Потресаващо! Вижте руините след взрива в Горни Лом

МВР пусна снимки и видео, направени от безпилотния самолет
Обновена: 2 окт 2014 16:34 | 2 окт 2014 15:57,
116

Снимка: МВР

МВР пусна снимки, направени от безпилотния самолет на мястото на трагедията край Горни Лом, където вчера се взриви завод за утилизация на боеприпаси. От снимките става ясно, че сградите са напълно разрушени.

15 души са загиналите при трагедията, три жени бяха ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
aleksandar преди 9 години
tova e 4ove6ka gre6ka ot barzane
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега нека поне излязат съдиите и кажат с какъв мотив са възстановили лиценза на тази фирма, след първите взривове. Хубаво е да знаем имената им и мотивите (100000 лв., 200000 лв....)?
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8НАЛИ ЗНАЕШ, ЧЕ НЕ КУПУВАМЕ РУСКИ БЕЗПИЛОТНИЦИ. ЗАЩО ПЪРДИШ ТОГАВА?
67
0
 
0
 
! Отговори
KOI4O преди 9 години
NISTO NE PISETE ZA SOBSTVENICITE NA ZAVODA NEMA SNIMKI NA ZAGINALITE NEMA SNIMKI NA ZAVODA OTPREDI = BEDNA INFORMACIA, SEGA E IZLISNO DA SE KRIE VE4E ,ILI PAK NE E I Z G O D N O ZA NEKOI DRUGARI
66
3
 
46
 
! Отговори
мухоморка преди 9 години
евтино утилизират натовски бомби наште пизнесменирая бол.офците паст трева и само ги доят.няма техника има робидаже ги оптимизират, дето трябват двама,единия се съкращавадругият бъхти за двама патрона да гълта още и още. ситуацията е такава в фабриките в цялата държавалакомия и простотия
65
11
 
7
 
! Отговори
до 75 преди 9 години
До 75...Дал ги е на децата, които са ги вложили в банки и след това смърдящата комунистическа *** им ги е прибрала отново, че и с лихви ! *** комунистическа *** !
64
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
abe narode mesto da mresh taka i taka hvashtaite orajieto i tia paraziti i tehnite podlogi v sofia i provinciata smart.
63
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За който и да гласувате все тая, не се ли смени системата, колкото и мошеници да дойдат все ще крадат. Тези новите партии, колкото и честни да ви изглеждат, след 6 месеца ще плюете и тях, както стана с герб
62
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е затова трябва да се гласува срещу партиите които ограбиха България ГЕРБ БСП ДПС като не гласувате им помагате да ви грабят и Ще работити без пари ще утилизирате снаряди и мини за 250 лв пък който оцелее.....пенсии на кукуво лято който доживее до 80 и ще карате на свещи това го чака народа а те ще си имат яхти самолети швейцарски сметки
61
0
 
13
 
! Отговори
До 71 преди 9 години
Той много добре е гледал бъдещето на децата си. С тази безплатна помия е изхранил прасетата, от които пък е спечелил пари, които ги е дал на децата.
60
3
 
7
 
! Отговори
ДОКТОРА преди 9 години
АЛО МАСОНА - ЗАЩО НЕ СИ ПИЕШ ЛЕКАРСТВАТА.
59
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е затова няма да гласувам.
58
12
 
25
 
! Отговори
24 преди 9 години
Едва ли е нужно да ви казвам, че собственика е комунист (пръв приятел на Гоце). Той е покриван от високопоставени червени ***.
57
2
 
8
 
! Отговори
ктн инж-химик Д.Добр преди 9 години
Съжалявам, но виновните ще бъдат загиналите: Не спазили изискванията за безопасност!Разбрах, че е имало проверка на инспекцията по труда. Открили нарушения. А те самите били ли са инструктирани при проверката или тази проверка е проформа. Когато проверяващите специалисти не спазват изискванията,естествено провераваните да не ги спазват. Виновни няма!!!
56
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бутилиранеЩо, кандидати на науките с костюми и вратовръзки ли искаш да утилизират мините?Бог да прости хората.
55
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 9 години
До АнонименДа, по специализираните магазини продават доста по-хубави играчки за под 1000 лева барабар с екшън-камерата.
54
1
 
34
 
! Отговори
123 преди 9 години
Лека им пръст на загиналите, съболезнования към близките им. Те платиха най-високата цена за политическите безобразия в България.Покрай тази трагедия, ангажирала общественото внимание, ще се пропусне повишението цената на тока, многомилиардните заеми, които пак ние ще трябва да плащаме и фалшификациите в изборния ден.Хора, бдете и лесно се не лъжете.
53
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да ги прости починалите ! АМА МАМА ВИ УБИТА ТОВА ЛИ СА ВИ БЕЗПИЛОТНИТЕ САМОЛЕТИ БЕ КАВАЛИ ? СИГУРНО НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ СТЕ ОТКРАДНАЛИ ЗА ТЯХ... С ЕДНО GoPro ЩЯХ ДА НАПРАВЯ ПО ДОБРИ КАДРИ !!! КАВАЛИ !
52
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо няма снимки от преди експлозията? Да видим как е изглеждало и да сравним. А за бой са всичките чиновници в държавната ясла, за които писането на предписание отчитат като свършен факт. А къде е последващия контрол дали предписанието е изпълнено? Е, да. Сега ще си посипят главите с пепел и утре пак по изпипания стар безхаберен начин на работа...
51
0
 
20
 
! Отговори
до Иван преди 9 години
Иване, те хубаво са в "неизвестност", ама я пак погледни кадрите горе за по-добра оценка на мащаба на разрушенията. Сигурно са излезли на разходка в гората всичките за нано-секунда. Хората ги НЯМА, няма да има и следи от тях след такова нещо.