Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака

Командира оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал" с "падане на задръжките"
11 фев 2009 09:23,
134
Костов подхвана СДС: Няма коалиция, ако се заигравате с Атака
Снимка: БГНЕС

"Единствената гаранция, че БСП и ДПС няма да бъдат в следващото управление, е, ако хората изберат и гласуват за ДСБ и за коалицията, която ние надявам се да успеем да направим", заяви пред bTV лидерът на тъмносините Иван Костов.

„При ГЕРБ има всякакви заигравания“, така Костов коментира твърденията на Бойко Борисов в Чикаго, че двамата ще работят съвместно по време на изборите и ще управляват страната.

Принципно вярно е, че ние поддържаме контакт от средата на миналата година, че действаме заедно. Имахме общи акции, имахме общи срещи с профсъюзи, с лекари.

Разговори за коалиция, за явяване на избори в никакъв случай не са водени и просто те са невъзможни. Ние се явяваме отделно на избори и ще бъдем конкуренти на избори. Освен това не са водени и разговори за бъдещето“, заяви бившият министър-председател.

Иван Костов определи като невъзможна коалицията на ДСБ със СДС, ако сините заиграват с партията на Волен Сидеров "Атака".

Той не отрече, че се водят разговори за съвместно сътрудничество с БНД.

Костов оправда речта на Борисов в Чикаго и думите му за "човешкия материал в България" с "падане на задръжките".

И аз съм бил в същото положение пред публиката. Някак си контролът върху него отслабва, той се влива в хората, те му влияят много силно. Това е едно общуване, както между артиста и публиката, заяви Иван Костов.

Според него не е тайна, че политикът трябва да се държи и като актьор.

Вие чувате ли се сега какво ми казвате? Кой съм аз да забраня на който каквото и да било?, отговори Костов на въпрос защо не поговори с Бойко Борисов и му се скара за изявленията му, които вече предизвикват и международни скандали.

Костов определи като абсолютни клевети твърденията на депутата от БСП Кирил Добрев, че съществува бизнес връзка между него и Бойко Борисов.

"Това са клевети, които БСП и ДПС използват като алиби за страшните неща, които вършат, включително за прикриването на крупни престъпления", категоричен бе той. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ти за Костов,бабати и дядоти за Станишев.Точно 30%,
12
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
Какъвто е единия такъв е и другия - само Сидеров се отличава от всички и затова ги е страх и плюят по него - много е ясно , че ако допуснат АТАКА да вземе власта - на всички ще им лъснат кирливите ризи и ще им бъде търсена отговорност за кражбите и безчинствата в тази държава....
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
костов иска да доубие синята идея, да остане само в дясно
10
0
 
0
 
! Отговори
МАФИЯТА ПОБЕДИМЕ,КАТ преди 15 години
Има публичен регистър, там погледни бе джанам , стига си писал глупости ! Ако Костов някъде имаше нещо , ,,твойте плащачи,, щяха да ми разкатаят фамилията , но той просто е СВЕТЕЦ и не практикува сатанинските червени дяволйи на кегебистко - десарсата мракобестна мафия ! Костов е следващият премиер и ние всички ще го подкрепиме ! С мафията е свършено и те го знаят , затова са толкова сприхави и нервни !
9
0
 
0
 
! Отговори
Просветен преди 15 години
Прав си братче, от Костово време насам нищо не е направено (освен да се краде в порядък милиарди) и държавата върви по инерция от края на мандата на СДС като за съжаление инерцията вече я няма и си личи!
8
0
 
0
 
! Отговори
Марио-СДС преди 15 години
Каква е атака какви пет лева!Желая успех на СДС!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
че 30% от българските избиратели подкрепят Костов!Писна им да експериментират с нови личности !този поне веднъж ги е спасявал от кризата и се е доказал като икономист!Може да не е цвете но милее за България и ни извади за няколко месеца от дупката!Питам червените защо те не въведоха борда?Къде бе по това време и Б.Б.?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спиро, а кои комунисти имаше предвид, червените или сините, че не разбрах. Театъра е голям и зада се ориентираме, посовчвайте точно артистите.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДСБ-СДС нещо като да изконсумираш брака,да се разведеш,отново да се събереш.Представете си мир,обич и любов отново.Мисия невъзможна.
4
0
 
0
 
! Отговори
бсп навсегда преди 15 години
Е,щом костов ще си прави коалиция,работата е ясна!..
3
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Аз лично ще пусна за ДСБ. Не си спомням през някое друго управление в последните 20 години, комунистите да са били толкова притиснати в ъгъла, както по времето на Костов. Не си спомням някой друг да е гонил в комплект руските ***, които се бяха нагласили в България. Не си спомням някой друг да е разказал играта на мафиотското семейство на Весела Лечева. Не си спомням някой друг да е направил такава явна, положителна промяна в развитието на България, както по времето на Костов. Сега някой ще каже - "Ама то с валутен борд всеки може". Ми като може, дайте да видим ? Да видим какво направи Симеон, да видим какво направо Станишев ? Абсолютно нищо не направиха, държавата си върви по инерция от костово време. Това е истината.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А не няма бизнес връзка между него и Бойко Борисов.Има само СИ Банк.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега разбирам как така създадената от Костов Си-Банк премина в ръцете на Б. Борисов като подарък от царя. Всичко е сенджир марка измамници