! Отговори
Добре де преди 2 години
едно не мога да разбера. Има статистика за участъци, които са особенно опасни. Защо не се обезопасят? Ми да се разшири, да се сложат разделители... знам ли! Няма начин да няма начин. До кога само ще броим жертви и пострадали. Едно нещо не се прави в тази държава и то е превенция! Срам! А уж сме много умна нация!
1
4
 
10
 
! Отговори
Сталин преди 2 години
Има Кресненско дефиле-има проблем.