Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!

Премиерът е убеден, че ще изведе страната ни от кризата
Обновена: 8 окт 2010 16:18 | 8 окт 2010 16:17,
348
Борисов към Атака и сините: Благодаря ви!
Снимка: БГНЕС

В нарочно съобщение до медиите правителственият пресцентър информира, че премиерът Бойко Борисов е благодарил на лидерите на „Атака” и Синята коалиция за подкрепата им към правителството.

Поводът е отхвърленият днес в парламента вот на недоверие към кабинета.

"Изказвам своята благодарност на лидерите на ПП „Атака” и на Синята коалиция Волен Сидеров, Иван Костов и Мартин Димитров и на депутатите от техните партии за показаната днес в парламента конструктивна позиция и подкрепата за правителството", заяви Бойко Борисов.

"Правителството ще продължи своята ясна и открита към българските граждани политика. На страната ни предстоят няколко трудни месеца, но аз съм убеден, ще се съумеем да изведем държавата от кризата и моите и на колегите ми в кабинета усилия са насочени именно към това", допълни премиерът.

Първият вот на недоверие към кабинета „Борисов” бе отхвърлен със 70 гласа „за”, 144 гласа „против” и 1 „въздържал се” – Камен Петков от партията на Сидеров.

Още по темата

Той бе подкрепен само от депутатите на "Коалиция за България" и ДПС.

Сините останаха верни на Борисов, независимо от от острите критики към неговата политика в икономическата сфера и здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само погледни дуган.... неграмотен форумец!
244
11
 
22
 
! Отговори
човек от народа преди 13 години
А и друго. Просто е нужно да наблюдаваш внимателно, за да видиш, че сегашните ИМАТ ВОЛЯ за промяна, докато предишните пазеха със зъби и нокти статуквото...и още го правят. Сега, колко добре се справят е отделен въпрос, но факта, че решиха след 65 години да разчупят тоталитарния модел им прави чест. Досега нямаше такова чудо, нечувано. Кой друг посмя преди ГЕРБ? А здравната реформа? Е как пък никой не посмя за 20 години преход да ги започне? Въпреки негативите ГЕРБ ги започна, защото имаше нужда
243
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И с Дявола да влизат в коалиция, само *** да са далеч от властта!!!
242
7
 
9
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
"Изказвам своята благодарност на лидерите на ПП Атака и на Синята коалиция Волен Сидеров, Иван Костов и Мартин Димитров "...Лицата на новата Тройна коалиция.
241
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГЕРБ се ВСЛУШВА в хорските настроения, докато гея без ден трудов стаж не му пукаше и действаше точно срещу интересите на народа и един път не ги чу. Запалката обясняваше пиян на пресконференции че не знае кой е "Куйович и кой Уйович" с безкраен цинизъм. В същото време Гоце покровителстваше разни далавераджии, крадци на Еврофондове, само защото му внасяха комисионна затова. Доган беше недосегаем, сега има три дела срещу него. Ами ето такива дребни радости ми достравят ГЕРБ, които БСП не можа
240
14
 
29
 
! Отговори
човек от народа преди 13 години
Когато се издъни министър от ГЕРБ, веднага, на секундата е сменен, а при БСП си изкарваше мандата. Когато Запалката обясняваше как не могат да заловят "Наглите", защото са по-добре оборудвани, дойде Цецо и ги хвана за 1 месец. Да не говорим, че с ГАлеви си пиеше кафето и си уреждаше % за чадъра който им прави. А Орешарски и "седенката"? Такава подигравка след тримесечни стачки. А сега лекарите само като казаха и веднага им дадоха парите. Ами това прави ГЕРБ повече от БСП.
239
10
 
27
 
! Отговори
човек от народа преди 13 години
Ако ГЕРБ е партия от 4 години, няма как да са комунисти. Това първо. Второ: на фона на 4 години заменки, ЗАМЕНКИ, кражби, "Батко и Братко", "Аз разпределям порциите" - от турска уста, 100 милиона дадени на Георги от серГЕЙ Станишев, безразборно сечене на гори, Масларова, Р.Овч., Р. Петков и т.н. и т.н. срещу насреща започнати магистрали от ГЕРБ, вкаран стандарт за храната, повдигнати процеси срещу крадците...Е? Аз *** ли съм да не виждам от двете кое е по-доброто?
238
5
 
4
 
! Отговори
Политбюро на ЦК преди 13 години
Радвам се, че е останал жив поне един истински комунист като другаря Борисов! Бойко, Съюза на БКП е с теб и те подкрепя във всяко едно твое начинание! Да живее другаря Бойко Борисов Живков, УРА!
237
5
 
4
 
! Отговори
До 282 преди 13 години
А да те питам, ако може, напълно сериозно. Как успяваш да различиш кои олигарси са готини, ГЕРБерските или БСПарските ? И изобщо как намираш и какви са според теб разликите между комунистите от ГЕРБ и БСП ???? Щото ГЕРБ е на 4 години партия. Въпросът е какво са правили ГЕРБерите преди 5 години например за теб, за мен и за всички останали....
236
10
 
10
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 13 години
Ти доказа, че си най-умния човек не само в България, но и в цяла Европа, ти успя да измъкнеш от блатото една изнемощяла държава, прекланям се пред теб Бойко, ти си вечен ще гласувам винаги за теб!
235
9
 
28
 
! Отговори
човек от народа преди 13 години
Предпочитам хиляди пъти да ме управляват "комунистите" от ГЕРБ, отколкото социалистите (олигарсите) от БСП.
234
6
 
9
 
! Отговори
breg преди 13 години
GOSPOD E S TEBE BOIKO I MAKAR VSI4KI TRUDNOSTI 6TE SE SPRAVI6
233
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
що е нарцис? :-)
232
0
 
3
 
! Отговори
дрът комуняга преди 13 години
Значи разчитаме на следващите избори да гласуваш за ГЕРБ, нали?
231
1
 
6
 
! Отговори
ники преди 13 години
Последните избори гласувах за "синята коалиция", но с това си действие, просто ме загубиха, като глас. Подлизурковци!!!! Или въобще не са на ясно, какво става в ържавата!
230
4
 
6
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
Как няма да го подкрепят! Тъкмо са влезли в народното събрание и да си ходят.Как ще изпуснат такъв гювеч! То вотът е за медиите, и за нас да има какво за какво да псуваме.
229
1
 
3
 
! Отговори
shaokahn1 преди 13 години
272,нещо си се объркалvbox7/play:caeac627Никой освен АТАКА не казва за геноцида,за обезщетението,за това че е против,ти например кажи ми какво предлагаш като не искаш ТУРЦИЯ в ЕС.Какво разумно можеш да направиш,освен да подкрепиш АТАКА?
228
6
 
7
 
! Отговори
Мито комуната преди 13 години
Аз най-много уважавам другаря Борисов, това е истински комунист, не си изхвърли партийния билет при такива трудни времена за комунизма и напусна МВР-то само и само да си има билет ..... аз ще стоя зад него 1000 хиляди години... да ни е жив и здрав, той е най умният из между нас....
227
5
 
11
 
! Отговори
Шшшшшът !!! преди 13 години
Само да съм видял някой да напише, че Атака и Волен Сидеров били против влизането на Турция в ЕС !!!Днес се видя, че на приказки те може и да са против, но на дела подкрепиха едно провителство, което открито заявява, че иска Турция в Европа !!!!По делата ще ги познаете ...., не по думите !
226
1
 
3
 
! Отговори
sss преди 13 години
само БЕРОЕ!!!