Червен висш калабалък след думите на Доган

Станишев промълви, а Р. Овч. остана изненадан от изненадата
26 юни 2009 13:34,
314
Червен висш калабалък след думите на Доган
Снимка: БГНЕС

"Трябва да е ясно, че решенията за инвестициите, било то с национални средства и от средства на ЕС, се вземат на основата на ясни приоритети, които се изработват по европейски правила, принципи и стандарти".

Така след ден мълчание Сергей Станишев коментира изреченото от Доган в Кочан, че той разпределя парите в държавата.

Що се отнася до политическото говорене, по думите на Станишев всеки трябва да носи отговорност за своите думи и действия, но "хората не трябва да бъдат наивни, защото това говорене се използва в предизборната ситуация".

Доганизацията няма да бъде спряна от Яне Янев
На свой ред Румен Овчаров обяви, че е изненадан от изненадата на политиците у нас след думите на Доган, че той е човекът с властта у нас.

"Няма нищо изненадващо в това, имало е камери, журналисти", допълни Овчаров.

Според него вече става по-цялостна картината и за обръчите от фирми и за начините,по които се контролират.

"Сега вече става и по-ясна т.нар. европейска практика за купуването на гласове, за която ни информираха от ДПС преди две-три години", допълни той.

Според него механизмът минава през контрола на "една фигура", през съответните фирми, през парите, които тези фирми отчисляват в съответната партийна централа и оттам насочването на тези пари в съответните избирателни райони, обясни Овчаров и допълни:

"Иначе всякакви други обяснения за този монолитен вот, който се получава за ДПС, вече съвсем не са етнически".

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Според водача на листата в Търговище и София "доганизацията" няма да бъде спряна от Яне Янев, "колкото и да размахва ръце от билбордовете".

Той обясни, че и ГЕРБ не могат да я спрат:

"Единствената политическа сила, която може да преустанови този процес, е БСП", заяви Овчаров.

Според него случилото се е директна атака срещу БСП точно в смесените райони.

"Но това е и директна атака срещу българите в тези региони", завърши Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
0
 
0
 
! Отговори
TEREZA преди 14 години
s podobni izkazvaniq Dogan ni6to ne gubi toi taka ili ina4e si ima tvardi glasove KOETO MU OSIGURQVA MQSTO NA KOALICIONEN PARTNIOR.no vsa6tnost ot vsi4ko tova pe4eli NE DRUG A BOIKO S TOVA 4E VSI4KI PLUQT PO STANI6EV.NAMA DA SE O4UDQ AKO IZKAZVANETO NA DOGAN NE E DOGOVORENO MEJDU NEGO I BORISOV KATO BADE6TI KOALICIONNI UPRAVNICI
252
0
 
0
 
! Отговори
смешко>dr.RED преди 14 години
Предполагам, че всеки, който има досег с вас придобива повече или по-малко кървясал поглед. И в прекият, и в преносният смисъл. Червените идеолози и протежетата им съсипаха нацията и държавата.
251
0
 
0
 
! Отговори
смешко>dr.RED преди 14 години
Винаги се питам от къде идва червеният ви цвят.От хората, които сте съсипали, смазали и убили или от "кървавите" очи на нацията?
250
0
 
0
 
! Отговори
kak mrazq komunistit преди 14 години
po vredni,po golemi antibalgari,po golemi prodajnici i balgaromrazci ot BSP nqma.Tova go dokazvat neprekasnato.BSP sazdade Dogan i vsichko losho v stranata.
249
0
 
0
 
! Отговори
куруБАШЕВ преди 14 години
БАЦИЛА ДОГАН за БЪЛГАРИЯ СРАМ.
248
0
 
0
 
! Отговори
смешко преди 14 години
"С инструмента на ДОГАН, що *** е СЪДРАН"По този повод се обърни към dr.RED и протежетата. Те са хората, които смятат, че чрез промиване на мозъци (зомбиране) ще построят светлото бъдеще на нацията, че и се оглеждат по-надалеч. 50-годишният опит, обаче доказа, че нищо няма да се получи. Нито построиха "светлото бъдеще", нито направиха нещо смислено. Само гадории и цинизъм. Затова и dr.RED беснее. Всичко рухна с гръм и трясък. Минало, Минало, Минало...
247
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
С инструмента на ДОГАН, що *** е СЪДРАН
246
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до dr.RED преди 14 години
"Дяда ти компютъра едвали ще го ползва за да си чати със сополанко, като теб!"Деди Червен :-)))), ти от 1 час си чатиш с мен. А и като гледам ползваш много особен "диалектичен" български. По ваше време, в началото на XIX век, сигурно се е говорило така в някоя област на България. Сега ни учат да говорим и пишем на литературен български. Да не се заяждаме. И този номер го знам. Пак смени плочата. Минало, Минало, Минало...
245
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
1. Aз не само че НЯМА да гласувам за комунистите, но и ги мразя.2. Повече от тях мразя турската *** в парламента.3. Дори и да си в Кирибати, всяка ОС има подръжка на кирилицата и може да се настрои за 2 мин.
244
0
 
0
 
! Отговори
рязан преди 14 години
КОЙТО ГЛАСУВА ЗА СЕРГЕЙ - ГЛАСУВА ЗА *** НА ДОГАН-БЕЙ!
243
0
 
0
 
! Отговори
смешко преди 14 години
Той Plamen е в чужбина, бай Григоре.Избяга от вас. За това пише на фонетична.
242
0
 
0
 
! Отговори
смешко>Бай Григор преди 14 години
Включи се 5-тата колона :-)))) Бай Григор. Сега ще пробват по тънката струна. Стига с изтърканите ви номера. Манипуланти.Голям чуждестранен легион се е събрал: dr.RED, Злопаметен, Бай Григор...Голямо убеждаване правите, но не би.Минало, Минало, Минало.
241
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Смешкооооо - дядовото - много си зле! Дяда ти компютъра едвали ще го ползва за да си чати със сополанко, като теб! Но ти дядовото не се стряскай пиши си инак може и да не се научиш да пишуваш правилно! Па то тук това дето го пишуваш никой нема да ти го чете, оти кой *** човек ще се насилва на голишарче акъла, дето го няма, да го разбере! *** ти нема да се отчайваш дяда ти за тава е на среща, да те слуша, поучава, позгълчава е понатупва на ужким! Дерзай, дядовото, дерзай!
240
0
 
0
 
! Отговори
смешко>dr.RED преди 14 години
1. Предпочитам БСП и ДПС да си отидат в комплект от държавното управление;2. Нямам никакво желание цял живот да се занимавам с тези мързеливи мижитурки;3. dr.RED, който смята, че чрез зомбиране ще превъзпита ДНК е меко казано наивно;4. Не 1000 г., а 1 000 000 г. ще ти трябват, за да поумнееш самият ти - dr.RED;
239
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Пламенчо, а ти по добре почни да пишеш на български, до колкото ми е известно, има някаква такава азбука, не знам , не съм много информиран, ама така говорят хората!
238
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Е , то за туй викам управляващите. инак всеки който живее тука дали ще е турчин , арабин или занзибарец, стига да спазва законите , които са писани от българи, е добре дошъл. Не съм чак такъв расист или националист, извинявам се ако сме се разбрали погрешно.
237
0
 
0
 
! Отговори
plamen преди 14 години
po4vai da pi6e6 na turski DRUGARIU,KUPI SI I FES A STRANATA OSTAVETE NA MLADITE
236
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Бай Григор - интересна идея! Но ако разрешиш малка корекция - не всички са маскари от турците и много от тях гласуват за БСП, СДС, ГЕРБ, РЗС, НДСВ и дори за АТАКА! Та предлагам да изгоним само политическата им върхушка!
235
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Май искаше да кажеш:Трагедията на вас псевдодемократите е в това, че едни4ката ви цел е някого да убиете, да унищожите, да се жалите, че някой ви пре4и! Нямате идея какво да правите като сте на власт! Нямате представа какво да се прави! Знаете само да цвилите, 4е някой ви пре4и и да скимтите, че несте разбрани! Жалка работа! Пълни профани и дилетанти! На такива държава не се оставя! Ще продължавате да я рабивате! Нищо не сте съградили и нищо не можете, за това сте като хиени гладни, злобни...
234
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Трагедията на вас псевдодемократите е в това, че едничката ви цел е някого да убиете, да унищожите, да се жалите, че някой ви пречи! Нямате идея какво да правите като сте на власт! Нямате представа какво да се прави! Знаете само да цвилите, че някой ви пречи и да скимтите, че несте разбрани! Жалка работа! Пълни профани и дилетанти! На такива държава не се оставя! Ще продължавате да я рабивате! Нищо не сте съградили и нищо не можете, за това сте като хиени гладни, злобни и страхливи!