"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
651
3
 
7
 
! Отговори
10 февруари 2011 г. преди 13 години
Хубав ден! Какво очаквахме да се случи днес?1. Очаквахме БАН да оповести резултатите от анализа на СеРеСе-тата, и най-после да се разбере недвусмислено - изречени ли са тези фрази или не са изречени?! Както и кой ги е изрекъл в действителност!2. Очаквахме Прокуратурата да обяви резултатите от проверките си в разумния срок, който самата Прокуратура посочи. За да стане ясно поне - има ли изобщо някакво престъпление, и ако има ще се приложи ли законът към виновните?3. Очаквахме Парламентарната комисия да извика шефа на ДАНС за втори път, и след това да обяви някакви резултати от проверките си. За да стане ясно поне дали е имало някакво участие на някакви държавни служби в изготвянето на тези СеРеСе-та?4. Всъщност днес, 10 февруари 2011 г. всички, очакваха поне малко повече яснота и конкретност по целия скандал със СеРеСе-тата.Вместо това получихме антилогична топ-новина за бомба срещу основния причинител на СеРеСе-скандала! И хоп - всички забравиха за горните 4 очаквания!В крайна сметка - конгратюлейшини за конспираторите! Които и да са те!А от размишленията за това, кой има полза от днешната антилогична топ-новина за бомба, е въпрос на електорален вкус!Девизът /стоката/ на съвременните медии е:Няма значение, какво се е случило в действителност! Важното е, какво електоратът си мисли, че се е случило!
650
2
 
3
 
! Отговори
до Гунчо преди 13 години
Едно и също нещо от часове го пействаш по всички форуми...
649
4
 
8
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
(Раз)Бойко, голям си будала, честно. Кво се разправяш с тея; имаш си специализиран съд - хващай Алексей, бухай му 10 години ефективно; и няма да те притеснява повече. Утре пусни Цецко да взриви и Позитано и после хоп - хващаш и Станишев и него по бързата процедура десетина годинки. Герберастите пак ще викат 'УРА', конкуренцията ще е смачкана, ти ще си герой... кво умуваш, действай! Докато те гръмнат руснаците, имаш още доста време да вилнееш!
648
2
 
14
 
! Отговори
Гуньо преди 13 години
Според мен пък Алексей има голям интерес да привлече медиен интерес и утре ще се самоубие жестоко.Първанов имам подозрение че и той ще се самоубие, но той по-лекичко.
647
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
надявах се МВР да разреши случая ,но виждам че лидера вече го е разрешил
646
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари!Не се поддавайте/продавайте/ на провокации!За малко щях да кажа - за бога червени братя,ама се сетих-нали партията любима отрече Христа!За това братя червени,другари,са ни позволени всички сатанински средства.Напред другари с нас Москва е в труд и/с/ бой.Как няма да и дадеме Беляне!P.S. За сребърниците, довечера, на Позитано
645
2
 
11
 
! Отговори
Кьоравото Коле преди 13 години
Напротив Бойко, всичките имате интерес от този взрив!И Галерия, за да оправдае по нататъшните си "разкрития",и Вие - за да оправдаете по нататъшните си "сурови" мерки срещу"мафиятя", и президентската компания - за да затвърди позициите си, и Русия - заради "накърнени"интереси, и ЕС - за дани покаже, че за *** на кацата не ставами и т.н. и т.н. Само окраденият, смачканият,изнасиленият,излъганият и много,много *** български народ, няма интерес от това. Но - хак да му е!
644
0
 
3
 
! Отговори
Nal tyi ba Ceco? преди 13 години
Vinagi ubivat tezi koito so4at kradecoi vinagi kradeco lujeco e i ubiecoNal tyi ba Ceco?
643
0
 
4
 
! Отговори
коте писе преди 13 години
Кафиш ме! Ти си като мен обикновен човек и правилно преценяваш нещата. Ами къде са "безпристрастните, надпартийни журналисти"? Отговор: Мълчат като бити дупета и не знаят какво да кажат, но ако попаднат в същата ситуация ще прогърмят орталъка.
642
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей, много червена смрад се носи тука...
641
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може мин-председател да хвърля така обвинения,без доказателства.То не може и вътр.мин да определя лекари като убийци,във всяка нормална държава до сега щяха да са подали оставки.Но ние не сме нормална държава,при нас всичко може,може мутри да ни управляват,но най-лошото е,че точно най-онеправданите,простия народ,от когото същите мутри съдират по 10 кожи,същия този народ ръкопляска на палачите си.*** народ!
640
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Po logikata na Borisov, sega lovdjiiskata pushka na Pyrvanow trebalo da grumne nazad zada zapazime kozela i da se samoutepa Goce????Da izlizat na ulicata dvete grupirovki ama da kajat koga i da vidime Boiko ili Ceco ste e pobediteliat kato zapo4nat da se gyrmiat
639
9
 
12
 
! Отговори
елена преди 13 години
От 11 години Бойко е във висшите етажи на властта и се оправдава каква държава заварил...Мутра.
638
0
 
5
 
! Отговори
УжасТ ! преди 13 години
живковист, Такива като теб и в Марсианския съюз да ги приемат пак ще мрънкат. ЕС е най-доброто, което се е случило на тази държава от векове насам. Относно "кесията" - напъни се и я напълни. Става и с честен труд. Да по-трудно е в мафиотски посткомунистически кочини, като България, но става. ЕС няма да ти пълни кесията ! Забрави ! Не е и длъжен ! А за стенанията ти за Правешкия селянин трябва да се изкаже някой психиатър :)
637
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари!Бой последен е този!Сплотете редиците, че рейтинга на Бойко пада! Който е плювнал тук 5 пъти да го направи още 5. Който не е казал добра дума за Бойко - на другарски съд! Не се бойте, другари! Зад нас е Пашата и МАФИЯТА! Ама за всеки случай стягайте халката, че то не се знае...P.S. Паричките довечера, на НДК. За отличилите се -премия, *** от Фидосова.Дерзайте,другари!чакам,минуси.Не ме пренебрегвайте, че ще плачкам..
636
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари!Бой последен е този!Сплотете редиците, че рейтинга на Бойко още е висок!Който е плювнал тук 5 пъти да го направо още 5.Който не е казал лоша дума за Бойко - на другарски съд!Не се бойте, другари!Зад нас е Трактора и ДПС!Ама за всеки случай стягайте халката, че то не се знае...P.S. Паричките довечера, на Позитано.За отличилите се -премия, *** от Патрашкова.Дерзайте,другари!чакам,минуси.Не ме пренебрегвайте, че ще плачкам..
635
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
631 -Браво другарю!Ти си истински син на партията-майка.Като не можем да мислиме ще крадем,а!?:)
634
1
 
5
 
! Отговори
Lele kolko e iasno преди 13 години
Pro4etete malko istoriata. Tam e iztyrkan slu4eiat ot 25 godina za vzriva v 4erkvata.V istoriata ste vidite kolko mnogo ubiistva ima po onova vreme kogato bezdarnici al4no sa cicali dyrjavata.Zasto e ubit Geo Milev-bil napisal poemata Septemvri???Zasto e ubit Aleko Konstantinov? Zasto e ubit Vapcarov? Zasto e ubit Nikola Petkov?Zasto e ubit Trai4o Kostow?Zasto Blaga Dimitrowa vze ot BKP bezplatno jiliste?Zasto Boiko Borisow premier? i Zasto Ceco Cwetanow ima 6 apartamenta?
633
2
 
15
 
! Отговори
олимпиец преди 13 години
Посланието е кратко,точно и ясно.То е до всички... Който не мълчи умира ! Мафията си има държава... Бог да пази България.
632
1
 
12
 
! Отговори
ЦК на БКП на ГЕРБ преди 13 години
Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите!