РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов

Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР
Обновена: 21 окт 2010 11:33 | 21 окт 2010 11:33,
321
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Независимите депутати на Яне Янев внесоха в деловодството на парламента проект за решение за създаване на временна анкетна комисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

Малко преди прокуратурата да повдигне новото обвинение срещу Алексей Петров, срещу вицепремиера бяха отправени още няколко от гласа на Трактора: "Укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари и изготвяне на документи с невярно съдържание”.

Освен това депутатската комисия трябва да провери дали има конфликт на интереси между заеманите от Цветан Цветанов длъжности и получаваните по извънтрудово отношение хонорари.

Според Яне Янев само този орган може да извика и застави всички държавни и общински служители да предоставят необходимите документи.

"Цветан Цветанов, в качеството му на ковчежник на политическа партия ГЕРБ, извършил ли е незаконни финансови операции. Бил ли е надарен от така наречените фирми на Октопода и по-точно на Лев Корпорация?”, попита Янев.

Още по темата

Но всичките му твърдения днес бяха поднесени под формата на въпроси. Отговорите – утре, когато започва нова серия от ударни пресконференции на РЗС.

За пореден път днес направи впечатление затопленото отношение на Яне Янев към Цецка Цачева.

Той припомни, че председателят на парламента може сам да инициира създаването на анкетна комисия. Така Цачева има шанса да издигне авторитета на парламента, посочи независимият депутат, който няколко пъти беше гонен от залата именно от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
1
 
13
 
! Отговори
voodoo преди 13 години
сещате ли се за междуз.войни 1 серия Нова надежда/ареста на А.Петров/ 2 серия Империята отвръща на удара/освобождаване на АП и вадене на компромати/ 3 серия Завръщането на джадайте /какво ли ще стане/
268
1
 
2
 
! Отговори
Gay komunist преди 13 години
Gotin e......
267
1
 
6
 
! Отговори
za 277 преди 13 години
Tрактора оре Яне............................
266
6
 
5
 
! Отговори
Dios преди 13 години
Yane v ludnica,komunistite v zatvora , BULGARIA V SHENGEN ...
265
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
има да чакаte оставка на Цветанов.........то и на Гоце Първанов чакахме оставка дето купи на сина си мезонет в Париж за 700 хиляди евро, и на Станишев чакахме оставка дето назначи брат си за шеф на ДАИ и прибра 5 милиона.............ама няма
264
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TOQ QNE E EVREYSKI 6TION... NI6TO DRUGO. MN E VREDEN ZA BG
263
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лудото пак изпраща!Абе Яне ти си бил голям *л!
262
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На фона на показаните палати и дворци за стотици милиони, просто е смешно да се прави проблем за 2 апартамента, от които за единия е теглен кредит с 30 г. погасяване. Това показва гьон суратлъка на тия палячовци, които станаха за смях на цяла България със смешното си хленчене. И най-интересното е че продължават като развалена грамофонна плоча да си въртят едно и също.
261
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия тумбаци от РЗС като няма за какво да се хванат се хванаха за 2 апартамента на ЦЦ, а според мене най-добре да се хванат за палците, щото тия дългоопашати лъжи ще доведат и до други дълги работи.
260
2
 
18
 
! Отговори
Цоцо Апартамента преди 13 години
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов Готово Яне, дай трактора назаем и ще я разорем тая пералня....
259
6
 
6
 
! Отговори
1 преди 13 години
Абе на Яне къде му е бенката ???
258
6
 
10
 
! Отговори
Макаров преди 13 години
Интересно ми е как някой иронизират Яни Янев,Кого защитищавал на кой служил и тн. Ами много просто проверете дали е верно това което казва и ако не публично го заплюйте.Намирам връзка между трактора и тези от ГЕРБ един друг започнаха да си изкарват кирливите ризи-явно лицето е едно опакото друго.Съмненията остават.
257
4
 
1
 
! Отговори
anti преди 13 години
prouchete atanas semov - toy e ideologa na yaneto, koeto shte izgori, kato bushon....
256
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Яне тебе няма ли кой да те гръмне. Уморихме се да ни занимаваш с глупости
255
3
 
6
 
! Отговори
D.VU преди 13 години
TI SOL-TASHAK LI SI NA AL.PETROV ???
254
8
 
8
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Абе, Яне как ти знае устата сега. Преди няколко месеца като вкараха твоя покровител А. Петров в ареста никакъв те нямаше да се появиш. Сега си много отворен, ама предусещам, че няма да е за дълго...
253
2
 
6
 
! Отговори
сзр преди 13 години
И сега Яне Янев ще каже,ние не знаехме ,той не е от нас.От кои нас не е ????
252
8
 
11
 
! Отговори
XAXAX преди 13 години
DA JIVEE ALEKSEI PETROV BRAVO NA 4OVE4ECA STRA6NA AKCIQ IM SPRETNA SQ NA GERB XAXAXAXA
251
2
 
6
 
! Отговори
сдг преди 13 години
КАКВООООО, неможе да бъде от партията на ЯНЕТО да има такива хора, те всичките са чисти като ШЕФА и ходят да ПОДЛИЗУКАТ само на Г-Н Ал Петров. Ама как може да ги очерняте бе, сега Янето ще изкара още един КОМПРОМАТ само че срещу Бойко, по стар индиански тертип ще го вземе от Ал. Петров като му занесе КРУШИ, ГРОЗДЕ И ЕДНО ДУПЕ ЧЕ ЧОВЕКА СЕ ЗАТЪЖИЛ ЗА ПОСЛЕДНОТО.
250
4
 
5
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Силвиян Жеков, активист на РЗС в Добрич, вече е осъждан за данъчни престъпления. За настоящото му престъпление - обсебване в големи размери, Наказателният кодекс предвижда от 3 до 10 години затвор. В момента човекът на Яне Янев е с наказателна мярка за неотклонение "подписка", казаха от прокуратурата.