Колко българи вярват, че ваксините са експеримент от коктейли?

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски
13 яну 2022 14:22, Петя Славова
439

Първи протест срещу новото правителство за малко не завърши с нахлуване в НС. Хората се събраха да гласуват срещу "зеления сертификат".  Българското общество е силно разделено и партия "Възраждане" умело се възползва от това, категорични са анализаторите.  

"Тази група от хора е достатъчно аморфна, а "Възраждане", за наше съжаление, са достатъчно добри, за да подпалят огънчето и да ги организират и да яхнат това недоволство точно в този момент", заяви комуникационният експерт Александър Христов.

Още по темата

Протестиращите не спазиха мерките и не носеха маски, но се бяха защитили с каски, предава Bulgaria ON AIR.

"Аз няма да си кажа името, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си - учила съм 6 години биология и знам, че това не са никакви ваксини, това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода, така че ще бъдете управлявани чрез 5G мрежите", каза вчера една от протестиращите.

"Управляващите изпитват страх, не само от мен. Те изпитват страх от вас, защото виждат с очите си това, от което най-много се страхуваха – че днес, на 12 януари, ще се съберат десетки хиляди българи, които ще искат сметка за безчинствата, на които е подложен българския народ", категоричен бе лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Що за държава сме ние, в която целият Национален съвет по национална сигурност се е скрил в миша дупка, затова че председателят на парламента му текнал сополът?! При положение, че нашият главнокомандващ само преди няколко дни се ваксинира с трета доза", заяви доц. Атанас Мангъров.  

"Тази енергия, която беше на 100% от негови привърженици, той може да ги вдигне и по тема сертификати и по други социални теми, които ще бъдат актуални оттук нататък", посочи проф. Антоанета Христова.

Изследване на "Тренд" от 2018 година показа, че 75% от населението вярва в пророчествата на Ванга, а 45% - в магии. А за всеки трети у нас счупеното носи нещастие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не чак толкова много но процента на плиткоумието в територията на чалгата си е от време оно.
308
1
 
17
 
! Отговори
Егати преди 2 години
Антиваксър си ако отхвърляш една ваксина от всички, или ако отхвърляш идеята за ваксините като цяло? Или ако отхвърлят две ваксини? Изобщо, аз ако не харесвам кренвирши, но ям всеки ден печено пиле, веган ли съм? Нещо боравенето с терминология хич не се удава на хората напоследък.
307
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакъв *** смята, че след като не съм ваксиниран с ваксината дето не работи, но има много странични ефекти, трябвало да си плащам лечението. Аз обаче си плащам здравните всеки месец стотици левове, плащам данъци с които са му набили отровата в рамото, и с които му плащат тестовете дето си прави от страх да не се гътне. Да знае, че ако лекар откаже лечение на когото и да защото бил неваксиниран ще го тричат на площада
306
1
 
24
 
! Отговори
Istinata преди 2 години
Какво да вярвам бе? Има НАД 50 отделни независими изследвания, от елитни учени и екипите им, строго научни миксроскопски, спектрографски и други изследвания. Всички до едно потвърждават, във ваксините има ГРАФЕН. Графен, силно токсичен графен. Какво да вярвам, това е 100 процента доказано. И само фалшивите медии, дето не стават за изтривалка на оная ми работа, не публикуват.
305
0
 
8
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 338 - А на онези 90% от умиращите дето са над 70 годишна възраст със сърдечно заболяване или диабет и които се страхуват да се ваксинират, но са те отгледали и са построили всички градове и села и са засадили всяко стръкче тревичка в тази държава, ще им позволиш ли да използват здравната каса, която са създали и пълнили в продължение на 50-60-70 години или и те не получават твоето благоволение, о Велики никой? ;}... А усети ли как с едно изречение те връщам в предучилищна, Мишо? ;}
304
0
 
5
 
! Отговори
До Herr Muller преди 2 години
Интересно ми е как може да говорим за "нововъведения" в медицината и науката като цяло, пък същевременно да е доказано ефективно и безопасно и без дългосрочни последици, чисто логически? Особено, когато "дългосрочно" има твърде субективен характер. В медицината това може да се разбира като 10 - 20 години. Този вирус съществува едва от две, а "ваксините" срещу него от малко повече от една година. Как мислиш?
303
4
 
6
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Писна Ми 335 ---- Що народ ваксъри познавам,... на нито един не поникнаха косми по езика или се увеличиха лимфните възли. Същите са си като преди и даже изглеждат още по-жизнени. За съжаление имам приятели, които си отидоха от този свят, което пак по мнението на антиваксърите не е било причинено от ковид, а от нещо друго, въпреки че ги лекуваха за ковид в интензивно отделение.
302
0
 
9
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 305 - Наистина ли мислиш, че народ с 30% избирателна активност се вълнува от ПП, СДС, ДПС, ГЕРБ, ДБ, ИТН, БСП, Възраждане и последния да затвори вратата? ;} Ние сме работлив народ и тия са ни еднакво ирелевантни достатъчно ни е да не съществуват. Щом толкова се борят някой да ходи до урните да гласува за тях е повече от очевидно, че те имат по-голяма нужда от нас от колкото ние от тях. Да търсиш политика там където никой не я взима насериозно е признак на слаба психика.
301
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека антиваксърите да си плащат сами лечението, като попаднат в болницата с ковид.
300
1
 
18
 
! Отговори
В. преди 2 години
За съжаление калинките, които управляват държавите са или корумпирани, или се оставиха големите производители да ги водят за носа. То и експертите им са корумпирани. Как пък не видяха за 2 години че тази ваксина е фалшификат. Да бяха поискали отговорност и замяна с класически ваксини. И продължават да насилват хората.
299
11
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
"За две години невярващите в "короната", намаляха с около 60 000" -- Или както би казал мечо Пух - колкото повече антиваксъри, толкова по-малко активаксъри :)
298
6
 
11
 
! Отговори
Писна Ми преди 2 години
До МНЕНИЕ И при мен така ама никой не е набоден и какъв е извода ? Че от тези ваксини полза няма. Ще добавя, че никой от моята рода и от родата на съпругата ми нито близки и познати в чужбина не пострадаха от ковид, но тези които решиха да се "ваксинират" всички след известно време започнаха подуване на лимфни възли, чернодробни кризи и отключване на разни болежки и това е сред младите "ваксъри". Не агитирам за нищо.
297
0
 
3
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
Болшинството !
296
2
 
6
 
! Отговори
Лесно е преди 2 години
До АнонименМного е просто. Ако махнеш мерките за няколко месеца вируса се превръща в хрема. Като омикрон. 2009 на никой не му хрумна да налага мерки.
295
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2003г. Китай се излекува от САРС. Сарс и Ковид са два щама на един и същи вирус. Въпросът ми е как така тогава са се излекували без ваксини? Или пък ваксините са направени още тогава. Защо Сарс тогава не се разпространи? Защо беше затворен целият свят като заразени имаше само в Ухан и Милано. Това с чипирането не е сериозно. Случайност ли беше , че ЗУУМ е листвана на борсата през Април 2019. Това са само въпроси.
294
13
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Всеки си има глава на раменете за ваксините . Ще ви кажа моя пример - имам трета ваксина , работя във фирма с около 1000 човека персонал , до тук за 2 години познавам един положителен ваксиниран (с еднодозова ваксина ) . Някой колеги починаха , други преминаха през интезивни ковид отделения - всичките антиваксъри , в момента има колеги в болница на кислород . Ваксинирания колега с положителен тест стоя в къщи 14 дни и се върна свежарка и напълнял .Не агитирам за нищо .
293
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минчев "повярва на науката"наби си всички игли и бустери и със зеления си сертификат натръшка цялото ръководство на държавата.
292
1
 
13
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Анонимен 325 --- Което означава, че ако са нямали ковид, е нямало да си отидат от този свят. Ковид само им е помогнал да поумрат. Благодарско за откровението. Съгласен съм!
291
0
 
15
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Отдавна съм идейно убеден защо в България чалгата има подобно масово проникване и проява, но предпочитам да си замълча, за да не ме изкарат враг на държавата, като участника с прякор "Оберщумбанфюрер", който като мен, също е фашага. ;)
290
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по-неграмотни,толкова по не вярват на науката,медицината. А те в България грамотни много малко останаха.В гетата например 100% не вярват.

Спонсорирани публикации