РЗС се отметна от импийчмънта на Първанов

Хората на Яне даже стигнаха по-далеч - оставка на кабинета
31 мар 2010 12:07,
354
РЗС се отметна от импийчмънта на Първанов
Снимка: БГНЕС

На финалната права преди гласуването за искане на импийчмънт на президента РЗС се отметнаха и обявиха, че няма да го подкрепят.

Хората на Яне Янев, от които зависи събирането на необходимите 162 гласа за приемане на решението, не дойдоха в парламента, въпреки че преди две седмици подписаха мотивите.

Още по темата

На извънредно заседание на политическия съвет на партията в сряда сутринта е решено, че РЗС "отказва да даде доверие на правителството чрез гласуване за импийчмънт и да бъде причислявана към провалилите се в 8-месечното управление партии „ГЕРБ”, „Атака” и „Синята коалиция”.

Партията констатирала тази сутрин, че политическата ситуация в страната е радикално променена: икономическата криза прераснала в политическа, правителството, освен некомпетентно, вече било и доказано корумпирано, Бойко Борисов подменил мотивите на импийчмънта със скрит вот на доверие към правителството.

Затова РЗС отказва да даде доверие на правителството чрез гласуване на импийчмънт.

Нещо повече - хората на Яне Янев искат незабавна оставка на министър-председателя, който "вместо да гаси, създава пожари във всички сфери на управлението".

РЗС настоява за незабавно разпускане на парламента и свикването на Велико народно събрание, което да приеме нова Конституция.

Решението на партията определя Бойко Борисов и Георги Първанов като "последните знакови фигури на криминално-олигархичния преход в България“. Яне Янев щял да им потърси отговорност щом получи доверието на българския народ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
tozi naistina izperka lud,lud.lud za varzvane. [ gol oxluv ]
232
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хе-хе, ами да правят избори, ама яне тогава ще издуха супата много яко, както и някой други също
231
1
 
7
 
! Отговори
умен преди 14 години
за който и да гласуваш.получаваш ДЕДОВИЯ,ай честито,всички са маскари,*** го е казал преди 100 и кусур години...
230
2
 
3
 
! Отговори
аз преди 14 години
че то си беше отдавна ясно че рзс няма да гласуват против първанов-нали са си негова групировка.този долнопробен яне само си правеше самореклама с глупавите си изказвания,както и днес.жалко само че на такива *** им се дава трибуна за изказване.каквито са некадърни да създадат нещо, те всекидневно се опитват да рушат.
229
2
 
8
 
! Отговори
бесен преди 14 години
Нито обичам ***, нито обичам педерастките им номера. И като видя педерастки номер направо побеснявам. Сега съм бесен и се пазете от мен:)))))
228
4
 
5
 
! Отговори
мухаха преди 14 години
и щом е проек на БСП,защо ГЕРБ се заиграва тях?????????НЕ ГО ЛИ ЗНАЯТ????Вероятно...НЕ.*** то па Герб кво ли знаят,днес разбраха че има криза...а уж трябваше март да сме излезли?Търсят едни пари харчени 2008г,от излишък,те кво са мислели 4е ще имат 18 милиарда резер,бреййй,ми те готов резерв 0т 8 милиарда взеха да харчат,а предните го трупаха?Тва ли е лошо наследство?Ако е имало злоупотрби щеше през час по ТВ,да излъчват арести,ГРЪБ това аресват ;)
227
1
 
9
 
! Отговори
12324 преди 14 години
янето е пример за това как можеш да измамиш средния избирател
226
1
 
2
 
! Отговори
???? преди 14 години
я 'НЕ', оправданието е като *** - всеки си го има ! Въпросът е в това за какво се използва той / *** / - дали само за физиологични нужди или и за други ' нужди ' ?Попитали радио Ереван : - По какво се познава кога един мъж е остарял / не е млад / ? Радиото отговорило :- Когато започне да гони 15 - годишни ученички ...
225
1
 
5
 
! Отговори
.neutralen. преди 14 години
"Симпатизантите" на Яне на последния му митинг в София,един журналист ги пита "Какво не ви харесва на тази конституция,че протестирате за Нова?"Хорицата на които им е било платено да ги закарат на митинг хахха какво казаха ?? "Еми не знам." или "Ами много работи " хаха Яне,очаква те съдбата на НДСВ :)
224
1
 
7
 
! Отговори
Dan преди 14 години
Преди време коментирах, че РЗС няма да подкрепи импийчмънта защото Овчаров в прав текст си каза че РЗС е проект на БСП, има и видео в този сайт който не го е гледал да го гледа!
223
1
 
2
 
! Отговори
Dora преди 14 години
Tozi IANE taka se perci siakash e car--- nula vaspitanie,nula kultura Toi e roden za maniken- samo v nego da gledame i da vikame bis
222
0
 
4
 
! Отговори
миро преди 14 години
амбреажа си е амбреажнякой иска ли облог че тоя няма да е в следващия парламент или ще е от бсп или дпс ако е :)
221
1
 
6
 
! Отговори
22 преди 14 години
комсомолчето седефчо, т.е. агент гоце ще продължава да избива защитените животни и тъпия български народ (него не буквално засега), с други думи - племе. Да му е честито на мазното и лукаво доносниче
220
0
 
2
 
! Отговори
ДДД преди 14 години
Аве тоя Яне Янев, що не върнат в лудницата, от където са го изтървали.Болен мозък в парламента. Кои са тея "Болни мозъци" дето го направиха депутат?Да ходят и те да се лекуват.Правят смешна България. Не ги е срам, ***.
219
4
 
2
 
! Отговори
ох преди 14 години
хахаха,развалиха му Групичката,и Яне си го върна,хехехе-кой ми *** в гащите...с партнЕрс като Болен,Лостов,Марррти и Янии,нищо добро не ни чака....незная на какво се надяваѝме :((
218
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
яне или мистър бийн, тоя *** още ли се прави на интересен.
217
1
 
4
 
! Отговори
BG преди 14 години
Заради такива като тебе сме на този хал! Да се прехласвате по Гоце и разни подобни! Гнус!!!
216
2
 
5
 
! Отговори
qa преди 14 години
сега се видя янето чий продукт е! Нали знаете - по делата им ще ги познаете, не по приказките! ДОбре че му остава 1 година на най-вредния антибългарски президент. Но и за само 1 година той е способен на много поразии за съжаление...
215
1
 
7
 
! Отговори
! преди 14 години
Яне определено доказа, че наистина е проект на ДПС.Един вид пета колона.
214
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
гласуваш за яне и получаваш станишев и доган