Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!

Премиерът коментира евентуални рокади сред министрите си
12 сеп 2010 18:00,
464
Божидар Димитров се извини, но няма повече право да греши!
Снимка: БГНЕС

"Божидар Димитров ми се извини за думите си, засега остава министър, но няма повече право да греши".

Това каза министър-председателят Бойко Борисов по bTV в коментар дали трябва да се правят рокади сред министерските постове след първата година на управление.

По думите не премиера Димитров осъзнава, че е допуснал грешка.

Помолен да си признае за една своя грешка, Бойко Борисов заяви, че за нищо положително не са го питали в интервюто, за да направи това удоволствие и да сподели за своя грешка.

"Кои искат вот – тези, които са подсъдими половината - това са Станишев, Масларова, половината предишен кабинет, който е подсъдим и с повдигнати обвинения.

Нека да не коментираме тези лица. С малцинство управлявам във времето на финансова и икономическа криза, за да спася държавата, а тези хора я доведоха до просешка тояга, та за какво искат вот", риторично запита премиерът.

Още по темата

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"който сбърка - махам го" това чии ли думи са ?
452
1
 
1
 
! Отговори
Gabi преди 13 години
Чудя се защо се води Б.Димитров по акъла на Б.Б. Той е ст.н.с.I степен, равно-значно на професор,има уважението на колегите си,реномиран и ерудиран учен. Никой не го би по главата да става министър на министерство от 4-5 човека.Прос -то трябва да си подаде оставката и да се занимава с това,което му е работа. А това министерство - който иска да седи на бодливи тръни,да го води.Божо, бя-гай,докато е време.
451
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Созополският дрислю (Б. Димитров ) обижда мен,вас и трябва да се извини на нас ,а не на премиера.Срамувам се от такива министри и премиер.Жалко за България.
450
2
 
2
 
! Отговори
я преди 13 години
ама целия комсомол заедно с комунистите се е активирал по форумите. включете и пионерчетата пък може и да ви забележи арменския поп. свърши се соц-игото и нема да се върне търсете си друга държава да господарствате препоръчвам ви Сомалия
449
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
винаги сме имали уникални управляващи,но този път просто се чуда не ги ли е срам тези дето избраха тоя.как няма да ни се подиграва европа,та те естествено ни мислят за ненормален народ.като питам защо гласуваха за тоя, казват че бил пък и готин.освен че можем да се похвалим че сме уникални *** сме и слепи и глухи.ще умрем от глад бе
448
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kапитан Планета в акция
447
0
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
*** и *** като теб ни натресоха гербаджиите, сигурно и втори мандат ще си го изберете, опростачени чалгаджии!
446
0
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Извини му се, ШИБАНЯКО,той е господ, нали той ти дава хляба, а не се извянявай на народа си, РЕНЕГАТ нещастен!
445
0
 
2
 
! Отговори
za 454 преди 13 години
Bojkata imashe predvid arheolozite .............ti kakyv si -arheolog li...........ami ako si tatyk si shibaniak , podkrepiam go
444
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Божидар Димитров ми се извини за думите си"? Вие се извинете на НАС, скапани гейберисти, не ПОМЕЖДУ си.нещастници!
443
2
 
4
 
! Отговори
one Dollar story преди 13 години
вгледаи се НАРОДЕ, хубаво в снимката се вгледай. Фотографинът е цъкнал бутончето на дигиталният апарат и се е получило идеално съвпадение с любимата поза на дуарът Тодор Жифков, профил! кой каза че лицето от снимката не е биологически, морален и партиен клоннинг на дуарът ЖиФкуФъ?Его и на снимката , уловен е когато празнува по лъчите на червените проститутски фенер, денят девети септември 2010. Това лице непразнува 9/91944, то си празнува 9/92010, и глей НАРОДЕ как се е издуло и пламнало лицето и така се приготвило да шибне един на Бижидар Димитроф защото историкът даде историческо определение за Премиерът-наричайки го ***, а и още добави нещо за некакви цициии. а са де! от де на къде, ще се праи на мноо учен тоя БД-оф? Никой незнае а и неверваме некой да е шибал това лице, но никъде никой не е успял да даден матриаль че лицето има цици.и докато не ни покажат в телевизорът, с какви думи точно Божу се е извинил на Премиерът, дорде не видиме какъв подарък му е донесъл за да го успокои и докато не покаже матриалът за циците, за мен Премиерът си оства един нормален, последовател на Живков. така че фермерите да се готвят за Колективизациа-2, бакерите за конфискация-2, а ние за многогодишен трудов санаториум, Белене -2 с опция *** или крокодили.
442
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 13 години
да дойде да му пукна две крошета и аз ще му се извиня
441
2
 
2
 
! Отговори
ASI преди 13 години
EDINSTVENIA WIBAN E BOJI DIMITROV ,DOSTA W--BANE E PADNALO ZA DA GO SLOJAT NA TOI POST,.
440
6
 
9
 
! Отговори
Борко преди 13 години
Няма какво да се лъжеме, както Стоичков не става за треньор на националния, така и Борисов не става за водач на стадото.
439
0
 
2
 
! Отговори
Мародер преди 13 години
''разни хора разни идеали'' и стига сте се опитвали да вкарате всички в един калъп.Това мислене ми напомня за едно не толкова далечно минало когато се опитваха да ни направят еднакви
438
3
 
11
 
! Отговори
Балин преди 13 години
Пич, не Божидар, а всички герболетки са ш...ни. Е мама му стара писна ми да ви показвам очевидното, вие си летите в розови облачета и виждате розови тикви.
437
2
 
2
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Може ли, бе момче/момиче, да си толкова загубено? ББто бил глобил Доган. Е и какво - да не би случайно да са осъдили Доган, та да се посепнат малко другите като него. Не са и не върви натам. А радостта ти че има "такива хора" (Бойко и Божидар) направо ме смайва. Не виждаш ли, че това са прости хора, селски тарикати, които не са кадърни да оправят държавата, защото, освен много други неща, са им сбъркани представите за правилно и неправилно, полезно и вредно.Не го ли виждаш или не ти пука?
436
4
 
2
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 13 години
Темата не е Людмила Живкова, но ще цитирам префразирана (от Германия 1933-1945г.) приказка, която беше популярна по нейно време - "Като чуя култура се хващам за х*я". Верно много противоречиви оценки за нейния политически (и не само политически) живот. Посредствен човек, но на фона на останалите от комунистическата върхушка беше различна.
435
5
 
7
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
На бащицата се извинил!!!!А на народа-не!?Бай *** си е бай *** докрай!
434
12
 
9
 
! Отговори
АМАН преди 13 години
За пореден път се чудя на злобата ви! Вчера гледах и Бойко и Божидар и независимо от грешките им се радвам, че най-накрая има такива хора на подобни позиции. Найденова освен да търси жълтини в интервюто нищо не направи!!! Язък, а толкова да ме кефи таз мацка! Толкова мащабно стоителство (стимулиране на род.икономика) в БГ отодавна не е имало и какво пак злоба! Б.Б иам куража и глоби Доган нали - КОЙ ДОСЕГА ГО Е ПРАВИЛ БЕ! *** и комплексари такива! А после Божидар бил ***!