Близки на Пеев: Как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек

Мисълта за баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин
27 яну 2024 09:47, Елка Василева
109
Близки на Пеев: Как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек
Снимка: БГНЕС

Осем дни след убийство на Пейо Пеев роднини разказват за битката му да прекара време с 6-годишния си син. Описват го като всеотдаен и грижовен баща, който не успява да сбъдне най-голямата си мечта - да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока смърт идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на покойния мъж със съпругата му Габриела Славова са обтегнати.

Още по темата
„Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината”, каза пред Нова тв близка на семейството на Пеев.

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели около Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

„Изживяваше го много. Това, че не може да види детето си, много му тежеше”, разказа братовчед на Пеев.

Близки на семейството забелязват, че Габриела Славова, съпруга на убития, се отдалечила в момента, в който забременяла.

„Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттам нататък вече му дават достъп до детето при много ограничени условия”, добави д-р Весела Банова, психоаналитик, близка на семейството.

„Той беше много деликатен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще съобщи, че помогне на Велико да докаже бащинството си. Той беше силно притеснен от момента, когато това стане ясно”, каза още тя.

Близките разказват, че срещите на Пейо със синът му били трудни.

„Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща”,  уточнява братовчедът на Пеев.

Никой от близкия семеен кръг на Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е задържана за убийството му.

Според Весела Банова мисълта за баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин. „И те не правят никаква връзка между добруването на детето и неговото развитие и присъствието на баща и значението на бащина фигура в живота му. Никаква връзка”, казва тя.

Други близки твърдят, че връзката между Пейо и Габриела била само на хартия.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
... и сега му правят преди 3 месеца
мръсотии по служебна линия. Той и едната от жените са мои бивши състуденти, а после те се оказаха колеги, работещи в сродни учреждения. Той и тази жена бяха гаджета още в студентските години, но малко след дипломирането се разделиха. Той за няколко години беше с друга, после изостави и нея заради нова колежка в службата, която беше 8 години по-млада от него. След като заряза и нея след половин година любов, тя се сприятели с първата му приятелка и сега го правят лyд чрез служебни интриги.
70
0
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 79 преди 3 месеца
На мен обаче са ми известни два случая. Разведената съпруга на един мъж и жената, с която той я замени, но за която не се ожени и изостави след няколко години съжителство на семейни начала. Той се увлече по трета жена, а първите две -изоставените, не само се сближиха, но дори след преждевременната му смърт пради заболяване те се сприятелиха и започнаха да правят интрижки, за да вгорчат живота на третата жена. Други две също се сприятелиха след като бяха изоставени от един и същи мъж и сега .....
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Досега не съм чувала съжителството с една и съща жена да е сближило двама мъже. Щот видите ли, били другари по съдба. Още по-малко способства за разбирателство между двама мъже, ако единият спешно е сключил брак с жената, само за да осигури бащинство за дете, което тя ще роди от другия. Както щете, но това не го вярвам.
68
0
 
4
 
! Отговори
ДНК преди 3 месеца
Не че нещо, но де го резултатът от ДНК-то на двете деца?
67
0
 
2
 
! Отговори
Ттт преди 3 месеца
Направил дете без брак. После що тъй? Но да не съдим, горкият човек вече е мъртъв. И нито убиецът, нито причината са толкова безспорни, колкото се опитват да ги изкарат.
66
1
 
5
 
! Отговори
Гоги преди 3 месеца
Още неща тепърва ще излизат !Тъщата удушвачка има минало
65
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
днк на децата и бащите им докато пеио не е кремиран да не се окаже че иматрети кандидат за баща
64
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
БХК къде сте?
63
3
 
3
 
! Отговори
До 69 (Как може ли?) преди 3 месеца
Предлагам да промяна в закона: При развод детето да се дава на жената, но нейния апартамент, купен от баща й, да се прехвърли на името на бившия й съпруг. Ако заплатата на жената е под 1000 лв, нека мъжът да плаща за детето 1% от своята заплата - като месечна издръжка; ако е от 1000 до 2000 лв, той да не плаща никаква издръжка, а ако тя взима над 2000 лв месечно, тя да плаща на бившия си мъж месечна издръжка в размер 50% от заплатата й. Одобряваш ли такъв закон или и това ти се вижда малко?
62
0
 
0
 
! Отговори
До 62 преди 3 месеца
Ти се чудиш: "твърде лесно става обвинител на човек, когото е познавал интимно". А бе човек, присъствай на което и да е нашенско бракоразводно дело и ще видиш какви кирливи ризи се развяват и се гарнират с фантастични измислици. Не ти трябва да ходиш в сатиричния театър, само седни и слушай как се кепазят един друг. После се замисли за бивши двойки гаджета, които впоследствие са се разделили. Замисли се какво си чувал да говорят един за друг, какво очерняне, осмиване и оклюкарстване се прави!
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Божил Божилов - Турче ли си или индийче?
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Основният въпрос е кой е закрилникът на тези двете? Оставени сами на себе си, да се борят с живота само със собствени сили и според възможностите си, повече от продавачки в квартален полд-зеленчук не биха могли да станат.
59
3
 
5
 
! Отговори
КАК МОЖЕ ЛИ ? преди 3 месеца
ИДЕТЕ В СЪДИЛИЩАТА И ВИЖТЕ КАКВО И КАК ГО МОГАТ ЖЕНИТЕ И ТЯХНОТО ЖЕНСКО ПРАВОСЪДИЕ ОТ ТЯХ ЗА ТЯХ . ТАМ Е ИСТИТНАТА ЗА ЖЕНИТЕ И ЗА ЖЕНИТЕ МАЙКИ ! ПЪК СЛЕД ТОВА КОЙТО МЪЖ ПОСМЕЕ НЕКА ВЯРВА В ПРАВОВИЯ РЕД И ВЪРХОВЕНСТВОНО НА СЪДИЯТА , СЪДА И ЗАКОНА !!!!!!!!!!!
58
7
 
10
 
! Отговори
Божил Божилов преди 3 месеца
Типичен пример за български жени ,арогантни,мързеливи,нечистоплътни морално и физически.Падението на българската нация е плод на задружните усилия на българските жени от векове.Отворете историята и потърсете имена на свестни български жени.Няма да намерите.Сълзите сами излизат от очите ми когато чета за трагедията на Пейо.Много български мъже има смазани по този начин от майките и бабите на децата си.
57
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен...та каква е връзката м/у демокрацията и убийството- твърдиш, че всеки може да убива по време на демокрация ли- че сега няма закони, правила нормативи- спри белото и алкохола.....а какво ще кажеш за 3 000 000 убити в лагерите ГУЛАГ
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко може,сега е Демокрация.
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може,от ПП са!!!
54
5
 
13
 
! Отговори
Не оправдавам преди 3 месеца
Тези убийци. Трябва да прекарат остатъка от живота си зад решетките. Но от едно престъпление, не може да се съди едва ли не за тенденция жените да са убийци. Такива са единични случаи. Убити жени от съпруг/син и т. н. са ежеседмични. Също са много не заинтересованите мъже, които правят деца и не желаят да се грижат за тях.
53
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
56 Много грешиш, ПП, ДБ,ИТН,БСП, дойдоха на власт с "изчегъртването" и с цел да унищожат ГЕРБ, и Борисов. Той не носи вина че са аматьори и престъпници.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако може да се вярва на писаното в Днесбг, голямото дете е припознато от Пейо. При раждането на малкото дете той се жени, припознава, твърди че е от него, но веднага решава да си преотстъпи правата на физическия баща. Поредица от нелогични действия без ясна причина! Вторият кандидат, ако е обичал до степен да иска дете, не би вярвал и на веществени доказателства за вината на жената. Няма обяснение защо е избягван и твърде лесно става обвинител на човек, който е познавал интимно.