"Галерия" имат интерес от взрива!

Борисов: Да задържат конспираторите
Обновена: 10 фев 2011 14:47 | 10 фев 2011 13:05,
747
"Галерия" имат интерес от взрива!
Снимка: БТА

"Никой освен тези хора (в. "Галерия") няма интерес от този взрив, коментира в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Той каза още как депутатът Тодор Великов (влязъл в НС с РЗС, но се отцепил от тях и сега е независим – бел. ред.) е присъствал на разговори, в които са говорили да се правят такива неща, за да привличат общественото внимание.

"Аз ви моля да отидете и да намерите депутатите, които са присъствали на разговорите, когато са си планирали подобни взривове, за да излезе, че някой ги атакува", призова  Борисов.

"Ако им сложим охрана, ще кажат, че ги следим", каза премиерът в отговор на въпрос дали трябва да се постави охрана на работещите във вестник "Галерия".

Той обаче призова мозъчния тръст на взривовете да внимават и когато си играят с такива игри, да не убият хора.

"Радвам се, че поне са го направили професионално и не са убили невинни хора", каза Борисов и призова службите да действат:

"Незабавно да се стегнат и да задържат конспираторите", заповяда им премиерът.

"Един ден, когато се разкрият извършителите, аз предполагам, че те ще бъдат същите, които са пребили журналиста Огнян Стефанов. 1997 г, взривиха мой близък – точно в деня, когато Богомил Бонев правеше една от успешните си акции. Прекалено плоско е. Преди няколко дни, когато поискахме да покажат записа с Менда Стоянова, се оказа, че някой им откраднал джипа - най-ценните им флашки били в джипа. Аз мисля, че вие сте сериозни хора и няма да се поддадете на тези провокации", каза Борисов.

"Знам, че тези хора това могат, това правят. За това са обучавани. За всички в Европа е ясно – каква държава заварихме, с каква организирана престъпност, и какво направихме през последните месеци", каза премиерът.

Според Борисов това, че е предприет верен път, дразни някои хора.

Накрая премиерът Бойко Борисов обяви, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и с председателя на ДАНС Цветлин Йовчев и им е казал, че от това - дали ще бъдат задържани извършителите на този акт, зависи оценката, която Борисов ще им даде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


747
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
671
11
 
21
 
! Отговори
Разсъждаващ преди 13 години
ЗА мислителите от ГЕРБ !! Задайте си въпроса ако А.Петров е организатор на взрива защо си го слага пред собствения вестник ???Много е просто за простия елкторат на ГРОБ, прави си PR плоско и примитивно, замислено от БЕЗМОЗЪЧНИ за *** от ГЕРБ.Ако е А.Петров и целта му е да саботира правителството, тази бомба трябваше да е пред редакцията на някой ежедневник който не е свързан със него !!!А когато взрива е пред Галерия се постигат два ефеката ПЪРВО сплашват непослушните журналисти, ВТОРО обвиняваш ги директно във саботиране на правителството.И най вече се оправдаваш със тях, че не влизаш в Шенген !!Електората реве в екстаз Галерия са виновни,че не ни приемат в Шенген...Боко е доволен Цветанов си е запазил поста и всички забравят, че днес трябваше да излезе "експертизата на БАН :))))
670
9
 
15
 
! Отговори
ГЕРБушко преди 13 години
Не е лесно да си ***, а още по трудно е да си *** от ГЕРБ !!!За вас всичко е чиста монета щом е излязло от устата Бокова :))))Хора почнете да мислите а не да ръсите заучени тъпизми по умни няма да станете !!!!
669
2
 
22
 
! Отговори
Хладен преди 13 години
Съвсем сте се побъркали! И онова журналистче Боби Цанков и той ли си организира собственото убийство, за да стане известен ? То бива нахъсено невежество, бива изродщина, бива прекаляване с криминалните сериали, обаче това вашето вече преминава всякакви граници. От толкова задълбочено взиране и ровичкане за версии, коя от коя по - ***, май не ви останаха очи да видите простата истина - минималната заплата в България е 125 евро. На месец. От това по-голям тероризъм няма!
668
3
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
Kolko ste smeshni vsichki draskachi tuka. Nemojahte da razberete che vsichki sa maskari i borbata e za kokala.Ednite(BSP) dyrpat za Rusia, Drugite(SDS, NDSV) za Amerika, DPS(TURCIA) i GERB sy6to za Amerika. Tva e politi4eskata bitka. Tuk nqma desni, levi centristi. Vsi4kite trqbva da gi izritame ot parlamenta i da gi nabutame v zatvorite. I aide na protesti,stiga ste pisali tuka P>utiovci!
667
1
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Защо не се дискутират най-важните два въпроса, които са ключа към върха и мозъка на Мафията в България...:1. ..." - Не е ли престъпление мозъка на наглите, още да е на свобода и да поръчва други отвличания и убийства?"- Защото Истината е, че "мозъка" на Наглите никога не е влизал в ареста, а "Маргините", са просто маргинали..., маши за бъркане в огъня...2. ..." - Нима някой, който поръчва отвличания и убийства, дори r в Америка, не е опасен за обществото и не застрашава националната ни сигурност? "- Сега от правителството вече могат да "хванат бика за рогата"... - Защото всички поръчители са все още в "Зоната на здрача" за Българското кривосъдие..., макар, че всички ги знаем кои са... Всъщност те притежават вече 90%, от всичко в България, и лесно се разпознават по избелелите червени наполеонки...!!!
666
7
 
8
 
! Отговори
lewskar преди 13 години
До сега не бях фен на ГЕРБ,ама след тази простотия почвам с по-добро да гледам на ГЕРБ,ясно е че тези от "Галерия" са платени писачи на тоз или онз хората дето се събират пред вестника сега са на Яне *** с по10 лв и храна.Преди 30 минути минах оттам пълно ***,но едно неразбрах в колко кацнакнаха днес еврокомисарите,ясно е че ГЕРБ разби статуквото в тая държава,да ли грабят за тях ясно е ама явно за предишните нищо не остава а и схемите им намаляват
665
3
 
10
 
! Отговори
Гербаси Мутренски преди 13 години
Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБВЧЕРА НА ЦЕЦО МУ БЕШЕ ПОИСКАНА ОСТАВКА ОТ НЯКОЛКО ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ ЕТО ОТГОВОРА.БЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГА НЕ СДАВА ПОСТА БРЕ ХОРА. И ХОРА ЩЕ ИЗБИВАТ АКО ТРЯБВА ....
664
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както е известно Патрашкова, бе подставеното лице на Н. Недялков при създаването на Галерия от една страна, а от друга бяха първоначално Зоя Димитрова, а по-късно Давид Леви от страна на Алексей Петров Трактора. След ареста му Патрашкова бе първата, която тържествено оповести, че Трактора и носил документи в редакцията.
663
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 13 години
ДАНС Цветлин Йовчев xaxax pak greshki, vseki den greshki :)))
662
2
 
1
 
! Отговори
Др.Кимбъл преди 13 години
Галерия=Артилерия
661
8
 
10
 
! Отговори
обнадежден преди 13 години
Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили , мерзки средства и шантажи се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА.
660
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако правителството искаше да сплашва Гелерия, щеше да им изпрати данъчна проверка или ХЕИ. Никой от властта няма да се занимава с взривове за да плаши, когато могат да използват НАП. Тоя взрив тея сами са си го сложили.
659
8
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Всички вече знаем, че всекидневната помия която ни заливат от Галерия е дело на ДС, чиято дейност все още се дирижира и финансира от Тато де тути капи - Първаноглу, известен още и с името Младия милиардер, който е бесен заради искането на ГЕРБ, да махне подчинените лично на него шпиони от посолствата. Първанов задейства креатурите на БСП - Ал.Петров -Помачето, Яне -Духалката, и друге другари, истински комунисти-терористи, та с компромати и кръв да се подготви свалянето на поредното Българско правителство, като:се отказаха от автокатастрофата на Яне и взривиха празния офис на весника сиПлагиати!!!Хитрер взриви германска радиостанция, край Полша и така започна Втората световна война- Днес има ли наивник който да не разбра защо съда, контролиран от Първанов пусна от ареста Алексей Петров бившия двоен агент на ДС, в Турското съпротивително движение, известно ни днес като ДПС? - Нима няма досатъчно доказателства, че е една от главите на Червения Октопод (червен от кръв, а не от политика)? - Как така Хамстера отново вилнее със специалните си подслушвателни техники и взривове, остава да започнат само персоналните убийства с чукове и куршуми, а Първановата ДАНС блокира?Очевидно: - Гоце и Командира провеждат координирана акция, както някога на Кръглата маса, за компрометиране и сваляне на правителството, само че сега сме 2011 година и няма никакви изгледи да станем Турска провинция! Не че правителството е кой знае какво, но по-добро до 4-5 години не се вижда...
658
4
 
4
 
! Отговори
ДА преди 13 години
ТАЗИ СУТРИН В ПРЕДАВАНЕТО "БОДИЛНИК " ПО ТВ7 В ИНТЕРВЮ С БАРЕКОВ КАЗАХА САМАТА ИСТИНА
657
3
 
13
 
! Отговори
от форумите преди 13 години
"Само БСП е и ще бъде алтернатива на партията на Борисов и тя ще продължи да го доказва с всяко едно свое действие или инициатива през следващите месеци" - каза Станишев в опит да защити честта и поста сиСАМО ТАКА ДРУГАРИ !!! ВСИЧКИ СРЕДСТВА И ШАНТАЖИ СА ПОЗВОЛЕНИ>
656
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Другари,къде сте?Гласовете ви не чувам...Бой последен другари!Докато още имаме поне президент!Паричките довечера, на Позитано, лично благословени от Гоце
655
8
 
7
 
! Отговори
СЕЛСКИЯТ ИДИОТ преди 13 години
До 654, 656Според мен най-добре да кажете на вашия шеф Боко да забрани интернета. Така никой няма да го критикува по форумите; а освен това той ще пести от тринитротолуол :-)Ура за герберастите гербави от партия ГРОБ!
654
1
 
2
 
! Отговори
Сара преди 13 години
Берлускони сложи взрива,заради скандала с проститутките.Бедни ми, бедни Силвио, защо ти трябваше да ме водиш в България.В Италия не ни хванаха ,но там полицията няма професионалист като ЦвЦв.Язък за българо-италианската дружба...
653
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Днес е хубав ден за българската демокрация!!!Ще забранят терористичната организация - БСП!!!
652
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти май наистина си селския ****т.Едно и също нещо от часове го пействаш по всички форуми.