Червен висш калабалък след думите на Доган

Станишев промълви, а Р. Овч. остана изненадан от изненадата
26 юни 2009 13:34,
314
Червен висш калабалък след думите на Доган
Снимка: БГНЕС

"Трябва да е ясно, че решенията за инвестициите, било то с национални средства и от средства на ЕС, се вземат на основата на ясни приоритети, които се изработват по европейски правила, принципи и стандарти".

Така след ден мълчание Сергей Станишев коментира изреченото от Доган в Кочан, че той разпределя парите в държавата.

Що се отнася до политическото говорене, по думите на Станишев всеки трябва да носи отговорност за своите думи и действия, но "хората не трябва да бъдат наивни, защото това говорене се използва в предизборната ситуация".

Доганизацията няма да бъде спряна от Яне Янев
На свой ред Румен Овчаров обяви, че е изненадан от изненадата на политиците у нас след думите на Доган, че той е човекът с властта у нас.

"Няма нищо изненадващо в това, имало е камери, журналисти", допълни Овчаров.

Според него вече става по-цялостна картината и за обръчите от фирми и за начините,по които се контролират.

"Сега вече става и по-ясна т.нар. европейска практика за купуването на гласове, за която ни информираха от ДПС преди две-три години", допълни той.

Според него механизмът минава през контрола на "една фигура", през съответните фирми, през парите, които тези фирми отчисляват в съответната партийна централа и оттам насочването на тези пари в съответните избирателни райони, обясни Овчаров и допълни:

"Иначе всякакви други обяснения за този монолитен вот, който се получава за ДПС, вече съвсем не са етнически".

Още по темата
25 юни 2009 00:41
228

Според водача на листата в Търговище и София "доганизацията" няма да бъде спряна от Яне Янев, "колкото и да размахва ръце от билбордовете".

Той обясни, че и ГЕРБ не могат да я спрат:

"Единствената политическа сила, която може да преустанови този процес, е БСП", заяви Овчаров.

Според него случилото се е директна атака срещу БСП точно в смесените райони.

"Но това е и директна атака срещу българите в тези региони", завърши Овчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тур4олята не са проблем, политиците са най-големия проблем за държавата наре4ена България.
232
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Момчета (*** и dr.RED), дайте да изгоним *** първо , и да заживеем в една България , управлявана от българи а не от турци, и тогаз ако искате излезте и на мегдана и се сбиите коя партия да е на власт, какво ще кажете а?
231
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А кирилицата още по-малко! Pi6ete na LATINICA pls!
230
0
 
0
 
! Отговори
смешко>dr.RED преди 14 години
Смятам, че си над 60 г.
229
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
абе MEN , , виждам доста пишеш , ама земи пиши нормално, до сега един коментар до края не мога да ти прочета. Ако имаш затруднения, напиши ж google нещо от сорта на : "kirilizacia na windows или linux , BD MAC " или каквото и да е. Дай да видим какво толкова пишеш и ний неграмотните , за които шльокавицата е за пиене а не за четене
228
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до dr.RED преди 14 години
Истината е, че цял живот ви ги гледам гадориите. И не искам да имам нищо общо с вас. Нищо. ****************************************************************************************"ГАДОРИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИДВАТ С ДИВАШКАТА ВИ ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ!!! "Обърни се към БСП и ги нагруби, много за инициирана и създадена от тях дивашка псевдо-демокрация. Ние още не можем да ви изринем, за да си построим нормална държава. Генетично гладни и алъчни червени боклучи.
227
0
 
0
 
! Отговори
куруБАШЕВ преди 14 години
ДОГАН БЕЙ се изпразни в лицето на СЕРГЕЙ.
226
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Доста възрастни е интересно съждение! Я предположи да видя колко си умен!
225
0
 
0
 
! Отговори
Emil преди 14 години
Доган се изплю в лицето на сергей, и тои с усмивка го облиза :-)
224
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Dr Red, ti si bolen mozuk. Ne si vidql ni6to svqt, nito si mogul da u4i6 v normalno u4ili6te nai-veroqtno. Q ni kaji koq gimnaziq si zavuri6l. Koi universitet. Kude si rabotil? Tujno e da slu6ame takiva smotani izkazvaniq. Na bulgarie demokraciqta im haresva. Demokraciqta oba4e e za razviti nacii. Takiva, v koito ima grajdansko ob6testvo. A tova se u4i trudno. Ako ima6e takova ob6testvo v BG, Dogan da sme go nabili o6te predi godini kogato po4na da govori za obru4i. No sme prekaleno krotki ....
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От лудницата в която си заченат. Аз съм твоя истински баща.
222
0
 
0
 
! Отговори
куруБАШЕВ преди 14 години
КРАДЛИВИ бе.се.ПАРИ май ДОГАН хубаво от зад ви УДАРИ.
221
0
 
0
 
! Отговори
смешко преди 14 години
dr.RED и Злопаметен!Вие наистина си вярвате и по писанията разбирам, че сте доста възрастни. Много цинично и вулгарно се изказвате. Сдържайте си нервите. Явно безсилието ви действа в много отрицателна посока. И да ги защитавате, и да им седите зад гърба на БКП/БСП и ДПС нещата са ясни за всички. Вече са минало. Минало.
220
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Ами да си поговорим за гадории! От кой период ги знаеш ти СМЕШНИКА гадориите? Най-вероятно от както се създаде СДС! От демократично време! А сега си напрегни мозъчето - това сигурно не си го правил - каво следва от това съждение, като извод!?! Не знаеш? Естествено - аз обаче ще ти кажа - ГАДОРИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИДВАТ С ДИВАШКАТА ВИ ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ!!!
219
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Те за туй *** ще ни ъправляват, докат българите се джафкаме кат *** , и се чудим кой какво окрал, *** ще заграбят и малкото останало. Не е важно за коя партия ще гласуваш, важното е да ги махнеме тез . Пък каквото остане от държавицата ни , да земем да си го гледаме по добре.
218
0
 
0
 
! Отговори
Men преди 14 години
Naistina e priqtno, kogato komunisti4estkite draska4i si izpuskat nervite. Imenno togava kazvat mn cenni i pokazatelni ne6ta. Mn e trevojno,4e pove4eto ot tqh sa pulni sociopati. Gledat na oponenta si kato na ni6tojestvo, koeto mogat da ubivat i ograbvat. Tova estestveno nikogo ne u4udva. Te go pravehe i be6e izdignato v durjavna politika. Tova e to4nata definiciq na fa6izma. Vsi4ki inteligentni hora znaqt,4e po definiciq mejdu komunizma i fa6izma razlikite sa minimalni.
217
0
 
0
 
! Отговори
PLAMEN преди 14 години
OT KOQ LUDNICA IZBQGA TI BE MALOUMNIKO?
216
0
 
0
 
! Отговори
смешко>dr.RED преди 14 години
"А вие - зомбита- тичате да ми говорите за демокрация!"ЗОМБИТА! Накрая ще си признаете в злобен изблик всички гадории, които сте причинявали и причинявате на нацията и държавата. Истината винаги излиза наяве. Винаги - рано или късно. ПАВ-генератори ли? Ще ви осъдят на 1000 г. за гаврите с хората (в най-добрият случай за вас).
215
0
 
0
 
! Отговори
Злопаметен преди 14 години
Анонимния е ONANIST ! Обожава да шпионира майка си и и сестра си като се къпят през ключалката. Най му е гот да се облича в бельото им и да се снима с Уеб камерата.........
214
0
 
0
 
! Отговори
смешко>до dr.Red преди 14 години
Много "социалистически" подхождаш. Стил Р. Овчаров. "Да имаше от всичко -това е така- но не в такива пагубни размери!":-))))))) Ами нали вие БКП/БСП направихте перестройката. Хората не знаеха и не подозираха нищо за плановете ви. Йезуити. Парите от държавните фондове и т.н. си ги разпределихте вие. Предприятията ги съсипахте с некадърност и ги окрадахте, и унищожихте пак вие. Нагли сте.Може тогава да имах малко жълто около устата, но сега нямам никакво. Постарахте се да нямаме нормален живот