Смях напуши Станишев: Промени в конституцията ли?

Че едни избори се равняват на 1 км от Южната дъга на Околовръстното, обърна се той към НДСВ
22 яну 2009 15:55,
137
Смях напуши Станишев: Промени в конституцията ли?
Снимка: БГНЕС

„Смешно е да се правят промени в конституцията, за да може изборите да се проведат на една дата“, заяви министър председателят.

Сергей Станишев коментира аргументите за спестяването на пари за провеждането на изборите две в едно като най-несериозните.

По думите му провеждането на едни избори се равнява на 1 км от Южната дъга.

„Демокрацията е скъпо удоволствие. Ако някой иска да спестим пари, по-добре изобщо да не правим избори. Имаше такива периоди в българската история“, коментира още той.

Премиерът посочи, че спестяването на пари като аргумент за провеждането на изборите на една дата е неприемлив за него, но по другите аргументи може да се води сериозна политическа или юридическа дискусия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
***, не се опитвай да убиеш народната "любов" към властимащите! Всичко е една верижна реакция и рано или късно ще си намерят майстора!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
до 28 .. а бе възел такъв .. може да сам едноклетъчен от твоя гледна точка .. но не сам елементарен .. ти си обречен бе .. обречен си да живееш с такива като мен ! един съвет.. вместо да си губиш времето по нета и да пукнеш от завист.. метни са до некав управник .. подмазвай му се - напваи живота си разумен .. веднъж са живее.. кой както са уреди ! и ти да си на власт и ти ще крадеш .. обаче на такива *** като теб .. няма кой да им помогне.. елементарно си живеят
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 1 просто изразява непочитта си към пурлека на снимката... Аз обаче обмислям идея за по интензивно гласуване... 100 % съм сигурен, че ще може да се гласува с СМС :)
33
0
 
1
 
! Отговори
Изборчо преди 15 години
За непосветените да ги светна:Когато са заедно изборите,турците с автобусите нямат право да гласуват. Ясно ли ви е сега за колко километра говори Станишев....
32
0
 
1
 
! Отговори
jiko преди 15 години
aide ne govori za demokracia Stanishko. Da pozvolish partia na etnichna osnova, ne e demokracia, da karash ekskurzianti ot turcia za da glasuvat, ne e demokracia, zakonite deto priema tvoeto pravitelstvo ne sa demokracia, nesaobraziavaneto s sobstvenia si narod ne e demokracia
31
0
 
1
 
! Отговори
Prawda Silowa преди 15 години
Докога ще пускате неподходящи статии на които лично Вие ще пишете тъпотии. Ако не е така, щяхте да не ги допускате, защото това не е КОМЕНТАР. Голяма активност за насърчаване на собственото Ви тъпо самочувствие . Не няма да нараните този умен млад и способен поличик, шанс за България Много по вече ще направите ако си махнете тъпата статия и гадните си коментари Гузна съвести да лансирате тъпази, да си мислят, че така стават герой на деня Какво чакате, че не изтриете написаните "коментари" ли е?
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Скъпа е демокрацията, но за нормалните хора. Всичко е на техен гръб, данъци такси, че и плоския данък пак бедните го отнесоха. Наглеците си вдигнаха тогава заплататие обирайки бедните. Това е анархия, а не демокрация.
29
0
 
1
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 15 години
Разбира се, че икономиите са на 2-ро място по важност в този дебат. В това съм съгласен с Яков (Станишев).1-вият проблем е избирателната активност. Изборите ... както ги готвят ислямиста Доган и неговия интимен любовник юдея Яков, ще доведат до безпрецедентна НИСКА избирателна активност сред християните. Защото двамата готвят изборите в края на юни, активния ваканционен период + това на 2 различни дати ...Това означава само едно - ДПС става 1-ва политическа сила и Доган става министър-председател. На 2-ро място ще е БСП заради мобилизираните пенсионерски гласове.Тояа ни готвят двамата
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Чедо, ти си завършен , за съжаление се налага да живея в една държава с едноклетъчни като теб, вземи прочети някоя книжка и се дръж малко по-цивилизовано.
27
0
 
1
 
! Отговори
steff преди 15 години
Az pone nikoga ne sim glasuval za chervenite. Sim poveche ot siguren, che mnogo ot tezi pred parlamenta kideto stachkuvat sa glasuvali zatjah. Sega negi izkat i pak sled njakoe vreme na njakoi izbori shte idat shte glasuvat za tjah! Bilgarija s edna duma..
26
0
 
1
 
! Отговори
`erani преди 15 години
Мръсен гаден ***, всички се убедихме, че демокрацията е даже прекалено скъпо удоволствие
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
винаги сте недоволни бе.. форумяги *** .. да ви май... на всички .. елементарни нешастници сте вие .. яд злоба завист.. 3 в 1 - това е Българския народ.. видяхме колко сте недоволните максимум 5000 човека.. нищо неможете да промените.. първо гласувате после протестирате... за никакъв ку.. не ставате ! айде мишоци .. пазете се ! Серго зад теб сме бате.. анархисти фашисти немогат да те спрат !
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Осъзнайте се бе хора!! Проблема не е двата различни дни. Проблема е КОГА е втория ден! Ако кажете на някой европеец, че изборите му ще са в карая на юли или началото на август ще ви помисли за луди. Който е ходил в Европа знае, че след 25-ти юли в градовете е мъртвило! Всички са в отпуск! Е те тоя номер ще ни спретнат, бъдете сигурни. И после??? А кажете ми къде ще гласувате, на къмпинга ли, в комплексите ли, в планината или може би нейде по пътя!? Ще гласуват тези които не ходят на почивка, или сезонна работа по морето. Сещате се кои са те. И чий електорат са. Сетете се и кой ще спечели изборите...
23
0
 
1
 
! Отговори
Jar Jar binks преди 15 години
Мазно, педерастично дьонме!
22
0
 
1
 
! Отговори
Jar Jar binks преди 15 години
Мазно, педерастично дьонме!
21
0
 
1
 
! Отговори
Нетърпима Отчаянова преди 15 години
Докога ще пускате неподходящи статии на които лично Вие ще пишете тъпотии. Ако не е така, щяхте да не ги допускате, защото това не е КОМЕНТАРи да лансирате тъпази, да си мислят, че така стават герой на деня Какво чакате, че не изтриете написаната по ном 1 гадост, това коментар ли е? Той е помислил мястото за тоалетна, причина за което е начинът на излагане фактите в тази статия с нищо не допринасяща за доброто решаване на този проблем, освен, да търси изявите на подобни психопати.
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Tezi *** negi li xvahtat bolesti-da puknat do edin
19
0
 
1
 
! Отговори
go home преди 15 години
само дето този 1 км го чакаме по няколко години а в европа го строят за ...
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
da behme vlojili parite v okolovrystnoto i da ne provejdame dosega6nite izbori. Te komunoidite sa zahapali vlastta i samo smenqt vratovryzkite i otrepkite . za kvo da glasuvam, za da izberem mejdu men i men
17
0
 
1
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Със Сергей сме само приятелки!