РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов

Хората на Яне продължават с атаките си срещу шефа на МВР
Обновена: 21 окт 2010 11:33 | 21 окт 2010 11:33,
321
РЗС: Разровете "пералнята" на Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Независимите депутати на Яне Янев внесоха в деловодството на парламента проект за решение за създаване на временна анкетна комисия, която да разследва вътрешния министър Цветан Цветанов.

Малко преди прокуратурата да повдигне новото обвинение срещу Алексей Петров, срещу вицепремиера бяха отправени още няколко от гласа на Трактора: "Укриване на данъци, търговия с влияние, пране на пари и изготвяне на документи с невярно съдържание”.

Освен това депутатската комисия трябва да провери дали има конфликт на интереси между заеманите от Цветан Цветанов длъжности и получаваните по извънтрудово отношение хонорари.

Според Яне Янев само този орган може да извика и застави всички държавни и общински служители да предоставят необходимите документи.

"Цветан Цветанов, в качеството му на ковчежник на политическа партия ГЕРБ, извършил ли е незаконни финансови операции. Бил ли е надарен от така наречените фирми на Октопода и по-точно на Лев Корпорация?”, попита Янев.

Още по темата

Но всичките му твърдения днес бяха поднесени под формата на въпроси. Отговорите – утре, когато започва нова серия от ударни пресконференции на РЗС.

За пореден път днес направи впечатление затопленото отношение на Яне Янев към Цецка Цачева.

Той припомни, че председателят на парламента може сам да инициира създаването на анкетна комисия. Така Цачева има шанса да издигне авторитета на парламента, посочи независимият депутат, който няколко пъти беше гонен от залата именно от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
1
 
6
 
! Отговори
коко преди 13 години
На времето само едно дете извикало-"Кралят е гол!"
248
3
 
3
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
След това от варненската фирма е получил авансово по банков път 103 000 лева. Първоначално Жеков отчел 5 сделки с недвижими имоти, но впоследствие спрял и нито отчел, нито възстановил останалата сума от 62 810 лева.
247
3
 
4
 
! Отговори
РЗС преди 13 години
Силвиян Жеков от управителния съвет на партия "Ред, законност, справедливост", е обвинен в присвояване на близо 63 000 лева, съобщиха от Районната прокуратура в Добрич. 44-годишният добричлия е прекрачил закона при условията на продължаващо престъпление.В периода октомври 2008 г. - ноември 2009 г. той е купувал земеделски земи за варненската фирма "Пропърти мениджър" ЕООД. Жеков е сключил с дружеството договор за посредничество и е бил упълномощен за дейността през есента на 2008 г.
246
5
 
4
 
! Отговори
бг преди 13 години
И аз искам да попитам Янето откъде взе пари за предизборна кампания...,когато имаше разлепени билбордове навсякъде по магистралата? А. Петров ли го финансира? Очивидно за него нападението е най-добрата атака! Думи и дела при него не се покриват!
245
4
 
7
 
! Отговори
работещ преди 13 години
Леле, какви сърцераздирателни коментари - едните бранят Цецко и бат Бойко, и наричат Яне комунист, другите - обратно.Ама, защо се хабите, бе другари, и ГЕРБ и РЗС все сте комунисти, повечето мекерета на ДС, е има и на ВКР и пр.Най обичам, кога червените се плюват един други.Ама, това е така, за пеня, а после - на изборчетата, пак червенко ще го направите парламентчето и пак ще се плюете и дерете за кокала.ЧЕРВЕНИ *** СТЕ ДО ЕДИН.
244
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
че `***` не е обидато си е направо похваласе едно са ти казали `премиер` или поне `пожарникар`....
243
3
 
9
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Излиза,че като гласуваш за РЗС си гласувал и за БСП.Жалко - толкова се надявахме ня Янето да се отдалечим за дълго време от комунизма а той им развя знамето.Никога повече глас за РЗС.Хора пазете се от Яне Янев - вижте му приказките около изборите.Вижте му прегръдките с ГЕРБ в началото на мандата.И с неговия глас Цветанов е вицепремиер.Но шумоленето на парички около Алексей май му харесва.Долу РЗС!
242
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо не разбирам защо го наричате комунист. Второ защо защитавате когато някой краде?!?! Независимо дали е син или червен! Цветанов е окрал много и това стана ясно за всички нас. Е кво сега да го крием че е крадец защото не е червен ли?!!!Писна ми от двойни стандарти!!!
241
1
 
3
 
! Отговори
666 преди 13 години
Аа,сега разбрах,той се РАЗВИВАЛ човека ,апък аз си помислих че е луд:))))
240
7
 
13
 
! Отговори
българин преди 13 години
Яне, защо се продаде толкова бързо на комунистите? Защо предаде нас, които грасувахме за теб? Когато гласувахме за теб ти говореше за ред, законност, справедливост, морал. А всъщост си защитник на най-големия престъпник Трактора Алекей Петро Октопода. Всъщност ти винаги си бил *** на комунистите и престъпниците. Балъците и глупаците явно сме ние, дето гласувахме за такова нищожество като теб. Долна и *** душица си ти. Плюя на теб!
239
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе братя, тоя лайнЯне лайнЯнев вече и пудричка ли си слага ***? я гледайте как замацал бенките !!! гримьорка си нае тоя политически рекетьор. освен че стана адвокат на фадромата (багера, трактора, *** ли го как беше точно), сега и пудричка ползва *** недно.ама на следващите избори ще му го турим дружно ... той просто не разбира. ще го натирим там, откъдето дойде - от село.
238
5
 
9
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
ДО НЕОТДАВНА ХАРЕСВАХ ЯНЕ ЯНЕВ,НЕГОВИЯ ХЪС И СТРЕМЕЖ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ - ПОНЕ ТАКА МИ СЕ СТРУВАШЕ!........ СЕГА СМЯТАМ ЧЕ Е НАЙ-ДОЛНОПРОБНА ПРОВИНЦИАЛНА ***,НЕ ПОДБИРАЩА СРЕДСТВАТА ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА БОЛНИТЕ СИ,СБЪРКАНИ АМБИЦИИ.... ПОРЕДНИЯ БАЙ-ГАНЬОВСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***!!!
237
5
 
4
 
! Отговори
МИТКО преди 13 години
ДО НЕОТДАВНА ХАРЕСВАХ ЯНЕ ЯНЕВ,НЕГОВИЯ ХЪС И СТРЕМЕЖ КЪМ СПРАВЕДЛИВОСТ - ПОНЕ ТАКА МИ СЕ СТРУВАШЕ!........ СЕГА СМЯТАМ ЧЕ Е НАЙ-ДОЛНОПРОБНА ПРОВИНЦИАЛНА ***,НЕ ПОДБИРАЩА СРЕДСТВАТА ЗА РЕАЛИЗИРАНЕ НА БОЛНИТЕ СИ,СБЪРКАНИ АМБИЦИИ.... ПОРЕДНИЯ БАЙ-ГАНЬОВСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ***!!!
236
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Отвори съседната статия озаглавена :" БСП пристана на РЗС и идеята за комисия "Цветанов" "Стана ли ти ясно кой дърпа конците? Яне не подкрепи импийчмънта на Гоце, скри се за и без това обречения вот на недоверие, сега обаче отново се активизира!
235
2
 
3
 
! Отговори
Позитанска Мишка преди 13 години
Другари, ще спазим ли традицията да каним г-н Доган и Лютви Местан на всеки наш партиен конгрес? Този път по изключение предлагам да поканим и изключително уважаваните политици Яне Янев и Трактора Петров! Другарски Поздрав!
234
2
 
3
 
! Отговори
666 преди 13 години
Яне ,а защо не разкажеш за себе си ? Как слугуваш на коя и да е персона или партия с цел да си в центъра на вниманието!Ако си спомним твоята история до какъв извод ще стигнем?Не разбирам какъв си ,уж за истината ,готов си какъв ли не театър да разиграеш,и накрая какво?Разликата между гениалноста и лудоста е една крачка и..... ти я премина!
233
9
 
2
 
! Отговори
Червените Шамшали преди 13 години
Я *** пак са се разквичали, чак днес.бг било герберски сайт?! :))))))Другарчета и малките деца знаят, че днес.бг е последния бастион на позитанската пропаганда. Неслучайно целия сайт е обагрен в червено и всяко изказване на Дмитриевич, Яне, Трактора и Сие. са "Водеща новина". Ама тва сте вие позитанските мишки - винаги обвинявате другите в собствените си врагове. Атаката е най-добрата защита, нали другари?
232
4
 
4
 
! Отговори
Цербер преди 13 години
Вчера от Герб цял ден плюха студентите, че били мног, били мързеливи,купонясвали по цял ден, а образованието им било менте и се купувало. Надявам се, че това не е тяхно мнение и просто им се плаща, иначе е жалко да се противопоставят хората един на друг. Все пак по добре хора които се стремят към образование, отколкото простаци
231
1
 
1
 
! Отговори
Питате отговаряме преди 13 години
"***" и "Тиква" не е обидна дума; също "кратуна" което е по-точно за случая за който питаш.Геиберуците не са язва, а самата посредственост, която сама ще се провали, но тъй като ще повлече България, не мойем да чакаме много. Утайката на обществото, изплувала отгоре - че и болни хора има, като Фидосова и ФинМин.
230
6
 
1
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Как ни манипулират от истинските проблеми . Хитри и гадни . Хванаха се за Цветанов а те креднаха 20 години . Бугарска ви работа .