Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
1
 
12
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До адг --- Навремето нямахме подобни електронни джаджи, но имахме истински живот: училище, добри преподаватели, гаджета, "Черно море, много е добре", катерене по балкани, хижи, спускане със ски, развлечения до откат. ДНЕС - подвижни телефони, лаптопи, разни "тефтери" и става пристрастяване. Не случайно Бил Гейтс НЕ е допускал децата си до навършване на 16 години да се докосват до подобни сатанистки анджаклъми.
268
17
 
11
 
! Отговори
сельо от село преди 2 години
Затова ще паднеме под 6 милиьона, имаме над 20 хил починали от ковид . Хора , ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!!!
267
15
 
16
 
! Отговори
митко преди 2 години
В интерес на истината все повече хора в западна Европа се възхищават на здравият разум на българина упорито съпротивляващ се на световният сатанизъм.В това отношение България е давана за прием.Вече и на децата е ясно,че става въпрос за налагането на един медицински фашизъм.Само ограничен ум не би го разбрал.
266
0
 
5
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
И във Франция и във Велика Британия и в скандинавските държави бедицинската помощ е безплатна, но нека читателите не забравят, че такива като нас - "майцепродавците", си плащаме данъците, а тези пари не отиват в небитието, а са частична инвестиция в здръвната система на държавата. Предполагам, че е така и в България в момента. Следователно, НЯМА нищо безплатно. Толкоз!
265
8
 
14
 
! Отговори
адг преди 2 години
Има ли все още луди хора, вярващи в чипове и 5G вредата?!?!? За какво му е на някой да ви слага чипове в течности и да ви уврежда изкукуригалите мозъчета, след като всеки сам се е направил чипиран роб чрез всекидневното висене на телефон/таблет/смарт часовник или друго подобно у-во?!?! Фейса, Туитър, Гугъл, Инстаграм и още поне 100 приложение ви контролират по ваше желание с ваше разрешение всеки ден!! И помнете, няма по-силно робство от това, в което вие сами се поставяте в социалните мрежи
264
6
 
19
 
! Отговори
Били Ваксинатора преди 2 години
Това е дезинформация! Въобще не са експериментални! Напълно изпитани са! Всички тестови животни умряха в очаквания срок!
263
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експериментален коктейл или експеримент от коктейли е искала да каже авторката?
262
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не ме и интересува. Фактът само, че въобще разработват ваксина за това нещо и планират да ни ваксинират е пълна лудост и абсурд! Това си е чиста гавра и е бавна с нас и ако не можеш да го забележиш, значи си нереално ***!
261
14
 
17
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Да, така е! Вярата в магии, заклинания, врачуване, баене, гледане на ръка, на кафе, пророкувания (които НИКОГА не са се сбъдвали), са част от манталитета на примитивните нации, където образованието е почти заличено, а нежеланието да се съпоставят събития и да се прави анализ на същите е табу. Сред подобни общества всяко нововъведение и в медицината е конспирация и сатанизъм. Плевелите често заглушават и унищожават нормалните растения. Примерът е България.
260
3
 
27
 
! Отговори
До 268 преди 2 години
Безплатни, викаш са ваксините, а антиваксърите да си плащат? И от къде се взеха тея безплатни ваксини??? Айде да мислим малко,а? Тия ваксини са платени от джоба на ВСИЧКИ българи и ВСЕКИ сам си решава (за сега) дали да се възползва от тях, тъй че тихо!
259
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никакво разделение. При 25 процента абонирани за Факсини, не знам за какво разделение се говори. Повече от народа не иска да се абонира за бъркочите. Точка
258
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българинът е много ***, точно за това си избира същите ***, които го оправят яко вече повече от 30 години. Интелекта му деградира всека следваща година.
257
0
 
20
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 284 - Защо наричаш здравите, които не са се разболели повече от 3 години анти-ваксъри? Кой те изманипулира да сложиш значимост на тази чуждица? Колко ваксини има всеки един от нас? Бих се класифицирал като безкрайно незаинтересован, но не и като антиваксър. Изключително евтина дума. Народ на 17века не може да се вълнува от всяка дреболия, която му спускат разни нации на по 6-7века от телевизорчето. Клатикурейството е древна религия и начин на живот.
256
4
 
20
 
! Отговори
Вяра или наука? преди 2 години
Като започнат да бъркат вярата с науката не вървят на хубаво нещата... За да се докаже безопасността на ваксина е необходимо да мине определен периоод от време и да се проследи здравословното състояние на ваксинираните хора. Също така, за да е ваксина един медицински препарат трябва да осигурява защитен имунитет срещу клинчни симптоми. За съжаление, с коментираните мединински препарати все още нито едно от тези условия не е налице.
255
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германец, ти си гледай Германия, а нас Българите ни остави да си живеем, както ПРЕЦЕНИМ!!!!
254
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-смешното е, че водачите на антиваксърите се оказаха половината ваксинирани. Копейкин се покри/карантинира и остави маргиналите от провинцията да цапат центъра на София.
253
0
 
7
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 280 - Дреме ми на малкото пате кога ще умра. Чакам в легнало положение. Едно време някв античен философ беше драснал нещо от сорта на: "Ако верваш в задгробния живот си почивай и не се напрегай, щото няма смисъл, а ако не верваш в задгробния живот, по-добре не се напрегай, че няма смисъл."
252
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно, дали прокуратурата ще се самосезира за действията на Копейкин? Той призова към нахлуване в парламента и размирици. Ако не получи обвинение, това ще е поредното политическо затваряне на очи на прокуратурата.
251
6
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 години
Създателите на комунистическият холокост наричан Ковид присъдите ви са подпечатани. Ще се превърнете в компост съвсем скоро и ще освободите земята от безполезното си у род-ливо присъствие.Казах!
250
6
 
15
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 268 - Стига рева, всеки който плаща медицински осигоровки има право на лечение. Аз рева ли като магаре по форумите като работя вече 15 години, не съм стъпвал в болница и не съм използвал и една стотинка от всички данъци дето съм набил по медицинските пътеки на баба ти и дядо ти? Осъзнай се на кой свят живееш, всички сме простолюдие до доказване на задгробния живот. Ще ме лекуват не, ами стая лукс трябва да ми обзаведат за 15 години осигуровки.

Спонсорирани публикации