Лена: Делян Добрев явно има фиксация върху Асен Василев

Стотинки и левчета са новите изборни кебапчета
26 окт 2023 16:22, Стела Стоянова
173
Лена: Делян Добрев явно има фиксация върху Асен Василев
Снимка БГНЕС

„Делян Добрев явно има голяма фиксация върху Асен Василев и ваденето на такива непотвърдени слухове, както самият той казва. Не е здравословна такава фиксация, може би трябва да потърси лекарска помощ. Но шегата настрана, каквито и твърдения да има, ние няма какво да се притесняваме. Прекрачват се границите, създава се напрежение, но явно Добрев така разбира политиката“. Това заяви пред "Сега" Лена Бориславова.

Според лицето на "Продължаваме промяната" преди избори Делян Добрев винаги изпада в еуфория, но няма нищо спешно в темата „Лукойл“ и насроченото извънредно заседание на парламента в петък.

В проекта, който в петък НС трябва да гледа, няма нито буква и запетая, свързани с допълнително облагане на „Лукойл“, твърди още Бориславова. Според нея размятането на стотинки и левчета във въздуха са новите "кебапчета", с които Делян Добрев иска да печели избори. Нямаме основания да се притесняваме от слухове за корупция, казва едно от лицата на „Продължаваме промяната“.

Още по темата

Припомняме, че последните дни в "сглобката" се размениха остри реплики между Добрев и ПП - ДБ по повод "Лукойл" и предстоящото петъчно извънредно заседание на парламента, което трябва да гледа казуса. Добрев вече заяви, че министри и депутати са били на хранилка на "Лукойл", а премиерът Николай Денков контрира, че ще съди хората, които твърдят такива неща.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
10
 
6
 
! Отговори
Що плюете по Лена? преди 6 месеца
Ами на Буцан Кърджали.ската Фют Ка що не я споменавате? Къде,къде Лена е по образована,умна и най вече млада от оная поцинкованата! А на кого Лена ще си дава ..МИЛОТО" си е нейна работа! И на вас ви се иска да сте с нея,ама няма да ви огрее! Само може да ви позволи да я погледате,а след това да се самозадоволите глупцииии
60
11
 
5
 
! Отговори
Таня до 63 преди 6 месеца
Не мога да съм като Лена. На 34 тя вече беше част от две от най-големите адвокатски кантори в София, водеше международни дела по банково и конкурентно право, търговски спорове и др. Беше в списание "Форбс". Добре е човек да знае къде се намира, а не като мъжете смешници с 5лв в джоба и само майка им им звъни по телефона, да го изкарват все едно не е нищо само поради злоба и безпомощност.
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 64 Ми техни ли са тези коли, маааа буцоооо??? Я се загледай какви жени карат коли за по 200 бона? Само пикличкиии натокани шпакловани с 10 кила грим. Майсторки саааааа...само че в един занаят! В креватния.
58
2
 
9
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ НА ПП-ДБ преди 6 месеца
Не ви ли е срам , станахте срам за СРАМОТИТЕ , слуги на герб и ДПС ?
57
4
 
8
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 месеца
Тази да не би да ревнува ?
56
4
 
1
 
! Отговори
До 63 преди 6 месеца
Ами има доста, които сами са си ги изкарали. Ти познаваш ли едно интелигентно семейство с нормални професии, различни от слугиня и бачкатор?! Надали с този изказ.
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добре започнахте , но най-кофтито е че ИЗПРАХТЕ БАЦЕ И ДПС ,.... МНОГО Е ОБИДНО ЕЗА ЕЛЕКТОРАТА ВИ ....
54
2
 
8
 
! Отговори
До 63 преди 6 месеца
Не си мислиш, че тези коли са техни, нали? Плющят ги известно време, после слиза от джипа и започва да го кара друга плющялка. В повечето случаи и дрехите от гърба им смъкват. Играчки - точно каквото си и ти, но нито си красив, нито имаш цепка.
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 57 Таня, Танинка, мило и драго даваш всичко за да си на мястото на Ленчето, ама нямаш късмет. Киро взе Лена, а ти ще се плющиш със алкохолици на село доживот.
52
9
 
3
 
! Отговори
До Мисирката Стела преди 6 месеца
Да си имаме уважението! Лена ше викаш на MAЙKA си, това е г-жа Василева.
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ленче , мОгУ сЪ излагате бре !Денков прогони 10-12% от електората ви !
50
4
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 6 месеца
Лена успяла в какво ДА се катери по парапетите и веднага да получи 14 к и да пише по сайтовете лъжи това ли са успелите в кавички ХАХАХАХАХА
49
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Винаги съм харесвал преуспели жени. Да има кариера, образование, интелект. Да е мислеща. Че като ви гледам цоцоланите канарчета в клетка и евтините провинциалистки с анцузи и златни вериги, направо ми се реве- таван касиерки в Лидл с 2-3к заплати.
48
5
 
8
 
! Отговори
Лей Ди Га Га преди 6 месеца
Черна сплъстена коса,гъсти,бих казала рунтави вежди,голям нос,а под него мъх на 20 годишен младеж. Поглед на раз вратница хем строг за простосмъртния,хем предразполагащ за парапети,даже ми Нети на увластени Киретени! Доста гнус носи тази женица
47
3
 
5
 
! Отговори
Таня до 54 преди 6 месеца
Не, нямаше. Самият ти коментар подсказва, че основополагащо в съзнанието ти е да си играчка, но те спира само "цепката". Такива хора не са успешни никога.
46
4
 
5
 
! Отговори
до 54 преди 6 месеца
Ти, ако имаше цепка, щеше да си една обикновена *** от прованса. Нищо общо с успяла :)
45
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не мога да я разбера Ленчето - с Кирчо или с Асенчо споделя любовта?
44
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Таня, то и аз ако имах цепка щях да съм преуспяла жена.
43
13
 
8
 
! Отговори
Таня преди 6 месеца
Да, мила Лена. В България, оскотялото общество страшно мрази успели жени. Особено мъжленцата много трудно преглъщат факта, че можеш да си ги сложиш в малкия джоб. Дори жените мразят други успели жени.
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ленче няма ли вече да водиш гражданско дело то на всички им е ясно, че Киро не е правил нищо с теб нали има семейство.