Всички заменки – доброволно развалени, зоват от СДС

В противен случай идват яки глоби от ЕС, предупредиха сините
9 фев 2010 14:30,
78
Всички заменки – доброволно развалени, зоват от СДС
Снимка: БГНЕС

Мартин Димитров призова всички граждани, които са правили заменки на частни с държавни земи, да се откажат от тези сделки, за да не плаща страната огромни глоби.

Позицията на правителството да доказва на Брюксел, че замените са престъпления, а не държавна помощ, според лидера на СДС не е правилна.

Още по темата

Той призова правителството да започне процедура на разваляне на сделките с хората, които откажат доброволно да направят това.

За случаите, когато не могат да се развалят тези замени, от СДС настояват държавата да направи преоценка на разменените земи и да иска компенсации.

"В противен случай глобата и санкцията на ЕК ще нанесат тежка вреда на България", каза той.

В отговор на въпрос за позицията на СДС по замяната, извършена от Емил Димитров (ГЕРБ),  Димитров заяви, че управляващите трябва да имат един и същи подход към всеки, извършил такава сделка, независимо дали е депутат от ГЕРБ или не.

Мартин Димитров каза още, че СДС стоят зад законопроекта за отбраната, върху който бе наложено президентското вето.

Според него позицията на президента е слаба и лековата.

"СДС няма да подкрепи ветото", категоричен бе синият лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
фантастики преди 14 години
Леле Мартинчо, ти все едно току що си излязъл от страната на чудесата:D Така ме разсмя!Ти представяш ли си как 100-200 мафиота и селски тариката ще се трогнат, че България ще бъде глобена заради това, че са станали богати ей така? При това няма те да плащат, а ние...Че те тези, които са направили далаверата, ако имаха доблест да направят подобно нещо, въобще поначало нямаше да са направили заменки!
16
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 14 години
Добре, че е Синята коалиция да ръчка бат Боко!
15
0
 
0
 
! Отговори
Nyke преди 14 години
Независимо какво ще се предприеме и какъв ще е крайният резултат, е необходимо и задължително (и имаме право на тази информация) ДА СЕ ПУБЛИКУВАТ В ИНТЕРНЕТ данните за всички заменки. Досега се оповестява само частична и политически изгодна за едни или други "говорители" информация.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Cool ..........а чиновниците който са взели яките комисионни за да извършат заменката ще върнат парите?
13
0
 
0
 
! Отговори
Циркаджии! преди 14 години
Признайте си за да ви осъдим. Това иска КУ-КУ-то Мартин Димитров. Щом заменките са престъпление, тези, които са ги извършили са престъпници, в т.ч. и гербера Димитров. Щом са престъпници, значи ги грози затвор. И се иска от хората сами да си влезнат в затвора. По-големи *** от днешните управници не съм виждал. Жалко че няма реална опозиция, просто ми се ще да се провъзглася публично за такава и да започна да ги осмивам. Пълни ***, мила моя майнольо, нищо свестно не могат да приемат!
12
0
 
0
 
! Отговори
алеь преди 14 години
Иван Костов от какво ще се откаже? БГА Балкан? или още други стотици предприятия, чиито капитали беха окрадени. А тоя Мартинчо не се е налапал горкия... ама няма баница за него, колкото и да писка.. а ако приемат и 6% праг за парламента се чудя колко време ще се появява още по медиите...
11
0
 
0
 
! Отговори
an. преди 14 години
hubavo kato ideq.samo4e kato ispalnenie 6te e dosta trudna.koi e toq deto si e napalnil gu6ata i sega dobrovolno da q isprazni.tozi koito go napravi 6te ozna4ava 4e e istinski bg rodolubec.samo 4e tezi rodolubci umrqha vav voinata za ote4estvoto.takiva ve4e ne se rajdat.ve4e se rajdat *** i oligofreni.tajno no tova e gor4ivata istina.narodeeeeeee.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам да видя този дето ще се откаже!
9
0
 
0
 
! Отговори
333 преди 14 години
Тия в СДС и ДСБ нямат ли нормално говорещи хора а си избирт за кумири все типове с логопедични проблеми хора.Да ме прощава дядо господ не се присмивам на проблема му на тоя но мястото му не е на трибуната, нямат ли огледала и ТВ да се видят и чуят,става въпрос за М.Д. и Командира.
8
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй ... преди 14 години
Сорри, но този вопъл за "доброволно сътрудничество" и "влизане в положението" е смешен и популистки. Такива си ги говорят малките деца.Според мен единственият шанс да се отърве милиардната глоба е да се завеждат спешно съдебни дела по оспорване на оценките за всички заменки. Лошото е, че тази работа е огрома и продължителна. И ще настъпят твърде много партийно спонсори по мазола. А и Брюксел дали ще се навие да изчака ...Обаче ми се струва, че данъкоплатецът пак ще го отнесе. За пореден път
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРАВИЛНО! ДОБРА ИДЕЯ! ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ, ДЕТО ПО ИЗБОРИ ВСЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ И ПАТРИОТИ И ВСЕ ЗА НАРОДА МИЛЕЕТЕ! ХАЙДЕ!!! ЖУРНАЛИСТИ, НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ НА МИРА, ДОКАТО НЕ ГИ ПОКАЖЕТЕ ЕДИН ПО ЕДИН КАК ОТКАЗВАТ ДА ГО СТОРЯТ, ПОВТАРЯЙТЕ ДУМИТЕ ИМ И ГИ ПОКАЗВАЙТЕ ПРЕД ЦЕЛИЯ НАРОД - НЕКА ХОРАТА ДОБРЕ ГИ ЗАПОМНЯТ, ЗАЩОТО КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ НИЩО НЕ БИВА ДА Е ЗАБРАВЕНО!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
да дадат списък на новите собственици - на тези, които са получили "дарението"
5
0
 
0
 
! Отговори
Питанка преди 14 години
Мартине на тебе ако ти паднат 2-3 милиона при това законно. Ще ги върнеш ли бе?
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Днес нямаше ли да има някакъв национален съвет по въпроса със заменките, ко тана
3
0
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 14 години
Този фъфлещия явно не е успял да заменитрите декара селска нива останала от дядо муза хубаво местенце на морето...
2
0
 
0
 
! Отговори
GGG преди 14 години
Тарикатите са направили "удара на живота си", а този иска доброволно да се откажат! Кой ли е лудия тук?
1
0
 
0
 
! Отговори
bs преди 14 години
Добре го удряте на патриотична вълна...в името на доброто, за всички граждани... но ми се струва, че сами не си вярвате..