Севда от "Бебегейт": Сигурна съм, че това е детето, което родих

Тя твърди, че й е направен ДНК тест
22 дек 2022 15:23, Нели Христова
281

"Това си е моето дете. Не знам защо така се е случило с другата жена, техен проблем", това заявява една от майките, чиито деца бяха разменени, пред камерите на Bulgaria ON AIR.

3-месечната Ванеса, която все още е при майката Севда Михайлова, расте в тежки условия - къщата е порутена, със счупени прозорци, а дворът е мръсен. Виждат се и висящи кабели.

Малката Ванеса е най-голямата радост на Севда до момента, в който в дома й идват полицаи и й съобщават, че детето най-вероятно е сменено в болницата и всъщност не е нейното.

"Сигурна съм, че това е детето, което аз родих и с което си тръгнах от болницата. Това, че те твърдят, че не е така, си е техен проблем", категорична е родилката. Тя твърди, че й е направен ДНК тест.

"Извикаха ме в СДВР, дойдоха и ми казаха, че трябва да отида там. При тях бяха тестовете. Ще си направя и аз, няма да се откажа", коментира тя. "В шок съм, как да не съм, като всяка една майка, прибрах се с рев. Но съм сигурна, че това си е моето дете, ще си направя тест."

Попитана дали при изписването нейната гривна и тази на детето са били еднакви, тя отговори: "Беше, но същия ден на изписването я качих горе, за да могат да я облекат за изписване, дадох дрешките, слязох долу за документите да се разпиша, не се усъмних изобщо, че ще има такова нещо."

Брат ѝ сподели, че жената се чувства зле и не иска да говори пред камери. Самият той - също.

"Зле е, това е. Какво да ви кажа? Реве си вътре за детето. Друго нищо не мога да ви кажа", заяви пред БНТ братът на Севда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има си ДНК тест , който показва 99,9 че тя не е родила това дете , какво още!? Що за родител няма да иска да си вземе родното, което е част от него ? Вярно че е тежко да върнеш дете в което си се превързал, но всяко при майка си докато са бебета, после няма и да помнят какво им се е случило !
177
0
 
11
 
! Отговори
Лили преди 1 година
Как може да сбъркаш бебе със сини очи и чернооко бебе .
176
2
 
21
 
! Отговори
Анонимет преди 1 година
Отивай българска майко и си вземи детето. Не го оставяй на таз проста ромка. Всички българи сме с теб!
175
9
 
2
 
! Отговори
Фани преди 1 година
Стига глупости това е детето на жената на запад най вече в Испания ги правят тези неща замяни кражби сега нали влизаме в тъпата еврозона Ами взеха да стават същите неща и в бг като тук аистига бе оставете жената намира
174
0
 
10
 
! Отговори
Дедо Чочко преди 1 година
Ако се докаже с ДНК тестът че и бащите са други тогава става страшно,кой как,що?
173
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
183 Двете майки, на които са им заменени бебетата запазват правото си, да съдят рждилната клиника, където е станала замяната. Но майката, която отказва да сътрудничи, трябва също да понесе санкции, като сътрудничи, дори принудително. Иначе, държавата е пълен провал! След като превратаджиите направиха чистка в службите, силовите министерства, правосъдието, финансиите, здравеопазването...Сега там има неколадърни хора, като тях.
172
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли друга държава, в която ти съставят акт за раждане!? Раждаш се и ти пишат акт.
171
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаете ли сега държава, в която ти съставят акт за раждане!? Раждаш се и ти пишат акт.
170
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ромката иска детето й да расте при заможни родители, а тяхното да използва за лични цели. Колко му е, след години да разкрие тайно, на своето дете, което е пораснали при по-добри условия истината и също да извлича полза от това. Незабавно, бебетата да отидат при истинските им майки. Дори, ако трябва международна експертиза и арест на рамката, която отказва да сътрудничи.
169
0
 
14
 
! Отговори
Божил Божилов преди 1 година
Защо тази жена да е виновна,а прогнилата,българска държава е изрядна?Където и да погледнем провал след провал.Този случай ще предизвика съмнения в много семейства.Това е камъче,което ще създаде мъртво вълнение в съзнанието на много хора.Събитието е ключево,ако продължим да живеем по този начин дали изобщо ще ни има и то много скоро?!
168
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Циркът е пълен с тази ромка. Вече съм убедена че ромката е платила на акушерка от Шейново за бяло бебе. Да си търси парите от тях.
167
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами така е. В България връзката между майката и бебето се чупи веднага след раждането. Отделят детето от майката и тя го вижда няколко пъти за кратко преди изписването. А може и почти да не го види - или не й го дават (с какво право, не знам!), или тя не го иска, че да си почива (с какъв акъл, не знам!). Хайде да са винаги заедно майката и бебето, което е най-основното и естествено нещо в природатата, да видим ще има ли една едничка майка, дето да не може да си познае детето, ксто тези двете!
166
0
 
6
 
! Отговори
Сливенската акушерка преди 1 година
Сигурно много хора ще се радват, зомбитата да се раждат в чужбина!
165
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно много хора знаят ,че в чужбина ,децата си остават при майките ! В една стая! Лекарите минават да преглеждат бебетата! Това е най- правилният подход!
164
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е това искам не искам.....идва полицията....як пердах и взима бебето....Кви са тия глупости.....Явно болницата прави далавери с тия деца... Трябва да се разследва всичко!
163
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма случайни грешки. Севда е разменила бебетата, за да изнудва болницата и родителите. Някой друг я е подучил. Толкова акъл няма, за да го измисли сама. Къде са камерите от болницата?
162
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мдаа, нещо много станаха случайностите. Случайно служител в болницата дала бебето на друга майка, случайно служител изписал бебето без да сравни гривните и сега не случайно Севда не иска да върне бебето.
161
0
 
33
 
! Отговори
Потърпевша преди 1 година
И на мен ми се същото, но през 1993 г. в тогавашната Правителствена болница. На вторият ден ми носят друго бебе за кърмене. Аз им казвам, че това не е моето, а те твоето е. Номерата отговаряли. Да, ама номерата сложени на ластици за ръката на бебето и моята. Стигна се до там, че проверявали какво съм родила- момче или момиче и това ни спаси Бяха ми донесли момиче, а моето си беше момче. Бързо бързо си ми донесоха моето. Така с разбра че акушерката ги къпала и разменила номерата без да иска.
160
3
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фактът, че Севда не иска да си вземе своето дете, а иска да задържи чуждото говори, че не й е чиста работата.
159
1
 
77
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Аз не разбирам как така двете бебета още не са взети от социалните. Това ако беше в Норвегия ,да са ги взели на секундата. Как едно бебе ще стои,при чужди хора? Това е престъпление. Едната жена е от ромски произход ,видимо отглежда децата в нехигиенични условия. Ами ако чуждото бебе се зарази от нещо или пък имат някакъв гуляй и някой го нарани ,кой ще носи отговорност че бебето не е отнето от социалните,до изясняване на случая. Същото важи и за другата майка,но явно жената от ромски произход,се инати да върне чуждото бебе.

Спонсорирани публикации