Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя лудия как успя да се намърда в парламента? Преди него и Болен Сидеров го пуснахте от лудницата и го направихте депутат, пък сега и този. Лика прилика са си.
288
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ГО ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО ВЪПРОС НА ВЯРА ?!?
287
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези "ваксини "са просто фармацефтичен продукт за печалба Ваксиниран съм веднъж с истински ваксини и НИКОГА никой не се е разболял от шарка,чума или холера Това е ваксина.Няма леко или средно-тежко изкарана холера.Така,че...***.с тея чорби на 3 мес.
286
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите умират заради скапаното и неефективно здравеопазване, заради недостъпната лекарска помощ във време на пандемия, заради набедените за лични доктори, които се крият в миши дупки при споменаване на симптомите от болен. Зелените пронацистки сертификати нямат медицинска цел! Пропагандата на апологетите е толкова плоска и плитка, че буди само жал към яловите напъни на производителите й. Съпротивата срещу лъжците и убийците е задължителна!
285
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста хора си отидоха от Ковид, на второ място в света сме по умрели на глава от населението. Ако някой има добра имунна система и му няма нищо, може да зарази и убие друг човек с небрежността си.
284
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До За съжаление "Ти му показваш изход от пандемията, но.." И тоя изход до къде води?
283
2
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
"Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?" === 80% :)))
282
3
 
18
 
! Отговори
Антонио Маркучи преди 2 години
Аз пък съм с три дози (чакам четвъртата), нося две ffp2 маски навсякъде (дори като спя), самоизолирал съм се (децата са изолирани в мазето, жената от три месеца не знам къде се изолирала). Мога да се заразя с covid, но съм благодарен на мерките, защото те работят. :-)
281
6
 
17
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
Аз не вярвам, че ваксините са коктейли. Аз вярвам на науката и смятам, че ковид ваксините не са коктейли, а компоти!
280
27
 
15
 
! Отговори
За съжаление преди 2 години
прекалено много българи наричат ваксините "експериментални течности". Нещо, което просто кара интелигетните хора да се натъжат, гледайки хорската простотия. Ти му показваш изход от пандемията, но *** веднага съзира конспирация и надува вой. Тъжчно, наистина тъжчно.
279
0
 
3
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Реалист --- Да, най-вероятно The Empire Strikes Back. Този път в ролята на Дарт Вейдър не е Вол Сидеров, а неговият стар приятел Боко Борсов, so-called 'Тиквата'. Ура и напред !
278
16
 
15
 
! Отговори
hahaha преди 2 години
Учила 6 години биология, сигурно в училище и и писали тройка по милост. Знаем ги тея дето знаят повече от учени и лекари. А "доц." Мангъров, този усложлив ид*от какъвто е термина в пропагандата, трябва да не види бял ден от затвора. На много хора роднини и родители си отидоха години преждевременно заради този дърт ***.
277
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Училата 6 години биология е идеалният пример що е то антиваксър. Ниска заплата, ниска култура да отсее фалшивите новини, тотална неграмотност на тема микрочипове и безжични системи за пренос на данни. От тук насетне няма какво да кажем повече.
276
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елементарно написано!!!
275
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста народ си прави експерименти с тялото си излагайки го на вируса без да са е ваксинирал. Защо бе хора? Спрете с експериментите!
274
2
 
2
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До митко --- Не само на това се учудват. 'Чрезвичайно често' са ме питали, "за какво спорят хората, с които току-що говорихте?" Казвам: "Ами, за политика." При продължилия разговор на тукашните не им става ясно ЗАЩО неполитически индивиди се занимават с политика, когато изборите вече са минали. Обяснявам им, че българите в България и отчасти тук, са в перманентна изборна треска. Подсмихват се. Да не говоря и за какви други работи са ме питали, за да не стане мазало из форума.
273
16
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Протестът е на ГЕРБ и СДС скрити зад Възраждане. Ако бяха само от Възраждане, щяха да съберат 60-70 човека.
272
7
 
15
 
! Отговори
До 298 преди 2 години
Абе да се ваксам, ама с какво? Ваксина няма - има някакви буламачи, одобрени само за спешна употреба! А да си прави някой експерименти с тялото ми - не, благодаря, ще пасувам.
271
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупава статия опитват се да ни изкарат противниците на тези ваксини,не на всички ваксини,някакви изкукуригали ***.оти.Не не заради,чипове и тем подобни глупости смятаме че тези ваксини не струват,а заради самата логика или по точно антилогика при вземане на решение от властите.Всеки който има глава на раменете знае защо,не ми се влиза в подробности.
270
11
 
12
 
! Отговори
фсх преди 2 години
Нашенските питекантропи са най-про3тите от целия свят, дори горилите в Африка разбраха, че в които държави има голям брой ваксинирани,има най-малко загинали и разболели се....но това няма значение за нашенските май.муни, важно е сеир да се прави!!! Отворете кой да е статистически портал и вижте заболеваемост и загинали спрямо брой ваксинирани....ако и тогава не ви стане ясно от графиките, значи спасение за вас няма!!! Само усмирителна риза помага в такъв случай!!

Спонсорирани публикации