БСП готви вот на недоверие към кабинета

Това е едно мрънкащо правителство, каза Станишев
31 авг 2010 15:54,
529
БСП готви вот на недоверие към кабинета
Снимка: БГНЕС

БСП започва консултации с парламентарните групи за вот на недоверие към правителството на ГЕРБ, съобщи председателят на БСП и председател на ПГ на "Коалиция за България" Сергей Станишев след заседание на Изпълнителното бюро на партията.

Левицата ще води разговори с всички парламентарни групи, които не подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

„Това е едно мрънкащо правителство“, коментира Сергей Станишев.

БСП определи като „грешна“ политиката в икономиката.

„Икономическата криза не се бори с полицейски мерки“, подчерта Станишев.

„Не са доразплатени парите към фирмите през лятото, създаде се гигантска фирмена задлъжнялост, опасността от фалити е реална, особено в средите на малкия и средния бизнес“, допълни той.

Според него управляващите живеят за сметка на резерва, който БСП им е оставил, и го “изяждат”.

Основните приоритети на депутатите от КБ през предстоящата парламентарна сесия ще бъдат в социалната сфера със специални акценти в здравеопазването, социалното подпомагане и политика, образование и приемането на Бюджет 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Още по темата: вот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
0
 
3
 
! Отговори
1331 преди 13 години
Серго ти продуха аспуха и си готов за битка сприсе малко
406
0
 
1
 
! Отговори
В.Бозаджи преди 13 години
Що не си го н***ка този мишок .
405
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен 426 до 431 преди 13 години
Чаткам, чаткам. Това правителство беше принудено да продължи много от нещата, на които го насади Станишевото. Представям си какви неустойки би платило, ако отменеше всички неизгодни за страната договори. Пак питам : кой взе комисионите от Сименс и защо не позволиха на българската фирма да работи по новите български паспорти? Нещо да кажеш?
404
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хомосексуалист който се изхожда където свари - СЕРГЕЙ
403
1
 
0
 
! Отговори
otneseni преди 13 години
В интере на истината е отговорил-виж стенограмата, ако те мързи да ти го синтезирам: "... по договора със Сименс трябваше системата да бъде предадена в края на ноември 2009 година. Тези дни се разбра от едно интервю, че има анекс към този договор, който още не е видял бял свят. Монтирането на системата се отложи за 30 март. По договор системата трябваше да бъде пусната след като бъде шоково натоварена и тогава да бъде приета" Чаткаш ли-ЦЦ е подписал АНЕКС!
402
1
 
11
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Безсилие и комплекс на един нищо не направил в живота си човек.
401
1
 
7
 
! Отговори
Долу БКП! преди 13 години
Докога ще ни управляват т.нар. комунисти, питам аз. Ами докато им се раждат деца за съжаление. От 44-та та до днес все те ни управляват. Даже вече не им се сърдим, когато се наричат демократи. Къде е онзи който все пише "Костов е виновен"? Не пич, ти си виновен защото вярваш на ***.
400
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
айде бе да сваляме това правителство и да идва Иван Костов да управи батака
399
2
 
5
 
! Отговори
От умрял писмо преди 13 години
Ще отговори на Мукавей. С псевдополитиката си една шепа хора ще си живуркат в парламента като дупетати докато са живи - щото техните избиратели са ***. И по добре да са там, щото навсякъде пречат. Или крадат. Пази боже комунист да те управлява. Пък от 1944 г. все такива. каквито им главите такива им идеите. Това за паспортите, за номерата на колите, за социалните помощи на *** са се идеи, родени на Позитано. Или на Дондуков. Пръц!
398
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев първо да отговори на многото въпроси, свързани с неговото управление! Последният е за новите паспорти на Миков, които създават огромни затруднения и кой знае колко разходи. Имаше и българска фирма- кандидат с по-добра оферта от тази на Сименс. Кой взе комисионите? Тешат се като бълха в ***! Миков, къде изчезна? Рекламираше в телевизията новия си паспорт, нали, сега излез и отговаряй! Защо все ние да плащаме- и с нерви, и със загубено време, и с пари?
397
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 13 години
СерГей Парад!
396
4
 
9
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Гейката се мисли за много умен, но не така мислим ние, които го изритахме от властта заради тройната мафия! И сега какво, пак ли иска да му бием един в г..за!
395
2
 
10
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Сергейчо да гледа филма големия Стан и да се готви за пандиза.
394
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голем сладур е тоя серГЕЙчо, със сигурност доста затворници му се точат много и нямат търпение да им стане съквартирант. Дай боже да има най-после справедливост в БГ.
393
2
 
8
 
! Отговори
гоце преди 13 години
На СЕР гейчето да му го нацеля в десятката!
392
1
 
8
 
! Отговори
ahti gei преди 13 години
На мама Сергейчето пак се изказа неподготвен! Погледнете му бузките и познайте за какво си мисли? Най вероятно за Вегенин!!!
391
1
 
10
 
! Отговори
Е. Съюз преди 13 години
Do 398. Не обобщавай човече. Вярно е че в малките населени места е по зле от към кадърни и некорумпирани хора. Но всичко си зависи от вас. Бойко не може да огрее навсякъде. Организирайте се, защото сам човек не е за никъде.
390
0
 
7
 
! Отговори
za 404 преди 13 години
Kato zema edno dyrvo cialata azbuka shte ti izkaram ot zadnika mereke !
389
1
 
4
 
! Отговори
ПСИХОкрация преди 13 години
Избори, та избори!~ те това е орисията на овцете - да гласуват в две редици. За какво? - казва ли ти някой. Сичко е лъжи от преди до края на изборите, а след тях лъжите заблестяват в пълна яркост и ептен доказателствено за поредния УФчилък на "електоралните" единици. И такаааааааааа ... до Трето-Пето-Десето пришествие. За радост и разцвет на айдуците и техните лидери.
388
1
 
6
 
! Отговори
Gay-drugar преди 13 години
Az sym mu prigotvil edin...........vot