РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов

Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР
Обновена: 21 окт 2010 11:33 | 21 окт 2010 11:33,
321
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Независимите депутати на Яне Янев внесоха в деловодството на парламента проект за решение за създаване на временна анкетна комисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

Малко преди прокуратурата да повдигне новото обвинение срещу Алексей Петров, срещу вицепремиера бяха отправени още няколко от гласа на Трактора: "Укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари и изготвяне на документи с невярно съдържание”.

Освен това депутатската комисия трябва да провери дали има конфликт на интереси между заеманите от Цветан Цветанов длъжности и получаваните по извънтрудово отношение хонорари.

Според Яне Янев само този орган може да извика и застави всички държавни и общински служители да предоставят необходимите документи.

"Цветан Цветанов, в качеството му на ковчежник на политическа партия ГЕРБ, извършил ли е незаконни финансови операции. Бил ли е надарен от така наречените фирми на Октопода и по-точно на Лев Корпорация?”, попита Янев.

Още по темата

Но всичките му твърдения днес бяха поднесени под формата на въпроси. Отговорите – утре, когато започва нова серия от ударни пресконференции на РЗС.

За пореден път днес направи впечатление затопленото отношение на Яне Янев към Цецка Цачева.

Той припомни, че председателят на парламента може сам да инициира създаването на анкетна комисия. Така Цачева има шанса да издигне авторитета на парламента, посочи независимият депутат, който няколко пъти беше гонен от залата именно от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
229
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Звъни на Бойко, че най ще хване декиш. Той ще ги накаже "безнаказаните престъпници", дето те наричат ***.
228
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
тебе и да ти национализират имуществото, няма да разбереш, защото ще си зает през това време да викаш: "Само Бойко". Онази симбиоза беше рак, да прав си, но това не прави днешната симбиоза по малко вредна и опасна. Онази доколкото си спомням я отстранихме по изборите и гласувахме за днешната, която да разчисти разсейките на тумора, а тя взе, че покълна от разсейките и почна да се развива. Какво да ти кажа Иване, Иване, спасение няма ...
227
3
 
4
 
! Отговори
ПИТАЩ:::::::: преди 13 години
Мога ли да попитам: Откога обръщението "***" не нарушава правилата на сайта??Докога НЯКОЛКО човека ще пишат цял ден обиди БЕЗНАКАЗАНО??? ...Или трябва да вдигна телефона и да звънна на някого?
226
2
 
3
 
! Отговори
кавал преди 13 години
от син на комунист и шьофьор на началник на Държавна сигурност какаво може да се очаква само това което е видял от тях , ама не сега сме демократи ,честни калудки и вода ненапита всичките са от едно котило само си сменят козината-партията де.
225
7
 
1
 
! Отговори
Иван преди 13 години
каква язва герб бе ***.предните,по-предните и още по-предните какви бяха?тези язва ,а онази симбиоза грозна може би ще я наречеш -рак?
224
3
 
4
 
! Отговори
ПИТАМ:::::::: преди 13 години
Мога ли да попитам: Откога обръщението "***" не нарушава правилата на сайта??Докога НЯКОЛКО човека ще пишат цял ден обиди БЕЗНАКАЗАНО???
223
1
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 13 години
Янето по принцип е кротко момче но много остро реагира щом някой му го нахака грубо отзад. Много яко трябва да е свързано с Петров тва дете-да реве с пълно гърло срещу Цветанов ,а да му носи плодове в къщи на Петров. Въпросът е кой е истинския шеф на РЗС.
222
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Парадокс. Данъчните питат Яне как се доказва произхода на средства. Управляващите питат хората за кражбите на Тройната коалиция. Министърът на вътрешните работи пита кои са престъпниците и как да го докаже. Всичко е с краката нагоре в тази държава. Ние за какво плащаме данъци, ако трябва сами да ловим разбойниците, докато държавата ни налага все по - тежки и по тежки условия?! За какво назначаваме министри, данъчни, митни , ако трябват форуми, за да им браним репутацията ...
221
0
 
2
 
! Отговори
атом преди 13 години
v holandiq i za 5000e se tysi proizhoda im samo da ne si vpolezdrenieto na dana4nite
220
7
 
17
 
! Отговори
БКП преди 13 години
ЗА ШЕФОВЕТЕ НА САИТА ДНЕС,*** ГЕРБЕРСКИ,КОЛКОТО И ДА ПРИКРИВАТЕ ЛАИНАТА НА ДНЕШНАТА СМЕШНА ПАРТИЯ ДА ЗАГЛУШАВАТЕ МИСЛЕЩИТЕ,КОИТИ ВЕЧЕ НЕ ПИШАТ ТУК ЗАРАДИ *** ГЕРБСКИ *** И ТЯХНОТО МОНОТОННО ЕДНАКВО КВИЧЕНЕ,НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ИЗЧЕЗВАНЕТО НА СМЕШНАТА ВИ ПАРТИЯ-ЦИРК,КОЕТО Е ПРЕЧИНЕНО НЕ ОТ ДРУГ А ОТ ВАШИЯТ ***-БОКО,ДЯНКОВ И ЦЕЦКО-ХАНБАЛА.ТЕ САМИТЕ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ПОКРАИ ТЯХ ТАКА КАКТО НИКОЯ ОПОЗИЦИЯ НЕ МОЖЕ.ДОРИ И СЪС 100-МИЛИОНА ЗА;УШИТЕ; НЯМА ДА СПРЕТЕ СМЪРТА СИ ГЕРБЕРИ
219
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
още няколко, от гласа на Трактора: ПАЛЯЧОТО Я.Я пак си е развързал обувките
218
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Ако питаш Яне как се опровергава "доказания" произход на "малка сума" (много над средния годишен доход на едно домакинство в България), то значи си данъчен, та дрънка. Сигурно ГЕРБ са те подкрепили за назначаването в администрацията на НАП.
217
2
 
18
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 13 години
БЪЛГАРИЯ днес е една жалка и мизерна колониална държава, която Западните и Американски империалисти безмилостно ограбват. Продажното българско правителство им слугува, като в замяна му позволяват да пооткрадне, но с мярка, част от мизерните подаяния, т. нар. Европейски субсидии.
216
3
 
12
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Ето заради тези олигарси най-добрия референдум ще бъде на бъдещи избори - никой , който има право на глас да не гласува . 20г. гласуваме за *** и пульо и резултата е на лице : БСП , СДС , НДСВ , РЗС и всички други са разбойници и крадци во главе с ГЕРБ.
215
6
 
4
 
! Отговори
Данъчен инспектор преди 13 години
Яне Глупаво как се доказва произхода на малка сума от 75000евро.За такава съма не винаги има документи откъде са-може да са от много места по малко-от спестяване , от консултаций, от наследство малко , и от на жената семейството. И какво ако човек не може да покаже документи за всеки един лев поотделно е престъпник?Ти си тесногръд Яне и за това не вдяваш за такива нещица. За тебе е важно да намериш нещо с което да злепоставиш другия.Това не е милион или милиони за да ги доказваш откъде са .
214
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Не, не е. Точно обратното, Октопода беше оглавен от властимащата олигархия.
213
0
 
6
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Е , отговори ми тогава отсечена ли е главата на октопода или тя е цялата властимаща олигархия.
212
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Жалко, но факт - първите индикации вече бяха дадени. Красимир Стефанов, направи заявка за изхода от най - бързо приключилата проверка на НАП. Вчера пресконференция с обвинения, днес НАП вече събрал всички данни и нема нужда от проверка, тя следва да се прекрати.
211
9
 
11
 
! Отговори
1234 преди 13 години
Жал ми е за хората дали гласа си за този клоун. Такива като него будят съмнение за болестно състояние.
210
0
 
3
 
! Отговори
вил преди 13 години
пич за съжаление може да си прав,но се надявам никога да не е това което беше не че е бил кой знае какво,но винаги като го видят хората да се сещат за това и да имат едни на ум.